Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
TamamdırHaftalık +/sabit
Acquaa
labellevie
sudem34
3 gün 6.000 adım veya 20 dk egzersiz
Aylık sonuç +/sabit
labellevie Geçen ayla aynıyız. 1 uyarı geldi. İlk uyarı canım
sudem34 3 den sonra gelen tartı için 1 uyarı gelir. İlk uyarı
@Bierfi tartı gelmediğinden 1 uyarı. Sonradan izin aldın. Kendine dikkat et![]()
İyi akşamlar menümü paylaşayım
Sabah peynir bir dilim ekmek üzeri acılı sos kendim yaptım yazın
Öğlen 5 kasık mantı
Akşam şehriye çorbası 6 adet mercimek köftesi
Suyumu içiyorum ikizler hasta bizde de yine evi dolanacak galiba bende de hiç güç yok hasta olmaya baştan hazır gibiyim![]()
Chocolita
İyi akşamlar kızlar
Sabah iki dilim ekmeğe kaşarlı acukalı tost
Öğlen 2 tabak kıymalı kabak yemeği
Akşam yok
Adımsayım 1K
Su miktarım 2,5 litre
Chocolita
Oğlandan bana hastalık geçti Hiç halim yok oğluşla beraber uyuyoruz sabahtan beriama ısınmak için biraz da olsa hareket ettim Daha kötü de olmuş olabilirim
![]()
Geçmiş olsun canım.Geçmiş olsun kızlar. Hasta olunca yatın dinlenin. Bugün benimde tansiyonum 16 ydı. Şükür düştü ama etkileri üstümde
Geçmiş olsun canımGeçmiş olsun kızlar. Hasta olunca yatın dinlenin. Bugün benimde tansiyonum 16 ydı. Şükür düştü ama etkileri üstümde
Çok geçmiş olsunMenüler genel olarak ölçülü dengeli. Egzersiz de eklenince çok iyi. Gurur duyulası çabalartek tek alıntı yapacak gücü bulamadım kendimde malesef tansiyondan. Ama sizi gördükçe gözlerimden kalpler çıkıyor
️
Menü göndermeyenHuMIsma
TheDandelion
Benim tansiyonum vardı iki yıl önce falan ilaç kullanıyordum 19 kadar çıkıyordu tuz yağ hayatımdan çıkardım limon ve limonlu su kulanGeçmiş olsun kızlar. Hasta olunca yatın dinlenin. Bugün benimde tansiyonum 16 ydı. Şükür düştü ama etkileri üstümde
Sağol canım sanada çok geçmiş olsunGeçmiş olsun kızlar. Hasta olunca yatın dinlenin. Bugün benimde tansiyonum 16 ydı. Şükür düştü ama etkileri üstümde
Günaydın canim gecikme icin üzgünüm , dün kötü bir gündü genel olarak . Doğru düzgün bir sey yemedim agzima gördügümden bir kaç lokma attim , pazar Günü yapmam gerçekten ceza bugüne kaydi :/Menüler genel olarak ölçülü dengeli. Egzersiz de eklenince çok iyi. Gurur duyulası çabalartek tek alıntı yapacak gücü bulamadım kendimde malesef tansiyondan. Ama sizi gördükçe gözlerimden kalpler çıkıyor
️
Menü göndermeyenHuMIsma
TheDandelion
Diyer dışı cezası kalktı canım. Tartının cezaları var sadece. Tabi egzersizler de tartıya yarıyor yine sen bilirsin. Kendini sıkıştırma diye söylüyorumGünaydın canim gecikme icin üzgünüm , dün kötü bir gündü genel olarak . Doğru düzgün bir sey yemedim agzima gördügümden bir kaç lokma attim , pazar Günü yapmam gerçekten ceza bugüne kaydi :/Chocolita
SüperGunaydin canlar
Bugün if e başlıyorum
Hadi hayırlı olsun
12.30-17.30 yapmayı düşünüyorum
Sabah elma sirkeli suyumu içtim
Motivasyon matarami getirdim dikkatli bol su icecem
"Hayatımdan çıkardım"Benim tansiyonum vardı iki yıl önce falan ilaç kullanıyordum 19 kadar çıkıyordu tuz yağ hayatımdan çıkardım limon ve limonlu su kulan
Choco bir arkadaş tek öğün besleniyor o kadar fit ki anlatamam sonra düşündüm neden olmasınSüperbenimde Annem bende. Gidince tam takır dönücem