slm bende haziran ayında hamile kalmak istiyorum ama olamyacak yine bence her ay aynı hüsranla yıkılıyorum 1 haziran adetim inşallah olmam kızlar birbirimize dua edelim rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin
merhaba hanımlar,
bende bu ayyy regl olabilirsem inşallah ilk denememiz olacak. ama bende adet düzensizliği var o yüzden doktor hesaplamayı yapamıyor, çok canım sıkılıyor bu duruma
bekleyelim bakalım, ne karın ağrısı ne bişi belirti bile yokk,, pehhh
benide yazın listeye kızlar, bat i sormayın valla bende bilmiyorum artık
inşallah listedekilerden tek tek güzel haberler alırız
canım umudunu hiç yitirme şair ne demiş ömür umuttan önce bitmeli hayırlısıyla tez zamanda gelir bebişin inş. Rabbim hepimize hayırlısıyla yaşatır o güzel duyguyu inş herşeyin bi zamanı varmış inş duayla o zaman dahada yakınlaşacak
inşallah dediğn gibi bir an önce olur ben 8 yıldır bekliyorum o duyguyu yaşamayı
bu sürede herhangi bi tedavi gördünmü canım
hayırr tedavi görmedim 5 yıl olacak evleneli. ilk 1,5 yıl yasmin kullandım korunmak için tabii ilaç nedeniyle çok düzenliydi. onu bıraktıktan sonra düzensizleşti ve hala bu şekilde devam ediyor, bazen 45 gün hasta olmuyorum bazen 35 gün bu min 30 max 46 gün olarak devam ediyor. doktora 3 ay önce gittim. bu ay denedikten sonra ilaç tedavisine başlatacağını söyledi. ben pek ilaç kullanmayı seven biri değilim ama yan etkisi falan varmıdır bilemiyorum. şimdi hesapladım tekrardan en son 17 nisanda regl oldum, hala tık yok o günden beri. bu da bünyede sinir stres yapıyor iştecanım benimde yaklaşık 1 yıldır adetim düzensiz sen bu yüzden tedavi gördünmü
yo nickteki öylesine yazılmış bir rakam, 86 lıyım ben, neden sordun?derin 83 doğumlumusun yoksa ölesinemi nickindeki 83
evet cnm önce ilaç tedavisi daha sonra rahim filmi çekildi tek tüpüm kapalı çıktı sonra 3 kere aşılama denedik hepsindede bir umut vardı olacak diye ama olumsuz sonuç aldım en son olarak geçen yıl tüp bebek denedik ve yine hüsranla sonuçlandı şuanda tüp bebek denemesinden sonra adetim düzensizleşti 1 aydırda onla uğraşıyorum ya sen tedavi gördünmü o kadar ihtiyaç duyuyor ki insan birileriyle paylaşmak dertleşmek
yo nickteki öylesine yazılmış bir rakam, 86 lıyım ben, neden sordun?
evet cnm önce ilaç tedavisi daha sonra rahim filmi çekildi tek tüpüm kapalı çıktı sonra 3 kere aşılama denedik hepsindede bir umut vardı olacak diye ama olumsuz sonuç aldım en son olarak geçen yıl tüp bebek denedik ve yine hüsranla sonuçlandı şuanda tüp bebek denemesinden sonra adetim düzensizleşti 1 aydırda onla uğraşıyorum ya sen tedavi gördünmü o kadar ihtiyaç duyuyor ki insan birileriyle paylaşmak dertleşmek
bugün bitti adetim...ya son zamanlarda benimde düzensiz adetlerim ne zaman başlayım çalışmalara sizce hemen mi ..bilemedim...önceleri 28 günde oluyodu ama marttan sonra 30 olduğuda oldu 25 olduğuda....
umarımm herşey yoluna girer ve en kısa sürede bebeğine kavuşursun.
Benide alın aranıza bende hazirana kaldımm malesef doktorla klomen e başladık bakalım pazartesi içmeye başlıcam
hayırr tedavi görmedim 5 yıl olacak evleneli. ilk 1,5 yıl yasmin kullandım korunmak için tabii ilaç nedeniyle çok düzenliydi. onu bıraktıktan sonra düzensizleşti ve hala bu şekilde devam ediyor, bazen 45 gün hasta olmuyorum bazen 35 gün bu min 30 max 46 gün olarak devam ediyor. doktora 3 ay önce gittim. bu ay denedikten sonra ilaç tedavisine başlatacağını söyledi. ben pek ilaç kullanmayı seven biri değilim ama yan etkisi falan varmıdır bilemiyorum. şimdi hesapladım tekrardan en son 17 nisanda regl oldum, hala tık yok o günden beri. bu da bünyede sinir stres yapıyor işte
Benide alın aranıza bende hazirana kaldımm malesef doktorla klomen e başladık bakalım pazartesi içmeye başlıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?