• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bende menümü yazayım
Tek öğün oldu bugün
15:30 - kıymalı sebzeli omlet, bol yeşillik, 5 turp, 1 tk süzme peynir
2 yeşil çay
2 bardak maydanoz suyu
1 bardak elma sirkeli su
Su 2.5 litre
Bebeyi uyutup biraz yürüyüş yapıcam sporu sonra yazarım
Ellssa Ellssa Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus Boncuk2307 Boncuk2307
cok diyet modunda gördüm seni :KK37:tansiyonun düşmesin ama dikkat et
Ben 1/3 demet maydanoz bile yesem tansiyonum düşüyor. Hemşire bir arkadaş 1 demet maydanozu sıkıp mutfakta suyunu içmiş salona gelesiye bayılmışım demişti 😅

Dün ne yedin ne yedin 🙄🙄🙄
Zezecim dün Şeker Portakalı' nin sonunu okudum bitti :cry:aglamaktan yarim rulo havlu kağıt bitirdim .o üzüntüyle baş edemedim ekmek makarna falan yedim :olamaz:
Sabah tost yedim diye akşam yeneyecektim, planlar böyle bozuldu. Sabah toparlafim inşallah

Zezecim dün Şeker Portakalı' nin sonunu okudum bitti :cry:aglamaktan yarim rulo havlu kağıt bitirdim .o üzüntüyle baş edemedim ekmek makarna falan yedim :olamaz:
Sabah tost yedim diye akşam yeneyecektim, planlar böyle bozuldu. Sabah toparlafim inşallah
Zeze beni alacaahhhhhhh

_Zeze _Zeze Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307

🍊Pazartesi 🍊

🍊Sabah
Yeşil çay
3 yumurta+ baharat

🍊Öğlen yeşil çay+ yeşil elma

🍊15
Yeşil cay
3 yumurta+roka+ marul
Yeşil elma

🍊17
Yeşil çay
3 YK yulaf+1cb süt+1.5 YK kuru meyve+6 badem+1 YK keten tohumu+1 TK bal
10 kadar yer fıstığı

🍊Spor- belki olur 🫣

Screenshot_20250428_213652_Samsung Health.webp

45 dk leslie

Boncuk2307 Boncuk2307

Canlar ballar iyi akşamlar. Ben iki gündür ne yediğimi yazayım hızlıca.

27 Nisan Pazar menüsü
11.30 kahvaltı
2 dilim ekmek, 2 haşlanmış yumurta, domates salatalık, 1 küçük dilim süzme peynir.

17.30 akşam
2 kase düğün çorbası (kalan haşlanmış eti terbiyeli çorbaya çevirdim), 2 dilim ekmek, 1 kaşık patates kavurması.

19.00 ara (maç keyfi)
1 pankek üzeri çay kaşığı nutella, 1 kase patlamış mısır.

Su 2 litre
Spor yok

28 Nisan Pazartesi menüsü
14.30 tek öğün
1 patatesli gözleme (okuldaki tek seçeneğimdi, ilaç içmek için yedim)

Sırf bu gözleme yüzünden akşam yemedim.

Su 2 litre olacak.
Spor şu an 7675 adım, fotosunu sonra atacağım onu dikkate alırsın kaptanım Boncuk2307 Boncuk2307
Ellssa Ellssa _Zeze _Zeze

cok diyet modunda gördüm seni :KK37:tansiyonun düşmesin ama dikkat et
Ben 1/3 demet maydanoz bile yesem tansiyonum düşüyor. Hemşire bir arkadaş 1 demet maydanozu sıkıp mutfakta suyunu içmiş salona gelesiye bayılmışım demişti 😅
Maydonozu kaynatıp suyunu içtim. Yok iyiyim şükür benim yiyecekle tansiyorum düşmüyor ağrım olunca vücudumda düşüyor 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

özellikle yurtdışında yaşayan kızlar cevap yazarsanız sevinirim.

youtube da bir gazetecinin videosunu izledim az önce. Avrupa ülkelerine Portekiz, İspanya, Fransa, Andora ya siber saldırı olduğu ve ülkelerin karanlığa gömüldüğü, olaylar çıktığı, bankalar, internet vs nin durduğu, insanların metroda kaldığı, kimsenin para çekemediği ve bir sürü karışıklık olduğunu söylüyor. ülkeler özellikle Andora'nın tamamen karanlığa gömüldüğü haberleri geliyor diyor.

yaşadığınız ülkelerde sorun var mı?

gezegenfeza gezegenfeza _Zeze _Zeze Tutku44 Tutku44 suspushanimcim suspushanimcim FitFiliz FitFiliz aklıma gelenler

Gorusuruz canım 👋 çok geçmiş olsun bu arada .
Çok teşekkür ederim canım.
Evet zorluyor tabi nisan mayis bizim icin ozelgunler bu sene diyetime denk geldi olsun sıkıntı degil yaza yeni bir Zeynep en guzeli olacak enguzel pastada bile yok kendini begenmek istedigini giymek saglikli olmak 🤩
Sekerli seyleri abartmazsan telafisi olur heralde
Abartmam canım, zaten şekerli tek şey olur o akşam. İnşallah cumartesiye erteleriz.
Cok sukur .Rabbim herkese sifa versin insallah .
Zayiflamak istemememin sekeri yemek istemememin sebebide o aslinda seker bu hastaligi besliyor maalesef bize anlik haz veriyor ama sonrasi vucuda zarar
Amin canım. Kesinlikle çok dikkatli olman lazım şeker konusunda, Allah korusun inşallah.

Back
X