Bat ın ne canım...Ekleyelim listeye...
Kızlar şuan ağlayacak gibi bir durumdayım...Bişeyler yapmam lazım...Allahım bebişime kavuşmayı nasip etsin nolurrr çünkü tek tesellim o olacak arkadaş yoldaş olacak bana
ah canım yaa dur yapmaabişey bulsan oyalansan ama ne..konuyu değiştirelim başka seylerden bahsedelim kafan dağılsın azcık
Kızlar şuan ağlayacak gibi bir durumdayım...Bişeyler yapmam lazım...Allahım bebişime kavuşmayı nasip etsin nolurrr çünkü tek tesellim o olacak arkadaş yoldaş olacak bana
Süper olur yaaa....Hadi yaptığımız en ilginç eğlenceli olaylardan sürprizlerden ıvırlardan zıvırlardan bahsedelim....
bursanın neresinde oturuyosun bende bursada oturuyorum yapabileceğim bişey varsa söyleyebilirsinyardımcı olmaya çalışırım
ayyy aklıma gelmedi şimdiii
Ayyy canım benim teşekkür ederim...Ben hamitlerde oturuyorum sen?
Bende düşünüyorummm
soğanlı tarafındayım uzaksın ama:)
bu gibi konular zor gelir insanın aklına...
Olsun canım gönüller bir olsun...
Haziranda 1 yıl olacak canımmm
öyle ya bende yalnızım valla sıkıntıdan patlıyorum iş de bulamıyorum neyse canım size iyi sohbetler akşama burda olursanınz görüşürz:) bebişli günler görmeniz dilepiyle
canımmm daha çok yenii...
keyfini çıkarmaya bakk evliliğinin...
mesela evlenme teklifimizden bahsedelim benm kocam bana çok romantik bi evlenme teklifinde bulundu
beni iş yerimden aldı sinema için bilet almıs sinemaya gittik filmin ismini sölüyorum
''terminatör''
film basladı ilk yarısı bitti gitti bana mısır aldı ve filmin ikinci yarısı basladı eğildi kulagıma sana bişey sorcam dedi sor dedim
_benimle evlenirmisin? dedi
ne dedim burda terminatör eşliğindee :)
_ben sana aşığım ne sekilde olursa olsun evet dedim :)
biras ters ve komik oldu ama tek taşım arkasından geldi..
böle komik ve değişik bi evlilik teklifi oldu yanii saolsun benim yaratıcı SHREK'im :)
işte böle canlarım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?