• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

arkadaşlar bi şey sorcam
biraz fazla hareket edince karnım ağrıyor ondan sonra bi ıslaklık hissi evet adetim geldi bu sefer diyorum ama gelen beyaz akıntı... normal mi...

aynı şey bana da oluyo bugün nekadar kontrol ettiğimi sayamadım bile ama hala adette olmadım tabii olmamak daha güzel olurdu şu durumda ama....:59:

kızlar 6 gün var daha adete ama merak işte dayanamadım test alıp yaptım silik çift çizgi var iğne etkisi olabilirmi sizce

kızlar 6 gün var daha adete ama merak işte dayanamadım test alıp yaptım silik çift çizgi var iğne etkisi olabilirmi sizce :69::69::69::69:

Sinirlerim bozuldu kızlar burda yalan söyleyen asalaklar yüzünden ben bu topiği açarken bunu ummamıştım...Ben aranızdan ayrılıyorum derini sevenler bbuyursun onunla yalanca sohbete...
canım benim yaaaaa ne yaptın sen :50: :53::53: yalan söyleyen asalaklar derken birden fazla kişi ve kişiler mi var :26: :5:offff yaaa kapsama alanı dışında olmuşsun :47: bu hiç iyi olmadı :14::20::19: lütfen çabuk dön aramıza :84::84:
yaaaa canım saçmalamaa ne ayrılması bu topiğin annesi sensin..

biz çoğunluk olarak aramızda seni görmek isityoruz..eminim bütün arkadaslarım da öle düşünüyodur..
biri gitsin biri kalsın diyen olmadıki :26: yani hepimiz tam kadro devam edelim istemiştik nasip :5:

olur mu canım bu topik öksüz yetim kalır sen olmazsan sinirlenme ne gerek var yoksa bu sinirlenmelerin bebişten mi hı ne dersin:1::46::46::46:
bencede inşallah karnındaki bebişinin gerginliğidir çabucak müjdesiyle döner aramıza inşallah :49::66::46::emir_bebek::nazar::16:
hiç bir yere gitmiyorsun sen bizlerle sohbetini yapıcaksın ben seni sevdim umut denizcim ve diğer arkadaşlarımı:54::54:
mutlaka geri dönmeli olmakz ki böyle :47:
Kızlar teşekkür ederim ilginize ama artık kapatalım o konuyu çünkü gereksiz bir insan yüzünden topiğimizin seviyesi düşsün istemiyorum sizi kırmakta istemiyorum tamam burdayım onu savunan onunla görüşmek isteyen gitsin başka yerde görüşsün o kişiyi bu topiğe asla almam benim yalancılarla işim olmazzz:34:
offff yaaa ortada taraf tutma diye bişide yoktu halbuki :26: niye bu kadar büyüdü ki ben sadece keşke gitmeseydi dedim illaki gelsin mutlaka onu görmek istiyorum da demedim :45: sonuçta aranıza dün katıldım hani ben rahatsız ettiysem sorun değil bende gidebilirim bugünkü mesele yüzünden değil :71::70: ama işte seni hepinizi çokk sevmiştim :29::16:
konu sahibi: umutdeniz

gördünmü bak ne yazıyo??
nereye gidiyosun sen annamadım ben :20:

oldu bi tartışma boşverdik gittii...
biz burda oldugumuza göre sende burdasın demektir..:34::54:
evet ayrılmak yok :36:
yapma fıstığım ya olur mu öyle şey, biz sadece önemsemeyelim böyle şeyleri diyoruz canını sıkacak bişey yok. Takma kafana ayrılmak falan yok. Bak geliyorum bursaya, görersin o zaman.:10::10::10::10::10::10::10::10::10:
evet canımm haklısın :46:
hamile kaprisleri mi bunlar acep ne dersin :)
inşallah umutdeniz için ayrıca dua ediyorum :29::49::emir_bebek:
Ben çok iyi niyetliyimdir benimle görüşüp tanışan sürekli görüşmek ister öyle bir yapım var ama hatalara taviz vermem anındada silerimmm:34:
tabiki canım bende sürekli görüşme taraftarıyım :29: lütfen çabuk dönnn aramıza ve müjdenle inşşşş :49::70:
Canım ben dominant değilim ama yinede sözüm dinlensin isterimmm:35::35::35:
canım benim yaaa hemencik özledim seni hadi koş gel :10::16:
Sizi seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:36::36::36:
bende seni seviyorum tatlım :16:

