• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Ol🧘‍♀️ Nişan Al🎯 Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Chocolita Chocolita
İlk öğün 10.00
Ara kahve
Son öğün 17.30 da
20 dk gwj 8 dk bacak antrenman
IMG_0091.webpIMG_0093.webpIMG_0094.webp

Merhaba,
27 Nisan,Pazar günü,
Chocolita Chocolita
Kahvaltıda, 1 haşlanmış yumurta,8 zeytin,2 dilim peynir,1 tatlı kaşığı bal,biraz tereyağı,1 dilim ekmek,
Öğle yemeğinde 1 kase yayla çorbası,1 dilim ekmek,
Akşam yemeğinde, etli patlıcan yemeği,1 kalem börek,2 kaşık yoğurt yedim.
Aralarda birer fincan sade Türk kahvesi içtim.
Su:1,5 lt.
Adım:2090

İyi geceler, pazar menüm

Kahvaltı; 1 yumurta, çörek, domates salatalık,

Kahve

Akşam; menemen ve 2 dilim ekmek, yoğurt

Su 2 litre
Piknikteydik bugün oğlumla top oynadık, biraz yürüyüş yaptık.

Eklentiler

• IMG_7461.webp
    IMG_7461.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 2
İyi akşamlar menümü paylaşayım
Sabah peynir bir dilim ekmek üzeri acılı sos kendim yaptım yazın
Öğlen 5 kasık mantı
Akşam şehriye çorbası 6 adet mercimek köftesi
Suyumu içiyorum ikizler hasta bizde de yine evi dolanacak galiba bende de hiç güç yok hasta olmaya baştan hazır gibiyim🥵 Chocolita Chocolita

İyi akşamlar kızlar
Sabah iki dilim ekmeğe kaşarlı acukalı tost
Öğlen 2 tabak kıymalı kabak yemeği
Akşam yok
Adımsayım 1K
Su miktarım 2,5 litre
Chocolita Chocolita

Oğlandan bana hastalık geçti Hiç halim yok oğluşla beraber uyuyoruz sabahtan beri🥺 ama ısınmak için biraz da olsa hareket ettim Daha kötü de olmuş olabilirim🥲

Geçmiş olsun kızlar. Hasta olunca yatın dinlenin. Bugün benimde tansiyonum 16 ydı. Şükür düştü ama etkileri üstümde

Menüler genel olarak ölçülü dengeli. Egzersiz de eklenince çok iyi. Gurur duyulası çabalar 🫠 tek tek alıntı yapacak gücü bulamadım kendimde malesef tansiyondan. Ama sizi gördükçe gözlerimden kalpler çıkıyor ✨

Menü göndermeyen HuMIsma HuMIsma
TheDandelion TheDandelion
Çok geçmiş olsun
Dünkü menüm sabah kahvaltısı 2 bardak çay ve 4 kaşık ev helvası
Öğle bir kâse yoğurt esmer buğday ekmeği
Aksam fırında tavuk 6 kaşık falan pirinç pilavı bir kase cacık
Buraya kadar herşey güzeldi taaaaki akşam kız kardeşlerim gelene kadar herkes evinde kek kısır çayın yanına birşeyler yapıp getirmişti banada yemek düştü ıslak kek yedim bir parça kurabiye iki adet elmalı turta sporda yapamadım direk uyudum bakalım

Gunaydin canlar 🥰
Bugün if e başlıyorum
Hadi hayırlı olsun
12.30-17.30 yapmayı düşünüyorum
Sabah elma sirkeli suyumu içtim
Motivasyon matarami getirdim dikkatli bol su icecem

Menüler genel olarak ölçülü dengeli. Egzersiz de eklenince çok iyi. Gurur duyulası çabalar 🫠 tek tek alıntı yapacak gücü bulamadım kendimde malesef tansiyondan. Ama sizi gördükçe gözlerimden kalpler çıkıyor ✨

Menü göndermeyen HuMIsma HuMIsma
TheDandelion TheDandelion
Günaydın canim gecikme icin üzgünüm , dün kötü bir gündü genel olarak . Doğru düzgün bir sey yemedim agzima gördügümden bir kaç lokma attim , pazar Günü yapmam gerçekten ceza bugüne kaydi :/ Chocolita Chocolita

Günaydın canim gecikme icin üzgünüm , dün kötü bir gündü genel olarak . Doğru düzgün bir sey yemedim agzima gördügümden bir kaç lokma attim , pazar Günü yapmam gerçekten ceza bugüne kaydi :/ Chocolita Chocolita
Diyer dışı cezası kalktı canım. Tartının cezaları var sadece. Tabi egzersizler de tartıya yarıyor yine sen bilirsin. Kendini sıkıştırma diye söylüyorum

Benim tansiyonum vardı iki yıl önce falan ilaç kullanıyordum 19 kadar çıkıyordu tuz yağ hayatımdan çıkardım limon ve limonlu su kulan
"Hayatımdan çıkardım" 👏 👏 çok iyi yapmışsın
Tuzu azalttım bende. Yağ ve şekere dikkat etmem lazım. Tuzdan çok şeker çıkarır diye duydum. Bir de stres

Süper ❤️ benimde Annem bende. Gidince tam takır dönücem
Choco bir arkadaş tek öğün besleniyor o kadar fit ki anlatamam sonra düşündüm neden olmasın
Çünkü yedikçe yiyesim geliyor
Öğün sayımı azaltirsam kafam da rahat olur
Yeşil çayımi demledim ictim
40 yaşım artık kolajenli kahvemi de içtim
Sabah sabah kendimi hiç aç hissetmiyorum şimdi

Adım sayım henuz 1126
Eğer hava bozmazsa 10.000 e tamamlamak istiyorum
Ayakkabı ayagimi vurdu
Bir onu değişmem lazım

Back
X