Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    162
Arkadaşlar bugün benim için yeni bir bilgi öğrendim, belki sizden de bilmeyen varsa paylaşayım istedim. Magnezyum içiyoruz ya hani akşamları, süt yoğurt gibi bir şey yanında tüketmek etkisini artırmak için çok iyiymiş. Çünkü süt ürünleri kalsiyum, magnezyumla birlikte ikisi çok daha iyi çalışıyormuş. Aklımızda bulunsun. Ben bundan sonra öyle yapacağım.
Bende bir ekleme yapayım o halde magnezyum içerken d vitamini almak da çok öneriliyor. Aynı anda olmasa bile eş zamanlı kullanmak kastedilen. Gerçi çoğumuz kullanıyoruz zaten de yine de yazayım belki kullanmayan vardır dedim.

Yaa benim çok ağrım var sezaryen yerimde, duramıyorum resmen. Neden sordu acaba. Yarın gidicem inşallah doktora bu yüzden

İki doğum arasinda az zaman mi var ? Umarim her şey yolundadir🙏🏻

Benim doktorum da incelme var mı diye baktı ultrasonda. 🤔
Aynen benimki de vajinal ultrason ile hem rahim ağzı ölçtü hem de onu inceledi. Sonrasında sordu acı, ağrı oluyor mu diye. Ssvd düşünüyordum ancak benim için sezeryanin daha uygun olacağını belirtti.

Bende bir ekleme yapayım o halde magnezyum içerken d vitamini almak da çok öneriliyor. Aynı anda olmasa bile eş zamanlı kullanmak kastedilen. Gerçi çoğumuz kullanıyoruz zaten de yine de yazayım belki kullanmayan vardır dedim.
Kullanıyorum ama önemini bilmiyordum teşekkür ederim. 💕

İki doğum arasinda az zaman mi var ? Umarim her şey yolundadir🙏🏻

Aynen benimki de vajinal ultrason ile hem rahim ağzı ölçtü hem de onu inceledi. Sonrasında sordu acı, ağrı oluyor mu diye. Ssvd düşünüyordum ancak benim için sezeryanin daha uygun olacağını belirtti.
hayırlısı olsun bakalım, sağlıkla gelsinler de.

Oh çok şükür sevindim ❤️ işte bazen makineler cihazlar yanlış ölçebiliyor sıkıntı çıkabiliyor, sonunda güzel neticelenmiş ne güzel, hep böyle gitsin inşaallah 💕
Evet çok şükür biz de sevindik bugün, inşaallah hepimiz hep güzel haberler alalım.
Amin 🤲🏻 Son düzlükte hep yolunda gitsin inşallah her şey ♥️

Kundak hele hele sıkı kundak kesinlikle iyi bir şey değil. Bebeğin öyle rahat uyuduğunu söylüyorlar ama doğru değil. Yine de çok istiyorsan müslin bi örtüyle hafif sarmalayabilirsin. Mumya gibi yapıyolar bebeleri ayyy 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
Aslında anne karnındaki sıkışık ortamı oluşturarak güvende hissetmesini sağlamak gibi bir amacı varmış kundağın. Ama yani çok da sıkmamalı değil mi? Sıcakta isilik çıkarır çocuk 😂

Arkadaşlar akşamüstü BİM'e gittim. Epey ürün gelmiş ama talan etmişler. Kalanlardan birkaç parça alabildim yine de. Nevresim takımı, kırlent, biberon, emzik, suluk, meyve emziği, 0-6 ay oyuncakları, diş kaşıma aletleri, küvet, file, kumaş kitaplar, anne-bebek organizerları vs. Aklımda kalanlar bunlar ama çok daha fazla ürün gelmiş. Fiyatları çok uygun. Ben bazılarını yedek aldım, anneannesinde bırakırız bazılarını. İlgilenenler uğrayabilir 😇

Kızlar gözlerimi kaşıdım kızardı. Enfeksiyon mu kaptı bilmiyorum. Evde göz damlası var ama kullanılabilir mi bilmiyorum . Normalde öyle olunca sıkıyordum hemen düzeliyordu .

Nasıl olsun iyiyim şükür, herşey yolunda hala plasenta aşağıda ama rahimi kapatmamış. 10 gün sonra Fransaya gidiyorum annemlerin yanına orda doğum yapcağım. Burda devlette güvenemedim 🫤 inşallah yolculuk güzel geçer, tedirginim biraz
Şimdiden hayırlı yolculuklar canım. İnşallah doğumun da kolay geçsin. Benim de aynı plasenta. Aşağıda. Bebeğin dönecek yeri yokmuş. Doğum pozisyonuna dönemediği için sezeryan olmam gerekiyormuş. Ayaklar aşağıyı tekmeliyor hep.

