Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkese günaydın kızlar.. ya benim bi sorum olucak sizce hamile kalınca saç boyamak bi sorun oluşturur mu? organik boyalarla boyasam mesela. saçımı yeni boyadım ve yamalı gibi olmasını istemiorum. ne dersiniz tabi ilerisi için bu soru ama?
herkese günaydın kızlar.. ya benim bi sorum olucak sizce hamile kalınca saç boyamak bi sorun oluşturur mu? organik boyalarla boyasam mesela. saçımı yeni boyadım ve yamalı gibi olmasını istemiorum. ne dersiniz tabi ilerisi için bu soru ama?
günaydın arkadaşlar.....
Bebiş için tedaviye başladım.Dün hormon testi sonucumu aldım ama hiçbişi anlamadım:26:Bilgisi olan varmı aranızdaa:26:
Bilgim yok canım ama umarım iyidir sonuçlar...
ctesi günü gidicem dr.a ama sabredemiyorum bi türlü...
kızlar yarın doktora gidicem çok heyecanlıyım inş herşey normal çıkar bu ayda uğurlu gelirde gelir meleğim
merhaba hanımlar,
bende bu ayyy regl olabilirsem inşallah ilk denememiz olacak. ama bende adet düzensizliği var o yüzden doktor hesaplamayı yapamıyor, çok canım sıkılıyor bu duruma
kızlar yarın doktora gidicem çok heyecanlıyım inş herşey normal çıkar bu ayda uğurlu gelirde gelir meleğim
doktor adet düzenleyici vermedimi canım ben 6 aydır duphaston kullanıyordum hem adet düzensizliği için hemde rahmi destekleyici
inş. cnm içni ferah tut sakin stressiz herşey güzel olacak
deneyin 1 ay. olmazsa ilaç tedavisine başlayacağım dedi. bu ay aslında batim 17/18 olması gerekiyordu ondan sonrada çalışmalara başlayacaktık, ama ayın 25 i oldu bende hala tık yok. üzülüyorum ve sinir oluyorum:84:
hayırlısı inş bi an önce olurda başlarsınız çalışmaya
Hiç sorma arkadaşım yaa, hasta olmayı bu kadar sabırsızlıkla bekleyeceğimi söyleselerdi inanmazdım
bekleyelim bakalım, ne karın ağrısı ne bişi belirti bile yokk,, pehhh:)) benimde bi ay 6 gün gecikmişti tabi 2.günde hemen kanda baktırdım bişi çıkmamıştı aynı senin gibiydim bi an önce olsamda kurtulsam die beklemiştim