• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

kızlar sizler kaç yıllık evlisiniz ne zamandan beri hamile kalmak istiyorsunuz ben geçmişi okuyamadım
Biz 5. yıla gireceğiz 3 ay sonra. yaşımız küçüktü, biraz evliliğin tadını çıkaralım maddi anlamda birşeyler yapalım dedik, şimdi herşeyi yoluna koyduk allahıma şükürler olsunki, çocuk düşünmeye başladık, bu ay ilk denememiz olacak. inşallah çok beklemeyiz umarım problem çıkmaz.

Biz 5. yıla gireceğiz 3 ay sonra. yaşımız küçüktü, biraz evliliğin tadını çıkaralım maddi anlamda birşeyler yapalım dedik, şimdi herşeyi yoluna koyduk allahıma şükürler olsunki, çocuk düşünmeye başladık, bu ay ilk denememiz olacak. inşallah çok beklemeyiz umarım problem çıkmaz.

inşaallah canım uğraşmadan hemen hamile kalırsın bende 9 yıllık evliyim ilk 1 yıl istemedik şimdide olmuyo kısmet işte

hg canım inş topiğimiz hepimize uğurlu gelir
teşekür ederim :8:
hoşgeldin canım inşaallah tedaviden olumlu sonuç alırsın

inşallah ilk defa içicem klomen ilk kullfanımda olumlu sonuç alırmıyım bilmiyorum ama umutluyum bu ilaçtan nedense :72::72:

ilk kullanımda sonuç alan varmı aramızda:26:
birde liste neyin yapıyonuzmu kızlarr:26:
çok soru sordum galiba:27:
kız umutdeniz neydiyon seninmiş topik yeni farkettim kanka

inşallah ilk defa içicem klomen ilk kullfanımda olumlu sonuç alırmıyım bilmiyorum ama umutluyum bu ilaçtan nedense :72::72:

listeyi umutdeniz yapıyodu ama oda bugün görünmedi pek

canım ben ilk tedaviye bu ilaçla başlamıştım ben olumlu sonuç almadınm inşaallah pozitif sonuç alırsın

canım çünkü adet olacak gibi karnım ağırıyo bende 1 hafta önce başlar belirtiler ben birazda bunalım takılıyorum bu günlerde adet yaklaştıkca böyle oluyorum

adet yaklaştımı bende çok stres yapıyorum aslında stresi bıraksak sorunun yarısı ortadan kalkacak gibi ama malesef bırakamıyoruz streste olumsuz etkiliyormuş

kızlar bu topik altında konuşacağız dertleşeceğiz inş..........birbirimizi daha yakından tanısak diyorum..mesela ben 30 yaşındayım..öğretmenim ..evleneli haziran3de 1 yıl olacak..yaklaşık 5 aydırda deniyoruz....kısmet olmadı henüz..çok zayıfım ve yemekleri de düzensiz yerim acaba diyorum ondan mı olmuyo ama çevremdekiler alakası yok diyolar ne zayıflar hamile kalıyo diyolar..bu arada maraştayım..görev icabı :)sizler..

adet yaklaştımı bende çok stres yapıyorum aslında stresi bıraksak sorunun yarısı ortadan kalkacak gibi ama malesef bırakamıyoruz streste olumsuz etkiliyormuş
beni iş stresi mahvediyor. bankacıyım ben deli gibi çalışıyoruz. zaten hasta olamıyorum onun siniride üstüme bindi hem depresyon takılıyorum hem sinirden kuduruyorum sabahtan beri millete sataşmamak için zor tutuyorum kendimi :9:

umutdenizzz topiciğe girdiğinde bizide ekle listeye ama ben tarih veremiyorum maalesef benimki kafasına göre takılıyor :9:

öyle canım zaten hamile kalamamızın sebebide stres bence çevremdekilerde hep öyle diyolar bunu söyleyenlerin hepsi çocuklu kişiler beni ne kadar anlayabilirlerki

kızlar bu topik altında konuşacağız dertleşeceğiz inş..........birbirimizi daha yakından tanısak diyorum..mesela ben 30 yaşındayım..öğretmenim ..evleneli haziran3de 1 yıl olacak..yaklaşık 5 aydırda deniyoruz....kısmet olmadı henüz..çok zayıfım ve yemekleri de düzensiz yerim acaba diyorum ondan mı olmuyo ama çevremdekiler alakası yok diyolar ne zayıflar hamile kalıyo diyolar..bu arada maraştayım..görev icabı :)sizler..

işim var dedim ama çıkamıyorum burdanda bende 30 yaşındayım ev hanımıyım nisanda 9 yılımız bitti 8 yıldır istiyoruz ama olmadı benimde yemek yemem çok düzensiz yani boğazıma düşkün değilim gölcükte oturuyorum

canım ben ankaralıyım 28 yaşındayım işim muhasebe bizimde 26 haziranda bir yıl olacak 6 aydır deniyoruz bencede zayıflıkla alakası olmaz gibi geliyo ama sen yinede yemek düzenini oturtmaya gayret göster

eşim beni bekliyor anneme süpriz yapacam bulaşık makinesi alacam temizliğe girişmiş o işin içinde bari bulaşıklarla uğraşmasın evde başka kadın olmayınca zor oluyo yıkaması

Back