HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

Kızlar şuan ağlayacak gibi bir durumdayım...Bişeyler yapmam lazım...Allahım bebişime kavuşmayı nasip etsin nolurrr çünkü tek tesellim o olacak arkadaş yoldaş olacak bana

canımmm sıkma kendini bu kadarr...
rahat bırakkk...

arkadaşın yoldaşın en kısa zaman da gelecektir...
bu kadar stres yapıp engellemeee...

ah canım yaa dur yapmaa bişey bulsan oyalansan ama ne..konuyu değiştirelim başka seylerden bahsedelim kafan dağılsın azcık

Süper olur yaaa....Hadi yaptığımız en ilginç eğlenceli olaylardan sürprizlerden ıvırlardan zıvırlardan bahsedelim....

Kızlar şuan ağlayacak gibi bir durumdayım...Bişeyler yapmam lazım...Allahım bebişime kavuşmayı nasip etsin nolurrr çünkü tek tesellim o olacak arkadaş yoldaş olacak bana

bursanın neresinde oturuyosun bende bursada oturuyorum yapabileceğim bişey varsa söyleyebilirsin yardımcı olmaya çalışırım

diğer arkadaşlar da gelse de toplanabilsek...

sohbet etmek isteyen arkadaşlarımız vardı...

mesela evlenme teklifimizden bahsedelim benm kocam bana çok romantik bi evlenme teklifinde bulundu
beni iş yerimden aldı sinema için bilet almıs sinemaya gittik filmin ismini sölüyorum
''terminatör''
film basladı ilk yarısı bitti gitti bana mısır aldı ve filmin ikinci yarısı basladı eğildi kulagıma sana bişey sorcam dedi sor dedim
_benimle evlenirmisin? dedi
ne dedim burda terminatör eşliğindee :)
_ben sana aşığım ne sekilde olursa olsun evet dedim :)
biras ters ve komik oldu ama tek taşım arkasından geldi..
böle komik ve değişik bi evlilik teklifi oldu yanii saolsun benim yaratıcı SHREK'im :)
işte böle canlarım..

meraba kızlar bende geldim ve burda takılacam bugün sabah regl oldum tüm umudum hazirana kaldı reglin 3.günü dr a gidecem arkadaşlar dilerim rabbimden bu topikten bende dahil çok çok çok anne adayı çıkar allahım duy bizi üzülmemize çok beklememize ve başkasının kucağına bakmamıza izin verme yarabbim aminnnn...

Benim küçük kardeşim şuan 15 yaşında...

Küçükkken daha 4 5 yaşlarındayken annem yalan söylemesini engellemek için bişey söyleyince diline bakayım orada yazıyor dermiş...Bir olmuş iki olmuş...

Sonra kardeşim bigün yalan söylüyo annem hani bakayım diline orda yazıyo demiş çıkarmış bak demiş dilime...Annem anlamış yalan olduğunu tabiii yalan yazıyor deyince kardeşim hemen aynaya koşmuş anne yaa hani ben niye görmüyorum demiş

Yerim ben onu yaa hala söyler gülerizzz

aaaaaaaaaaa çok güzel ve değişik olmuşşş

benim eşim bana bir kaç kere evlenme teklifi etti...
hemen kabul etmeyeceğimi naz yapacağımı biliyordu...

ilk evlenme teklifini kamikaze de etti...
benim yükseklik korkum var...kendi kamikazedeyken herkesin içinde yukardan benimle evlenir misin diye bağırdı
bende duymuyorum deyip durdumm
çok güzeldi...

diğeri de bana hediye almıştı güzel bir kutu yaptırmıştı...
var mısın yok musun gibi kutuydu...
bana 20 den aşagı say dedi ayın 20 sinde başlamıştı ilişkimiz..
saydım en sonunda kutuyu açtı benimle evlenir misin yazıyordu

kabul ettiğim iseeee....
evi balonlarla doldurmustu hepsinin üstünde benimle evlenir misin yazıyordu...
ve tek taş almıştı...
daha fazla dayanamadım kabul ettimm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…