Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    162
Kızlar hamileliğinde burgerking den yiyen var mı ? Ben normalde evde hamburgerimi yapar yerim ama bugün ilk kez dayanamayıp burgerking den yedim. Yedikten sonrada pişman oldum tabi . 😭
Bende yedim geçen hafta burgerking değildi de farklı bir burgerciydi. Boşver canın çekmiş yenişsin her gün yemiyoruz :) bebişe yarasın :)

Ne tatlısınız, unutmamışsınız 🥰 Evet, geçen Cuma muayene olduk. Plasental kan akışında yavaşlama olmasından şüphelenmişti doktor ama emin de olamamıştı çünkü oğlumun hem beyin hem kalp damarlarındaki kan akışı normal görünüyordu. Daha da önemlisi büyümesi gayet güzel ilerliyordu 🧿 Çok şükür cihaza bağlı bir sıkıntı olabileceği yönünde karar verdi. Boy, kilo, kan akışı hepsi olması gereken seviyede çıktı. On beş gün tadımız tuzumuz kalmamıştı. Bir haftadır huzura erdik tekrar 🥹 Siz nasılsınız? Bebeğin gelişimi gayet normal çıkmış galiba, maşallah 🧿 🥰
Oh çok şükür sevindim ❤️ işte bazen makineler cihazlar yanlış ölçebiliyor sıkıntı çıkabiliyor, sonunda güzel neticelenmiş ne güzel, hep böyle gitsin inşaallah 💕
Evet çok şükür biz de sevindik bugün, inşaallah hepimiz hep güzel haberler alalım.

Kızlar dualarınızı icin cok teşekkür ederim. Bebek maşallah iyi. Erken dogum riski var ama çok sukur bugünleri görebildik. Her sey yolunda giderse mayıs sonu planlı sezeryan gozukuyor. 4 hafta daha bekler insallah bebis. 🥰🩵
Bekler bekler inşaallah sen gönlünü ferah tut. Yapılacak her şeyi fazlasıyla yapıyorsun, bebişin de inşaallah sabredecek duracak sağ salim yerinde. 🥰 Bebeğin iyi olmasına çok sevindim maşaallah.

Kızlar dualarınızı icin cok teşekkür ederim. Bebek maşallah iyi. Erken dogum riski var ama çok sukur bugünleri görebildik. Her sey yolunda giderse mayıs sonu planlı sezeryan gozukuyor. 4 hafta daha bekler insallah bebis. 🥰🩵
Çok şükür canım iyi olmanıza sevindim son dört hafta geçer çabucak merak etme dayanır bebiş sen dinlenmeye devam et mutlaka 🌸🌸

Bekler bekler inşaallah sen gönlünü ferah tut. Yapılacak her şeyi fazlasıyla yapıyorsun, bebişin de inşaallah sabredecek duracak sağ salim yerinde. 🥰 Bebeğin iyi olmasına çok sevindim maşaallah.
Çok teşekkür ederim canım. İnşallah hepimizin hikayesi mutlu bitsin inşallah. Sen nasılsın canım?

İnşallah canım. Cok teşekkür ederim. Sen nasılsın? Nasil gidiyor?
Nasıl olsun iyiyim şükür, herşey yolunda hala plasenta aşağıda ama rahimi kapatmamış. 10 gün sonra Fransaya gidiyorum annemlerin yanına orda doğum yapcağım. Burda devlette güvenemedim 🫤 inşallah yolculuk güzel geçer, tedirginim biraz

Cok sükür cok sevindim sağlıkla gelsin zamanında inşallah 🤲

Size de hele bi doğsun görürsün sen diyorlar mı ya 😅 kızlar benim bu 4. Tüp bebek tedavim 2 kaybım var bu gebeliğim de riskli suyu az gelişim geri insanların lafları öyle batıyor ki bi de kahkaha atıp sen göreceksin bi de erkek çocuğu diyorlar. Ben tedavi göreli 6 yıl oldu ben neler çektim sen bi çek benim çektiklerimi ondan sonra mis gibi çocuğunun kokusunu çekersin içine erkek de olsa yaramaz da olsa
Bu kadar içimi dökmek istedim kimseye birşey diyemiyorum çünkü 🥲
Ayyy ne gıcıklar. Bir oğlum var, inan 50 tane kıza değişmem. Şimdi de kızım olacak inşallah ve etrafımda gördüğüm çoğu kız cadının teki. Hiç sevmem öyle çocuk. İnşallah kızım, oğluma benzer. Benim oğlum dünya tatlısı. Noluyomuş yani erkek olunca. Bunu diyenlerin eğitim seviyesi düşük, kültürsüz oluyorlar genelde. Erkek çocuklarını yaramaz kızları da prenses diye etiketleyip her türlü şımarık çocuk yetiştiriyorlar. Çocuk yetiştirmekten haberleri dahi yok. Doğurmuşlar o kadar işte.

Zor bir süreç geçirmişsin, sağlıkla kavuşun inşallah. Hiç ama hiç kucağından indirme. Bebekler anne karnında bile sevilip sevilmediğini anlarlar. Bebek bakımı evet kolay değil ama inanılmaz mutluluk verici. Zor günlerinde şunu unutma, annelikte günler uzun yıllar kısa 🥰

Hanımlar bugün bir arkadaşım kesinlikle kundak almalısın dedi. Sizin görüşünüz nedir? Daha önce alıp kullananlar varsa marka, ürün önerebilir misiniz? Herhangi bir kundak iş görür mü? Ya da hiç almayıp müslin örtülerle kundaklasak nasıl olur?
Kundak hele hele sıkı kundak kesinlikle iyi bir şey değil. Bebeğin öyle rahat uyuduğunu söylüyorlar ama doğru değil. Yine de çok istiyorsan müslin bi örtüyle hafif sarmalayabilirsin. Mumya gibi yapıyolar bebeleri ayyy 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Bir soru daha gelsin o zaman. Burun aspiratörü elzem mi? En baştan itibaren kullanılır mı?
Bu da kesinlikle kişiye, bebeğe göre değişiyor. Ben mesela bunu çok kullandım, yine alacağım. Arkadaşım yeni doğum yaptı, ilk bebeğinde de hiç kullanmamış çok gereksiz olarak görüyor 😃 ben bebeğin burnu tıkalı olunca kendim nefes alamam 😄😄

Kızlarrr 60X100 ölçülerinde beşiği bebek kaçıncı ayına kadar kullanabilir ? Tecrübeli annelerrr

Dün benim de kontrolüm vardı. Doktor sezeryan yerinde ağrı, acı oluyor mu diye sordu. Benim yok, olmasi durumunda ne diyecekti bilmiyorum. Olması durumunda mutlaka belirtmek gerek demek ki.
Yaa benim çok ağrım var sezaryen yerimde, duramıyorum resmen. Neden sordu acaba. Yarın gidicem inşallah doktora bu yüzden

Back
X