Merhaba canim çok şükür iyiyim sen nasılsın?Merhabalar,
Chocolita nasıl oldun şimdi daha iyi misin? Bu hafta aşırı yoğun çalışma hayatım, reglim ve gribim birbirine girdiği için bildirim yapamadım. Bu haftadan çok umutluyum ama
Pazartesinden sonra hepimiz daha toparlanmış oluruz ve rutinlere döneriz inşallah. Ben çok daha iyiyim sporlara başlayacağım tekrar. Detoks suyuna ve beslenmede ananas yemeye dikkat ediyorum hastalık beraberinde ödem de getiriyor ne yazık ki.Merhaba canim çok şükür iyiyim sen nasılsın?
Daha iyisindir inşallahBu ay hastalık ayı gibi oldu hepimiz için. Bakalım pazartesimiz nasıl gelecek
Merhaba, gruplar kapandıMerhabalar yeniyim grubunuz aktif ise katılabilir miyim
Brokoli salatasıSabah
3 dilim peynir ekmek şekersiz komposto
Ara kahve yanında 100 kalori
Akşam
1 kase ezogelin
4 köfte brokoli salatası
Çay yanı 100 kalori
Su 1 lt
Adım 8 binFit mutlu anne
Gerçekten öyle ikinci beyin diyorlardi bir ara bağırsak için. Bazı hocalardan ilk beyin bagirsaktir. O dengesiz olursa hiçbir organ normal çalışmaz gibi şeylerde duydum. Dün dah dengeliydim. Pazartesi birden hoppp diye inmeyecek bu dengeli beslenme ısı san kızım dedim dün. Sağol canımSağol canım benimevet düzenli olcuyorum
Başlamadan önce psikolojik olarak insan daha çok yemek istiyor evetama düşme buna. Sonra şiş şiş oluyoruz. Benim direkt gözlerim küçülür yediklerim her yerime vurur. Gaz sancısı ayri başlar. Bağırsak sağlığı çok önemli. Bir duzenli gidip bir saldırırsak onun dengesi de altüst oluyor. Bununda tehlikesi var. Dikkat et yani canım biraz da olsa
Ay gerçekten o kadar haklisinki canım. Sanki bir daha hiç yiyemeyecegim. Ama sana birşey diyimmi güzel yiyecek ekmekti sadece. Kahvaltıda 1 bütün beyaz ekmeği gommusum.fazlasi da vardır.Çok teşekkür ederim kızlar
Öyle düşünme canım benim, diyet öncesi evet bunlar aklımızda ama unutma güzel yiyecejler bitmezler sonra yine yiyeceğiz kaçmıyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?