HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

merhaba hoşgeldin cnm

Kızlaaar Rabbim sabırlar versin tahmin edebiliyorum zorluğunu dilerim bebişlerinize bir an önce kavuşun.Çıkıyorum şimdi kendinize çok iyi bakın

ben daha yeniyim ya umutdeniz o yüzden yeni alışıyorum topikebi soru daha sorsam çok mu olmuş olurum acaba.listeyi nasıl görebilcem

sor tabiki cnm soru sormak serbest üzülüp sıkılma...1.sayfada listemiz hemen ekliyorum senide...

kızlar her gün geliyorum bakıyorum çıkıyorum.. ama daha sadece 2 tanecik mi bebişimiz var.. hadi ama kızlar boş durmayın
benim daha 11 günüm var.. beklemek ne kadar gıcık birşeymiş.. inşallah hayırlı haberler veririm sizlere de..

selam kızlar benimde umutlar temmuza kaldı bu sabah regl olmuşum hayırlısı olsun.Artık takmıycam ya olursa olur napalım

kızlaaaaarrrrrr ,
ben adet oldum yaw:2: oldum mu-olacak mıyım, üzerine görme mi-adet mi derken kararımı verdim. ben maalesef ki adet oldum. napalım artık hayırlısı olsun. sizin iyi haberlerinizi duymak da benim için umut olacak. doktora gittim bir kutu folik asit daha yazdırıp geldim. umudumuzu kaybetmek yok. artık önümüzdeki maçlara bakacağız

napalım demekki bekletmeyi seviyo bebiklerimis bizi bende aynı kaderi paylaşıyorum seninle

benim eşim nisan doğumlu o yüzden bebek olursa hep nisanda doğsun istiyo ama temmuzda olursa yada bu ay olursa anca nisana denk gelir son şansımız artık

sağlık olsun arkadaşım her işte bir hayır vardır .önemli olan sizin iyi sağlıklı olmanız.inşallah geleck aya alırsın mutlu haberi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…