Biz 5. yıla gireceğiz 3 ay sonra. yaşımız küçüktü, biraz evliliğin tadını çıkaralım maddi anlamda birşeyler yapalım dedik, şimdi herşeyi yoluna koyduk allahıma şükürler olsunki, çocuk düşünmeye başladık, bu ay ilk denememiz olacak. inşallah çok beklemeyiz umarım problem çıkmaz.kızlar sizler kaç yıllık evlisiniz ne zamandan beri hamile kalmak istiyorsunuz ben geçmişi okuyamadım
Biz 5. yıla gireceğiz 3 ay sonra. yaşımız küçüktü, biraz evliliğin tadını çıkaralım maddi anlamda birşeyler yapalım dedik, şimdi herşeyi yoluna koyduk allahıma şükürler olsunki, çocuk düşünmeye başladık, bu ay ilk denememiz olacak. inşallah çok beklemeyiz umarım problem çıkmaz.
teşekür ederimhg canım inş topiğimiz hepimize uğurlu gelir
hoşgeldin canım inşaallah tedaviden olumlu sonuç alırsın
Kaos302 BAT 6 haziran
Umutdeniz BAT 13 haziran
Kardaiz81 BAT 13 haziran
Gölge_ciceği BAT 19 haziran
Byzg BAT 15 haziran
teşekür ederim
inşallah ilk defa içicem klomen ilk kullfanımda olumlu sonuç alırmıyım bilmiyorum ama umutluyum bu ilaçtan nedense
ilk kullanımda sonuç alan varmı aramızda:26:
birde liste neyin yapıyonuzmu kızlarr:26:
çok soru sordum galiba
kız umutdeniz neydiyon seninmiş topik yeni farkettim kanka
canım benide eklermisin hiç umudum olmazsada 1 haziran
canım ben ilk tedaviye bu ilaçla başlamıştım ben olumlu sonuç almadınm inşaallah pozitif sonuç alırsınteşekür ederim
inşallah ilk defa içicem klomen ilk kullfanımda olumlu sonuç alırmıyım bilmiyorum ama umutluyum bu ilaçtan nedense
ilk kullanımda sonuç alan varmı aramızda:26:
birde liste neyin yapıyonuzmu kızlarr:26:
çok soru sordum galiba
kız umutdeniz neydiyon seninmiş topik yeni farkettim kanka
canım ben ilk tedaviye bu ilaçla başlamıştım ben olumlu sonuç almadınm inşaallah pozitif sonuç alırsın
fatoooşşşş umudum yok lafını bırak lütfen hep olsun umudunnnn...
canım çünkü adet olacak gibi karnım ağırıyo bende 1 hafta önce başlar belirtiler ben birazda bunalım takılıyorum bu günlerde adet yaklaştıkca böyle oluyorum
beni iş stresi mahvediyor. bankacıyım ben deli gibi çalışıyoruz. zaten hasta olamıyorum onun siniride üstüme bindi hem depresyon takılıyorum hem sinirden kuduruyorum sabahtan beri millete sataşmamak için zor tutuyorum kendimiadet yaklaştımı bende çok stres yapıyorum aslında stresi bıraksak sorunun yarısı ortadan kalkacak gibi ama malesef bırakamıyoruz streste olumsuz etkiliyormuş
adet yaklaştımı bende çok stres yapıyorum aslında stresi bıraksak sorunun yarısı ortadan kalkacak gibi ama malesef bırakamıyoruz streste olumsuz etkiliyormuş
kızlar ben çıkıyorum biraz işlerim var daha sonra yine gelirim hoşçakalın
kızlar bu topik altında konuşacağız dertleşeceğiz inş..........birbirimizi daha yakından tanısak diyorum..mesela ben 30 yaşındayım..öğretmenim ..evleneli haziran3de 1 yıl olacak..yaklaşık 5 aydırda deniyoruz....kısmet olmadı henüz..çok zayıfım ve yemekleri de düzensiz yerim acaba diyorum ondan mı olmuyo ama çevremdekiler alakası yok diyolar ne zayıflar hamile kalıyo diyolar..bu arada maraştayım..görev icabı :)sizler..
kızlar bu topik altında konuşacağız dertleşeceğiz inş..........birbirimizi daha yakından tanısak diyorum..mesela ben 30 yaşındayım..öğretmenim ..evleneli haziran3de 1 yıl olacak..yaklaşık 5 aydırda deniyoruz....kısmet olmadı henüz..çok zayıfım ve yemekleri de düzensiz yerim acaba diyorum ondan mı olmuyo ama çevremdekiler alakası yok diyolar ne zayıflar hamile kalıyo diyolar..bu arada maraştayım..görev icabı :)sizler..
eşim beni bekliyor anneme süpriz yapacam bulaşık makinesi alacam temizliğe girişmiş o işin içinde bari bulaşıklarla uğraşmasın evde başka kadın olmayınca zor oluyo yıkaması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?