Anne yanı ahşap beşik . 60X100 ölçüsü o zaman 1 yaşına kadar rahat yeter. Zaten 1 yaşında oda ayırırım
Siz bilirsiniz tabi ama 1 yaştan sonra geçeceğiniz yine ahşap beşik olmaz mı? Anne yanı park yatak tarzı bişey ileride yer kaplama açısından da daha rahat olmaz mı? Tabi siz bilirsiniz kendi düşüncem bu☺️

Çantamı hazırlamaya başlasam iyi olabilir sanki. İlk iş çamaşır yıkama, eksikleri alıcam falan. 4 haftam kaldı nasipse. Psikolojik olarak zordu ama tecrübe oldu. Sonuna geliyoruz kızlar. Bu benim hayatımdaki son hamileliğim duygusal da hissediyorum.

Kızlar gözlerimi kaşıdım kızardı. Enfeksiyon mu kaptı bilmiyorum. Evde göz damlası var ama kullanılabilir mi bilmiyorum . Normalde öyle olunca sıkıyordum hemen düzeliyordu .
Bende sürekli oluyor alerjilerden. Bunlardan kullanıyorum serum fizyolojik gibi bir şey zaten içindeki. Doktor kullanabilirsin demişti

Eklentiler

• 17456135572463290912642163908836.webp
    17456135572463290912642163908836.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 11
Arkadaşlar akşamüstü BİM'e gittim. Epey ürün gelmiş ama talan etmişler. Kalanlardan birkaç parça alabildim yine de. Nevresim takımı, kırlent, biberon, emzik, suluk, meyve emziği, 0-6 ay oyuncakları, diş kaşıma aletleri, küvet, file, kumaş kitaplar, anne-bebek organizerları vs. Aklımda kalanlar bunlar ama çok daha fazla ürün gelmiş. Fiyatları çok uygun. Ben bazılarını yedek aldım, anneannesinde bırakırız bazılarını. İlgilenenler uğrayabilir 😇
Yarım gidip bakayım babası diş kaşıyıcı sayısını 3e çıkarmış bugün gördüm ama olsundu 😅 😅

Çantamı hazırlamaya başlasam iyi olabilir sanki. İlk iş çamaşır yıkama, eksikleri alıcam falan. 4 haftam kaldı nasipse. Psikolojik olarak zordu ama tecrübe oldu. Sonuna geliyoruz kızlar. Bu benim hayatımdaki son hamileliğim duygusal da hissediyorum.
Çok şükür çok zor bir süreci sağ salim geçirdiniz. Hiç kolay değildi bence ama siz şükrederek, pozitif düşünerek ilerlediniz. Tavrınız hep olumluydu, yapıcıydı. Allah işlerinizi rast getirsin 🤲🏻 İki evladınız olacak, çok büyük nimet. Siz bunun kıymetini çok iyi bilecek birisiniz 💕

Çok şükür çok zor bir süreci sağ salim geçirdiniz. Hiç kolay değildi bence ama siz şükrederek, pozitif düşünerek ilerlediniz. Tavrınız hep olumluydu, yapıcıydı. Allah işlerinizi rast getirsin 🤲🏻 İki evladınız olacak, çok büyük nimet. Siz bunun kıymetini çok iyi bilecek birisiniz 💕
Güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim canım. Gerçekten ben kendime böyle dış gözle hiç bakmamıştım. 🥰 Allah her zorlukla bir kolaylık da veriyor. Çok şükür. Yattım çıkamadım rüyamda hep koştuğumu gezdiğimi gördüm. Ama sonunun güzel olacağı düşüncesi bence insanı ayakta tutuyor. Bir de iyi ki siz vardınız. Burdan destek aldım hep. Dualarla ilerledik. Gerçekten dualar çok güçlü. Tüm kapıları açıyor. İnşallah hepimizin işi gücü rast gitsin. 🤲🥰❤️ Benim kardeşim olmadı ben çok istemiştim kardeşim olsun. Rabbim bana nasip etti ikinci çocuğu 40 yaşımdan sonra süpriz şekilde çok şükür. Sağlıkla ve kolaylıkla da kavuşalım evlatlarımıza inşallah. 🧡

Bu süreci çok güzel tamamlamanı dilerim ✨ Sağlıkla gelsin bebişim 🙏

Back
X