- 9 Ekim 2024
- 574
- 2.963
- 28
İyi akşamlariyi akşamlar kızlar![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi akşamlariyi akşamlar kızlar![]()
cok diyet modunda gördüm seniBende menümü yazayım
Tek öğün oldu bugün
15:30 - kıymalı sebzeli omlet, bol yeşillik, 5 turp, 1 tk süzme peynir
2 yeşil çay
2 bardak maydanoz suyu
1 bardak elma sirkeli su
Su 2.5 litre
Bebeyi uyutup biraz yürüyüş yapıcam sporu sonra yazarım
Ellssa
Cicekbocekkaktus
Boncuk2307
Zezecim dün Şeker Portakalı' nin sonunu okudum bittiDün ne yedin ne yedin![]()
Zeze beni alacaahhhhhhhZezecim dün Şeker Portakalı' nin sonunu okudum bittiaglamaktan yarim rulo havlu kağıt bitirdim .o üzüntüyle baş edemedim ekmek makarna falan yedim
Sabah tost yedim diye akşam yeneyecektim, planlar böyle bozuldu. Sabah toparlafim inşallah
Afiyet olsun canım iyi yapmışsın_Zeze ciim akşam menüme ek olarak 2 çatal makarna yedım ve 1 yumurta
Aç kalmak istemedıgım için böyle yaptım
Yoksa tatlıya yonelecektım
Maydonozu kaynatıp suyunu içtim. Yok iyiyim şükür benim yiyecekle tansiyorum düşmüyor ağrım olunca vücudumda düşüyorcok diyet modunda gördüm senitansiyonun düşmesin ama dikkat et
Ben 1/3 demet maydanoz bile yesem tansiyonum düşüyor. Hemşire bir arkadaş 1 demet maydanozu sıkıp mutfakta suyunu içmiş salona gelesiye bayılmışım demişti![]()
Çok teşekkür ederim canım.Gorusuruz canımçok geçmiş olsun bu arada .
Abartmam canım, zaten şekerli tek şey olur o akşam. İnşallah cumartesiye erteleriz.Evet zorluyor tabi nisan mayis bizim icin ozelgunler bu sene diyetime denk geldi olsun sıkıntı degil yaza yeni bir Zeynep en guzeli olacak enguzel pastada bile yok kendini begenmek istedigini giymek saglikli olmak
Sekerli seyleri abartmazsan telafisi olur heralde
Amin canım. Kesinlikle çok dikkatli olman lazım şeker konusunda, Allah korusun inşallah.Cok sukur .Rabbim herkese sifa versin insallah .
Zayiflamak istemememin sekeri yemek istemememin sebebide o aslinda seker bu hastaligi besliyor maalesef bize anlik haz veriyor ama sonrasi vucuda zarar
Bugünde yedinmi bariZezecim dün Şeker Portakalı' nin sonunu okudum bittiaglamaktan yarim rulo havlu kağıt bitirdim .o üzüntüyle baş edemedim ekmek makarna falan yedim
Sabah tost yedim diye akşam yeneyecektim, planlar böyle bozuldu. Sabah toparlafim inşallah