HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

iyi akşamlar kuzucuklar pzartesi son haberler ve gelişmelerle yeniden karşınızda olucamm hernerde yaşanıor ve yaşatılıorsaa ...

Sonuç bekliyorum canım benim ama rabbim önce size sonrada bana nasip etsin....

benim 6 gün var daha test yapmak istiyorum yapamıyorum iğne yanlış sonuç veriyomuş testte diye duydum bide benim başıma bu çift çizgi olayı 2 kez geldi yanlış göstermiş maleseff:88::88::88::88:

benim 6 gün var daha test yapmak istiyorum yapamıyorum iğne yanlış sonuç veriyomuş testte diye duydum bide benim başıma bu çift çizgi olayı 2 kez geldi yanlış göstermiş maleseff:88::88::88::88:

Rabbim isteyen çabalayan herkese hepimize nasip etsin inşallah hayırlısıyla

Kızlar beraber yapacağız testi buraya gireceğim testi yapıp hemen size söyleyeceğim olumsuz olsada üzülmücem çünkü siz varsınız iyikiii

kızlar yemek yapmam gerek takıldım kaldım artık çıkayım dün de yapmadım kocam kızcak artık geziyon geziyon yemek yok diye kendinize iyi bakın bugün çalışmalar başlıyor lütfen duaları da eksik etmeyelim birbirimizden.Hepiniz de çok sağolun.Çok sevdim ben bu grubu lütfen geldiğimde listeden çıkarılma gibi bi süprizle karşılaşmayım açıp açıp bakmak da istemiyorum orda mı eklendim burda mı silindim fln diye.oraya gerekeni yazdım ve ben hep burda kalmak istiyorum..İyi bakın kendinize yarın görüşürüz dualarım sizinle

Kızlar beraber yapacağız testi buraya gireceğim testi yapıp hemen size söyleyeceğim olumsuz olsada üzülmücem çünkü siz varsınız iyikiii

ben yinede sanırım 15ini bekleyecegim batdaşım
inşallah o zamana kadar regl olmamda güzel haberleri veririm size

hem testin fotosunuda cekip koycam

ilk sizle paylaşacaagımdan emin olablirsiniz sonrada kocişe söylerim sürpriz falan hazırlarım heralde
neyse o zaman olsunda konuşur kararlaştırırız nasıl olcagını

Kızlar beni banlatacaklarmış
Eğer böyle bişey yaparlarsa yeni konuyla bile olsa burdayım merak etmeyin...

bu konu ne kadar hızlı ilerliyor böyle. takip edemiyorum:)O:)

bugün bi damla kan gördüm çamaşırımda. ne olabilirki???

arkadaşlar tartışmak bizim gibi anne adaylarına yakışmıyor .
bizim en büyük ortak noktamız hepimizin deli gibi bebek istemesi.
bence bunlardan bahsetsek daha gzl olur.
başlık da amacından sapmamış olur.
konuyu tam anlamıyla bilmiyorum.
en ıyısı kapatmak ve bebeklerimizden bahsetmek
isteyen istediği topikte takılsın.
inş hepimiz süt kokan bebeklere kavuşuruz.....selametle...

arkadaşlar bi şey sorcam
biraz fazla hareket edince karnım ağrıyor ondan sonra bi ıslaklık hissi evet adetim geldi bu sefer diyorum ama gelen beyaz akıntı... normal mi...

İyi akşamlar arkadaşlar bende sizlere katılmak istiyorum.Bizde artık bebek istiyoruz.Bu ay 2.denememizdi.Önceden adetlerimçok düzenliydi.Geçen ay düzen tamamen bozuldu.Hatta adetim gecikince umutlanmıştım.Ama regl oldum.Bakalım bu ay ne olacak.27 günde olan adet döngüm geçen ay 31 güne çıktı.Bu ay nasıl olacak bilemiyorum.Ama inşallah bebiş gelir.

konuyu tekrar tekrar açmak istemiyorum ama bende bankacıydım ve sağlık sorunları nedeniyle ayrılalı 10 gün kadar oldu.Kısaca yazılanlar banada biraz uzak bir ihtimal gibi geldi,o da yaştan dolayı.kimseyi rencide etmek istemem genede ama dürüstlük çok önemli.umutdeniz lütfen bir yere gitme gidersende seninle geleceğimizi bil canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…