• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

kızlar bu arada sizin bilgilerinize ihtiyacım var bugün reglimin 1.günü artık dr a gidecem ne diyosunuz nezaman gideyim ve özelemi devletemi gidelim tahlil için özel çok pahalıymış malum devlette yaptırım özeldeki dr a mı göstersemki ne diyosunuz baştan aşağı muayne oluyum bari

Valla canım ben devlete gittim adam gibi ilgilenmiyorlar bu ülkede parayla işini yaptıracaksın durumunuz çok kötü değilse özele gitmenden yanayım...Adetliyken git 2. günü falan gel demişlerdi bana ama sana ne derler bilmem bende pco var çünkü...

Valla canım ben devlete gittim adam gibi ilgilenmiyorlar bu ülkede parayla işini yaptıracaksın durumunuz çok kötü değilse özele gitmenden yanayım...Adetliyken git 2. günü falan gel demişlerdi bana ama sana ne derler bilmem bende pco var çünkü...

canım durumumuz fena değil ama arkadaştan 700 istemişler ya çok fazla geldi bana eee hangi testleri istediler peki 700 verecek kadar ne olabilirki

canım durumumuz fena değil ama arkadaştan 700 istemişler ya çok fazla geldi bana eee hangi testleri istediler peki 700 verecek kadar ne olabilirki

Yok canım daha neler yaa...Bende bi sürü dr a gittim ama doğum dışında öyle ücret duymadım...Bursada en iyi hastanelerden birine gidiyorum en fazla 150 200 ile çıkıyorum muayene bile 30 50 tl naptın senn doğru bilgi değil bence:70:

Ben test falan yaptırmadım canım ama ultrason idrar kan vs bu tarz tahlillerden bahsediyorumm

allah yardımcın oldun canım sırf bu bebek için memeleketime gidemez oldum ya tam gidetim diyorum hadi bu ay olursa diye gitmiyorum valla şaştım kaldım

aslında o kadar hayatı ertelememek lazımm..
bu kadar taktıgımız için olmuyor benceee...

selam kızlar beni de listeye eklerseniz sevinirim BAT 24 haziran.6.denememiz olucak

Son düzenleme:
kızlar bu arada sizin bilgilerinize ihtiyacım var bugün reglimin 1.günü artık dr a gidecem ne diyosunuz nezaman gideyim ve özelemi devletemi gidelim tahlil için özel çok pahalıymış malum devlette yaptırım özeldeki dr a mı göstersemki ne diyosunuz baştan aşağı muayne oluyum bari

ben özele gidiyorum canımmm....
tahlillerimide özelde yaptırıyorumm..

bu ay gideceksinn??

adetinin 2. yada 3. günü gitmen gerekiyor canımm...

aslında o kadar hayatı ertelememek lazımm..
bu kadar taktıgımız için olmuyor benceee...

tabiki tatlım hayatı ertelememek lazım ama bi gelsin yavrum devamlı aneanneye gidecez onla şimdi gitmediğim günleri ozaman degerlendirecem

yok cnm yaaaa hemen her testi yapmıyorlar ki herşey sırayla yapılıyor..
zaten sorun görmüyorlarsa diğerlerini yapma gereği görmüyorlar..
o kadar da tutmuyorr...

devlette ilgilenmiyorlar paranla rezil oluyorsunn...

Back