• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

yaaa kızlaaar ya zaten mutsuzum bugün sabah regl oldum ama siz bana niye hoşgeldin demiyosunuz ama yaaaa

hay maşallah çok yaratıcı kocalarımız varmıs :)
o sinema biletini saklarız hala cok özeldi hakikaten..
bizim tanısıp evlenmemiz çok kısa içerisinde oldu.tanıştık 4 ay sonra nişanlandık 11 ay sorada evlendik..ama iyiki de olmus diyorum hayatta verdiğim enb güzel karar o bnm için.en büyük sansım tatlı devim shrekim :) iyiki var :) :):69:

meraba kızlar bende geldim ve burda takılacam bugün sabah regl oldum tüm umudum hazirana kaldı reglin 3.günü dr a gidecem arkadaşlar dilerim rabbimden bu topikten bende dahil çok çok çok anne adayı çıkar allahım duy bizi üzülmemize çok beklememize ve başkasının kucağına bakmamıza izin verme yarabbim aminnnn...

Canım hoşgeldin bat ını söylermisin...

meraba kızlar bende geldim ve burda takılacam bugün sabah regl oldum tüm umudum hazirana kaldı reglin 3.günü dr a gidecem arkadaşlar dilerim rabbimden bu topikten bende dahil çok çok çok anne adayı çıkar allahım duy bizi üzülmemize çok beklememize ve başkasının kucağına bakmamıza izin verme yarabbim aminnnn...

aramıza hoşgeldinnn....
inş daha fazla beklemeden hep birlikte güzel haberler alırız canımm...

Benim küçük kardeşim şuan 15 yaşında...

Küçükkken daha 4 5 yaşlarındayken annem yalan söylemesini engellemek için bişey söyleyince diline bakayım orada yazıyor dermiş...Bir olmuş iki olmuş...

Sonra kardeşim bigün yalan söylüyo annem hani bakayım diline orda yazıyo demiş çıkarmış bak demiş dilime...Annem anlamış yalan olduğunu tabiii yalan yazıyor deyince kardeşim hemen aynaya koşmuş anne yaa hani ben niye görmüyorum demiş
:60::60::60:
Yerim ben onu yaa hala söyler gülerizzz:60::60:

:1: :1: :1: :1: :1:

ilk defa duyuyorummm...

ama çok komik olmuş...

tatlım hoşgeldin neden bu kdr kafana takıyosun :59:
herşeyin hayırlısı sıkma bu kdr kendini kafan ne kdr rahat olursa bebişinde o kdrçabuk gelir..
üzme bu kadar kendini..

hoşbuldum canım benim ah biliyorum kafaya takınca o inatçı yavrumun gelmeyeceğini ama kendime engel olamıyorumki

kendinden bahseder misin bize canımmm...
daha çok yeniymişsin sendee...

evet canım daha yeniyim ama olmayınca korktuk bizde 8 aylık evliyim eşim polis ben maliyeci kpss yi kazanamayıp bekleyenlerdenim çok şükür çok çok mutluyum ama bebek olmayınca üzülüyoruz eşimle

evet canım daha yeniyim ama olmayınca korktuk bizde 8 aylık evliyim eşim polis ben maliyeci kpss yi kazanamayıp bekleyenlerdenim çok şükür çok çok mutluyum ama bebek olmayınca üzülüyoruz eşimle

aaaa benim eşimde polis canımmm...

hangi ildesiniz??

biz şarktayız şuan..

Back