kızlar girdim kk ya bi mail okudum mag grup açmış hayırlı olsun fln yazdım bat yazdım sonra buraya baktım amanın ne bakış sonra dönmicektim hadi eskilere döneyim dedim neler olmuş neler..amaa ben burdayım arkadaşlar siz beni kabul ettiğiniz sürece aranızdayım...şimdi geldim eve 20lik diş ameliyatı olmuştum dikişleri aldırdım dolaştım geldim yemek yapcam şidmi..kızlaarrr umutdeniizzzzzz çalışmalar bu gece başlıyo yaa heyecan yaptım bennnn:9:
dualarım seninle canım uğurla gelecek bebeğin inşallah :49::16:
Hahaha yalancılar topiği açılmış yeni gördümm:60::60::60:
Körler sağırlar birbirini ağırlar olmuşşş:60::60::60:

Kızlar buraya yazan oraya yazmasın orayada yazanda buraya oraya kayıt olanları siliyorum listeden:34:
inanmıyorum canım bunu sen mi yazdın :53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53: çok şaşırdım :5:
Tamam canım bizimlesin yazmışlarsa silsinlerr lütfen rica edersin.:71:

evet cnm ben de farkettim :))) merhaba bu arada..Umarım aynı zamanda da hamiş kalırız hemen bu ay :D

umutdenizcim o gruba yazdım ben diğer gruptayım buraya katılmayacağım lütfen eklemeyin diye;))
iyi yapmışsın canımmmmm :16:
Canım derin83 diye biri vardı buraya giriyordu meğer herşeyi yalanmış yalanını yakaladık sildik listeden şimdi meg le beraber kendilerine topik açmışlarrrr:60::60:
benim farkettiğim meg topik açmış ve birçoğumuza özelden haber vermiş :16:
Kızlar beni banlatacaklarmış:60::60::60:
Eğer böyle bişey yaparlarsa yeni konuyla bile olsa burdayım merak etmeyin...:60::60:
neden banlandın ki :26:
cvp verdiğin için sağol bu ilk klomen iğne denemem o yüzden belirti ve etkilerini bilmiyorum acamiyim o yüzden merk ediyorum iğne etkisi olur diye duymuştum ben:69:
inşallah hamişsindir canım m

kızlarr ben geldimm herkese bol bebişlii hayırlı geceler nasılsınızz :16:ya geçmişi okuyamadım daha bugün topikte olay mı olduu hayırdır :96::96::44:

haaa evet bende idrara çok çıkıyorum ya :1:

valla bn her ay yaşıorum bu belirtleri psikolojık hamilelik belirtisi galiba bunlarr bak ne anlatcam bugn iş çıkışı annemle buluştum çarşıya çıktıkk nese dönüşte otobüse bindk tekerleğin üstüne denk gelmişiz anneme dedim içim salalnıo benim burda kalkalımm bebiş tutunamıcak diorum yaa okdr yani düşünn artıkk :60::60::1::52:

valla bn her ay yaşıorum bu belirtleri psikolojık hamilelik belirtisi galiba bunlarr bak ne anlatcam bugn iş çıkışı annemle buluştum çarşıya çıktıkk nese dönüşte otobüse bindk tekerleğin üstüne denk gelmişiz anneme dedim içim salalnıo benim burda kalkalımm bebiş tutunamıcak diorum yaa okdr yani düşünn artıkk :60::60::1::52:

ilahi nilsu'cum ya :1::1::1: gelicek bebişler merak etme tabiki önce allahın izniyle:emir_bebek::49::emir_bebek::49:

Back