herkese merhaba
umutdeniz tekrar geçmiş olsun canım:)bende 5 ay önce babamı kaybettim gerçi biliyorum anne gibi olmuyor ama yinede neler yaşadığını tahmin edebiliyorum.allah inşallah çok bekletmesin hepimizi başka yönlerden yüzümüzü güldürsün
Bu soruya bu topikte bin kere cevap verdim görünce gülüyorum cnmmm güldürdün yine beni BAT beklenen adet tarihi demek
inş.en kısa zamanda gelir yavrun hayırlısıyla
kaç tane kardeşin var canım ben birde tek çocuktum herşey dahada zor oldu annemle kalakaldıkAralık 10 annemin ölüm tarihi aralık 14 annemin doğum günüydü o günden beri ben çokkkk yarımımmmAnnemin yokluğu hele bugünlerde çok belli oluyorr
ben daha yeniyim ya umutdeniz o yüzden yeni alışıyorum topikebi soru daha sorsam çok mu olmuş olurum acaba. listeyi nasıl görebilcem
Aralık 10 annemin ölüm tarihi aralık 14 annemin doğum günüydü o günden beri ben çokkkk yarımımmmAnnemin yokluğu hele bugünlerde çok belli oluyorr
kaç tane kardeşin var canım ben birde tek çocuktum herşey dahada zor oldu annemle kalakaldık
3 kardeşiz canım 2 erkek bide ben...
selam kızlar benimde umutlar temmuza kaldı bu sabah regl olmuşum hayırlısı olsun.Artık takmıycam ya olursa olur napalım
slm demekki daha zamanı var bebişinin gelmesi için oda bu ay olur inş.
inşallah ama olursa olur artık olmassa olmaz napalım bekleriz bizde
kızlaaaaarrrrrr ,
ben adet oldum yaw:2: oldum mu-olacak mıyım, üzerine görme mi-adet mi derken kararımı verdim. ben maalesef ki adet oldum. napalım artık hayırlısı olsun. sizin iyi haberlerinizi duymak da benim için umut olacak. doktora gittim bir kutu folik asit daha yazdırıp geldim. umudumuzu kaybetmek yok. artık önümüzdeki maçlara bakacağız
nasip kısmet işleri hiç ummadığın anda olur sağlıkla inş.
kızlaaaaarrrrrr ,
ben adet oldum yaw:2: oldum mu-olacak mıyım, üzerine görme mi-adet mi derken kararımı verdim. ben maalesef ki adet oldum. napalım artık hayırlısı olsun. sizin iyi haberlerinizi duymak da benim için umut olacak. doktora gittim bir kutu folik asit daha yazdırıp geldim. umudumuzu kaybetmek yok. artık önümüzdeki maçlara bakacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?