• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

slm bende haziran ayında hamile kalmak istiyorum ama olamyacak yine bence her ay aynı hüsranla yıkılıyorum 1 haziran adetim inşallah olmam kızlar birbirimize dua edelim rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin

canım umudunu hiç yitirme şair ne demiş ömür umuttan önce bitmeli hayırlısıyla tez zamanda gelir bebişin inş. Rabbim hepimize hayırlısıyla yaşatır o güzel duyguyu inş herşeyin bi zamanı varmış inş duayla o zaman dahada yakınlaşacak

merhaba hanımlar,
bende bu ayyy regl olabilirsem inşallah ilk denememiz olacak. ama bende adet düzensizliği var o yüzden doktor hesaplamayı yapamıyor, çok canım sıkılıyor bu duruma:50:

canım benimde yaklaşık 1 yıldır adetim düzensiz sen bu yüzden tedavi gördünmü

canım umudunu hiç yitirme şair ne demiş ömür umuttan önce bitmeli hayırlısıyla tez zamanda gelir bebişin inş. Rabbim hepimize hayırlısıyla yaşatır o güzel duyguyu inş herşeyin bi zamanı varmış inş duayla o zaman dahada yakınlaşacak

inşallah dediğn gibi bir an önce olur ben 8 yıldır bekliyorum o duyguyu yaşamayı:43::43::43:

bu sürede herhangi bi tedavi gördünmü canım

evet cnm önce ilaç tedavisi daha sonra rahim filmi çekildi tek tüpüm kapalı çıktı sonra 3 kere aşılama denedik hepsindede bir umut vardı olacak diye ama olumsuz sonuç aldım en son olarak geçen yıl tüp bebek denedik ve yine hüsranla sonuçlandı şuanda tüp bebek denemesinden sonra adetim düzensizleşti 1 aydırda onla uğraşıyorum ya sen tedavi gördünmü o kadar ihtiyaç duyuyor ki insan birileriyle paylaşmak dertleşmek

canım benimde yaklaşık 1 yıldır adetim düzensiz sen bu yüzden tedavi gördünmü
hayırr tedavi görmedim 5 yıl olacak evleneli. ilk 1,5 yıl yasmin kullandım korunmak için tabii ilaç nedeniyle çok düzenliydi. onu bıraktıktan sonra düzensizleşti ve hala bu şekilde devam ediyor, bazen 45 gün hasta olmuyorum bazen 35 gün bu min 30 max 46 gün olarak devam ediyor. doktora 3 ay önce gittim. bu ay denedikten sonra ilaç tedavisine başlatacağını söyledi. ben pek ilaç kullanmayı seven biri değilim ama yan etkisi falan varmıdır bilemiyorum. şimdi hesapladım tekrardan en son 17 nisanda regl oldum, hala tık yok o günden beri. bu da bünyede sinir stres yapıyor işte

evet cnm önce ilaç tedavisi daha sonra rahim filmi çekildi tek tüpüm kapalı çıktı sonra 3 kere aşılama denedik hepsindede bir umut vardı olacak diye ama olumsuz sonuç aldım en son olarak geçen yıl tüp bebek denedik ve yine hüsranla sonuçlandı şuanda tüp bebek denemesinden sonra adetim düzensizleşti 1 aydırda onla uğraşıyorum ya sen tedavi gördünmü o kadar ihtiyaç duyuyor ki insan birileriyle paylaşmak dertleşmek

canım ben 11 aylık evliyim 6 ay önce gittim rahim temiz görünüyo dedi bende pco var onun için adetlerim düzensiz adet düzenleyici ve rahmi güçlendirici bi ilaç verdi 6 ay kullan olmazsa gel tedaviye başlayalım dedi yarın gidicem bakalım çok heyecanlıyım inş ters bişi çıkmaz bu ay olur diyorum haziran 26da evlilik yıldönümümüz bize çok güzel bi yıldönümü hediyesi olacak o zaman tabi başta hayırlısıyla olsunda

umarımm herşey yoluna girer ve en kısa sürede bebeğine kavuşursun. :70:

bugün bitti adetim...ya son zamanlarda benimde düzensiz adetlerim ne zaman başlayım çalışmalara sizce hemen mi ..bilemedim...önceleri 28 günde oluyodu ama marttan sonra 30 olduğuda oldu 25 olduğuda....

kızlar 1 yıldır düzensiz adetim 1 ay önce doktora gittim hormon tahili yaptırdı prolaktinim yüksek çıktı 21. günde progesteron yaptırdım yani dün oda yumurtlamam sınırdaymış o yüzden bana lutenyl verdi bu ilaç yumurtalıklar içinde iyiymiş dedi adetin 1. günü başlayıp 15ne kadar içeçem bide dostinex kullanacam yani 6 ay ilaç tedavisi görecekmişim adetimi düzenleyene kadar

bugün bitti adetim...ya son zamanlarda benimde düzensiz adetlerim ne zaman başlayım çalışmalara sizce hemen mi ..bilemedim...önceleri 28 günde oluyodu ama marttan sonra 30 olduğuda oldu 25 olduğuda....

canım 28 günde olunca 14.gün önemli diyorlar ama valla biz adet bittikten sonraki 10 gün 2 güne bi çalışıyoruzda yok bişi daha yarın onuda sorucam zaten doktora

Benide alın aranıza bende hazirana kaldımm malesef doktorla klomen e başladık bakalım pazartesi içmeye başlıcam

hayırr tedavi görmedim 5 yıl olacak evleneli. ilk 1,5 yıl yasmin kullandım korunmak için tabii ilaç nedeniyle çok düzenliydi. onu bıraktıktan sonra düzensizleşti ve hala bu şekilde devam ediyor, bazen 45 gün hasta olmuyorum bazen 35 gün bu min 30 max 46 gün olarak devam ediyor. doktora 3 ay önce gittim. bu ay denedikten sonra ilaç tedavisine başlatacağını söyledi. ben pek ilaç kullanmayı seven biri değilim ama yan etkisi falan varmıdır bilemiyorum. şimdi hesapladım tekrardan en son 17 nisanda regl oldum, hala tık yok o günden beri. bu da bünyede sinir stres yapıyor işte

bende senin gibi ilaç kullanmayı sevmem psikolojik herhalde ilaç gördüğüm gibi midem bulanı genelde iğne isterim doktordan

Back