• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

Sürekli yapıyordum sıkıldım canım...Aslında rutin işlerden cok sıkıldım hayatıma bi renk istiyorum alkışveriş delisi olan ben alışveriş bile hoş gelmiyoooo:36:

moloton bir hayat gerçekten çok sıkıcı..
benim yaşadıgım şehirden dolayı bende çok bunalıyorum..
ama devamlı hayatıma renk katmaya çalısıyorum..

sen hangi ildesin canımm??

benimde bugün yumurtlama dönemimin başladıgı gün...
bu haftayı iyi degerlendirmem gerek :1:

moloton bir hayat gerçekten çok sıkıcı..
benim yaşadıgım şehirden dolayı bende çok bunalıyorum..
ama devamlı hayatıma renk katmaya çalısıyorum..

sen hangi ildesin canımm??

Neler yapıyorsun canım banada akıl versene....Ben bursadayımmm:14:

canım bende 7 paket yasmin kullandım evlenmeden 2 ay önce başladımm...
sonra eşim bırakmamı istedi bıraktıgım hafta yumurtlama haftammış hamile kaldım...
sadece tek ilişkiylee...ertesi gün ist a ailemin yanına gittim..
o zaman dedim ki ne kolaymıs :1: hatta dr um 4-5 ay kalamazsın rahat ol dediği halde..

ama şimdi 7 aydır deniyorum benimki de tutmuyor..
dr a da gittim hiç bir sorun görünmüyor...

sanırım fazla kafamıza takıyoruz..

sorma canım yaa hakikaten tuhaf bi iş..bende ilacı bırakıp dr a gittim.banada öle dedi ama test falan hiç bişey yapma geregı duymadı daha çok erken dedi.normalde testler 1 seenyi geçtikten sora yapılıyomus..takma kafana olmaması için bi sebep yok dedi.bide ilişkiye girerken bebek olsun die girmeyin dedi.bakalımbekliyoruz ne zmn denk gelirse artık..aslında çok fazla düşünmüyorum ama bilmediğim bişeyin özlemini çekiyorum sankii :44:

Neler yapıyorsun canım banada akıl versene....Ben bursadayımmm:14:

en büyük etkenim müzikk :1:
2-3 ayda bir ist a ailemin yanına gidiyorum..
arkadaşlarla toplanıp birşeyler yapmaya çalısıyorum..
sergilere etkinliklere katılmaya çalısıyorum..en büyük tutkum alışveriş :1:

yani muhakkak birşeyler bulmaya çalısıyorum..
ama bazen bana da geliyorlar :1:
doğunun ücra illerinde yaşamak çok zor..
sosyal hayat kısıtlı...

ama stres yaparak kendimide etkilemek istemiyorumm canımm..

O zaman benim bu aydan umudum kalmadı stres dolu bir aydııı çünkü ne bulduysam taktım kafaya:50:

sorma canım yaa hakikaten tuhaf bi iş..bende ilacı bırakıp dr a gittim.banada öle dedi ama test falan hiç bişey yapma geregı duymadı daha çok erken dedi.normalde testler 1 seenyi geçtikten sora yapılıyomus..takma kafana olmaması için bi sebep yok dedi.bide ilişkiye girerken bebek olsun die girmeyin dedi.bakalımbekliyoruz ne zmn denk gelirse artık..aslında çok fazla düşünmüyorum ama bilmediğim bişeyin özlemini çekiyorum sankii :44:

canım benim ki hiç beklemediğim bir zaman da geldi..
aslında etkilenmiyoruz diye düşünüyoruz ama bence hiçte öyle değil..
muhakkak ki takılıyoruz neden olmuyor diye..
evet en önemlisi bebek için birlikte olmamak gerek..

inş çok beklemeden gelir bebişlerr..

en büyük etkenim müzikk :1:
2-3 ayda bir ist a ailemin yanına gidiyorum..
arkadaşlarla toplanıp birşeyler yapmaya çalısıyorum..
sergilere etkinliklere katılmaya çalısıyorum..en büyük tutkum alışveriş :1:

yani muhakkak birşeyler bulmaya çalısıyorum..
ama bazen bana da geliyorlar :1:
doğunun ücra illerinde yaşamak çok zor..
sosyal hayat kısıtlı...

ama stres yaparak kendimide etkilemek istemiyorumm canımm..

