günaydınnnnkızlar ben halaa regl olmadım hiçbi karın ağrısı belirti flnde yok çok moralim bozuk hormonlarım sapıttı sanırsamm... bu arada bi hamilemiz daha olmuşş ne güzell
Bak hala diyorum sen hamilesinnn
günaydınnnn
bat kaçtı senin canım?
1-2 gün daha bekle bakalım olmazsa test yaparsın sende
profilim düzenleye gir,
sende krizantem yazan bölümü silip istediğini yazıyorsun, değişiklikleri kaydet diyorsun
kızlar ben halaa regl olmadım hiçbi karın ağrısı belirti flnde yok çok moralim bozuk hormonlarım sapıttı sanırsamm... bu arada bi hamilemiz daha olmuşş ne güzell
6sıydı canım 3 gün gecikti hatta geçenayın 31 çektiğini düşünürsek 4 gün gecikti kan testi negatif 2 gün önce yaptım
serdarzu Gunka luckyincident
Kızzzlarr sizede günaydın katılın sohbeteee durmayın öleeee
günaydınn kısslar bi kqç gündür yoğunluktan giremedim nete.eeee son gelişmeşler neler?umutdenizcim çok geçmiş olsun bitanem umarım daha iyisindir.kaoscum daha öncede gecikme yaşarmıdın sen?bu arada yeni hamiş kim hayırlı olsun darısı başımıza işşallahh
arkadaşlar ben yeni katıldım birkaç bişey sormak istiyorum bana yardımcı olabilirmisiniz
ben 1,5 senedir uğraşıyorum en son klomene başladım ilk ay günde 2 tane kullandım ve çok büyüdü yumurtalarım çatlamadılar kiste dönüşüp kaldılar sonra doğum kontrol hapıyla küçülttük drum demek 1 kullancaz dedi ve bu ay 5 gün günde 1 tane aldım 2 yumurtam oluştu 22mm ve 23mm cuma günü de ovitrelle vuruldum ama ertesi gün aşırı bir ağrım oldu kasıklarımda hala da devam ediyor.dra gittim dayanamadım baktı ve yumurtalarımın çatladığını söyledi birde üşütmüşüm idrar yollarımı ilaç verdi.dr perşembe gününden itibaren ilişkidedi hala devam ediyoruz ağrıdan dolayı biraz zor oluyo ama napalım katlanıyoruz.şimdi sadece beklemem mi gerekiyor ağrımla başbaşa adete de 7 gün var.ilişkiyi bitiriyorum bu gün görev gibi olması sıkıyo bizi çok.
günaydın kızlar
doktordan geliyorum bu ay yumurtam gelişmemiş bi de polip var dedi ve fartual verdi adetinin 3.günü gel dedi bilgisi olan var mı bu polip nedir bu arada batım artık temmuz 23 olur herhalde umutdenizcim haziran ayı listesinden çıkar istersen beni bu ay bebiş yok
Kızlar kanal 7 de gebeelikle ilgili konu işleniyor....
bende de yoktu :)) belirti arama..
sadece gögüslerim bu sefer farkli sisti,sismedi sanki bir beden büyüdü..
bir de bu belirti mi bilmem alnimin ortasinda cikan sivilce yanagimda haddinden fazla büyük cikti :))
baska hicbir belirti yok.. he bir de masallah benim sistem iyi calisirdi azucuk kabiz oldum 1 haftadir öle..
Serap27 canım listeye bişey yazmıyorum çünkü batın 23 haziran hiçbirşey belli olmaz o güne kadar bekleyelim herşeyin hayırlısı olmazsa o gün yazarız zaten dr lar herşeyi bilecek diye bişey yok siz yine çalışınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?