HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

o nasıl oluyo arkadaşım merak ettim

biliyorum acayip geldi şöyle oluyo canım 1 sene boyunca olursa olur dedik daha yeni evliyiz ne zaman olursa dedik eşim okadar olmasına taraftar değildi zaten sonra eşimde ne oldu bilmiyorum bebek özlemiyle yanıp tutuşmaya başladı ben zaten dünden hazırım 3 aydır ovulasyon günlerini denk getirerek yapıyoruz ama olmuyo yinede. böyle işte canım...

Bizde bugüne kadar ne zaman olursa olsun diyorduk...Ama bu ay daha sıkı çalışıyoruz...Dediğin gibi eşim önce istekli değildi şimdi ise bebeğiyle yapacağı şeyleri anlatıp duruyo...Falan yere gidicez geezcez vs.Bebişi onu kapıda emekleyerek karşılayacakmış gibi gibi...Bakalım Allahtan hayırlısı hepimiz için...

tatlım bizimde 5 ayımız olacak denemeye başlayalı...biz bu ay şöyle bi değişiklik yaptık..eşime keçiboynuzu kürü uygulamaya başladık ben de( aşırı zayıf olduğum için )dün kilo almak için bi küre başladım..bakalım artık işe yarayacak mı..kısmet..

ben de yumurtlama haftasını tutturamıyorum cnm hiç..adet bitiminden 5 gün sonra başlıyorum 1 hafta on gün kadar çalışıyoruz..ama bi bakıyorum adetim beklediğim günden geç geliyor..yumurtlama olduktan 14 gün sonra adet olunuyomuş ya geriye dönüp bi bakıyorum o günden bikaç gün önce bırakmış oluyoruz...rabbim heralde en doğru zamanı bekletiyo:))biz de bebek özlemi çekiyoruz umutdenizcim..rabbim isteyen herkesin yüzünü güldürsün...

anladım tatlım Rabbim isteyen herkese en yakın zamanda hayırlı sağlıklı bebekler nasip eder inşallah.. benim eşim gidecek bu ay doktora ben geçen ay detaylı olmasa da genel bi bakıldım. birşey yok gözüküyordu. bakalım ne olacak şimdi

razuat arkadaşım seninle aynı gün batlarımız umarım ikimizde hamiş haberi veririz buraya...

Son düzenleme:
ya kızlar bir şey soracağım.. adetten birgün önce ilişkiye girmek ve arkasından adet olmak kesin hamile kalınmadığı anlamına gelir mi..lütfen yardım..

aynen canım ya ne hayaller kuruyo eşimde umarım hepimizin hayalleri gerçek olur.Allahım bizede o günleri gösterir. o bebekleri severken bir an benimmiş gibi seviyorum kokluyorum umarım hepimiz oduyguyu yaşarız....

inşallah işe yarar canım ya bende bu ay incir kürüne başlıcam. incir kürü derken incir yicem işte. ovulasyonun olmasında katkısı oluyomuş. bakalım hayırlısı. olsun diye ne duysam yapıyom.

selam kızlar ben daha edet olmadım ama dün kan testi yaptırdım bebiş yok 0.21 benide hazirana yazın 3 haziranda adet olamam lazım adet olunca tam tarihi yazarım yine bide ateş ölçme yöntemini bilen deneyen varmı

canım bide şöyle denesen yumurtlama olduğunu gösteren bazı belirtiler var örneğin beyaz akıntı vücüt ısısında artma gibi bide bu belirtilere dikkat ederek uygula bakalım ne olacak?

slm kızlar benide aranıza alırmısınız mayıs ayından transfer oldum.Ben 2.5yıllık evliyim 1.5yıldır istyz ama olmuyr geçen ay doktora gittik klomen verdi çatlatma iğnesi verdi ama olmadı bu ayda korkrtm rahim filmi çekilecek diye gitmdm doktora.BAT 24 haziran

arkadalsar merhaba ..
sat 14 mayıs
20-22-25-27-28 de eşimle birlikte oldum
bu ay şu babystart ovulasyon mıkrıskobundan aldım ama bi türlü göremedim şekli ya alet bozuk ya ben yumurtlamıyorum..moralim bozuldu..30 günde yaklaşık adet oluyorum.. bu ay adetten sonra bı kasık agrım basladı bitmedi gitti kist mi oldu nedir anlamadım..dün de idrar yolu iltihabı olmusum kızlar benim bu ay da yattı çok üzgünüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…