Benim annem yok annemi aralıkta kaybettim...Babam deseniz kendi aleminde...Ailem yok diyebilirim yane...Akrabalar zaten hiç yok sayıyorum(nedeni çok uzun)...Dostlarım var onlarla vakit geçiriyorum...Kayınvalidemler desen resmiyiz evde tekim anlayacağınız kalabalıkk içinde yalnızım bu kadar stresta yetiyor zatennn:50:

Son düzenleme:
canım benim ki hiç beklemediğim bir zaman da geldi..
aslında etkilenmiyoruz diye düşünüyoruz ama bence hiçte öyle değil..
muhakkak ki takılıyoruz neden olmuyor diye..
evet en önemlisi bebek için birlikte olmamak gerek..

inş çok beklemeden gelir bebişlerr..

insallah canım öle olur..
stress yok güzel düşünelim güzel olsun..
bende burda kimseyi tanımıyorum bende kendi memleketimden uzaktayım bende burda yapacak bişey bulamıyorum :S gerçekten zor yaa..

Benim annem yok annemi aralıkta kaybettim...Babam deseniz kendi aileminde...Ailem yok diyebilirim yane...Akrabalar zaten hiç yok sayıyorum(nedeni çok uzun)...Dostlarım var onlarla vakit geçiriyorum...Kayınvalidemler desen resmiyiz evde tekim anlayacağınız kalabalıkk içinde yalnızım bu kadar stresta yetiyor zatennn:50:

canım çok üzüldüm basınız sağolsun nur içinde yatsın annen:S
sen genede çok fazla düşünmemeye calış biliyorum zor ama ardından sana gelicek olan meleğini düşün :59: sölicek bişey bulamadım walla canım allah yardımcın olsun..

Benim annem yok annemi aralıkta kaybettim...Babam deseniz kendi aileminde...Ailem yok diyebilirim yane...Akrabalar zaten hiç yok sayıyorum(nedeni çok uzun)...Dostlarım var onlarla vakit geçiriyorum...Kayınvalidemler desen resmiyiz evde tekim anlayacağınız kalabalıkk içinde yalnızım bu kadar stresta yetiyor zatennn:50:

başın sağolsun canımmm...

sende haklısın tabii...
kafana takmak için çok nedenin var...

ama yine de elinden geldiğince takmamaya çalışşş...
hamile kaldıgında stres hiç iyi birşey değil biliyorsun..

ben hamileyken çok stres yapmıştım..son zamanlarda lekelenmelerim oldu..
dr stresten uzak dur diyordu ama sinirli yapımdan dolayı duramadım..kaybettimm...

stres herşeye engel anlayacağınn...

insallah canım öle olur..
stress yok güzel düşünelim güzel olsun..
bende burda kimseyi tanımıyorum bende kendi memleketimden uzaktayım bende burda yapacak bişey bulamıyorum :S gerçekten zor yaa..

ailenden memleketinden ayrı olmak çok zor gerçektenn..
bunu bende içten yaşıyorum...

bundan sonra hepimiz güzel düşünelim güzel olsun :nazar:
pozitifliği elden bırakmayalımmm :nazar:

Kızlar şuan ağlayacak gibi bir durumdayım...Bişeyler yapmam lazım...Allahım bebişime kavuşmayı nasip etsin nolurrr çünkü tek tesellim o olacak arkadaş yoldaş olacak bana:59:

Kızlar şuan ağlayacak gibi bir durumdayım...Bişeyler yapmam lazım...Allahım bebişime kavuşmayı nasip etsin nolurrr çünkü tek tesellim o olacak arkadaş yoldaş olacak bana:59:

ah canım yaa dur yapmaa :59: bişey bulsan oyalansan ama ne..konuyu değiştirelim başka seylerden bahsedelim kafan dağılsın azcık :50:

Back