Hazır Ol🧘‍♀️ Nişan Al🎯 Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Merhabalar,
Chocolita nasıl oldun şimdi daha iyi misin? Bu hafta aşırı yoğun çalışma hayatım, reglim ve gribim birbirine girdiği için bildirim yapamadım. Bu haftadan çok umutluyum ama
Merhaba canim çok şükür iyiyim sen nasılsın?
Daha iyisindir inşallah Bu ay hastalık ayı gibi oldu hepimiz için. Bakalım pazartesimiz nasıl gelecek

Merhabalar
Fit mutlu anne Chocolita
23 Aralık, Cumartesi günü
Menüm:
(14:30)
*1 dilim tulum peyniri
*1 dilim kaşar peyniri
*9 zeytin
*1 ince dilim salam
*1 tatlı kaşığı bal
*1 dilim tam buğday ekmeği
(16:00)
*sade Türk kahvesi
*2 kuru kayısı
(17:00)
*2 kuru incir
(20:00)
*2 ızgara köfte
*1/2 haşlanmış patates
*z.yağlı barbunya (3 y.k.)
Su:2 lt. (2,5 lt.ye tamamlarım.)
* Bugün öğlene kadar uyumuşum. Haftaiçi az uyuduğum günlerin telafisi oldu sanırım. Maalesef spor ve yürüyüş yapamadım.

23 Aralık menüm
14:30

-2 dilim tam buğday ekmeği
-2 kaşık patlıcan közlemesi
-1 kk peynir
-3 zeytin
-2 cherry domates, yarım salatalık
-1 yumurta
-çay

15:30
-1 fincan sade türk kahvesi

17:00
-1 küçük kupa americano

19:30
-4 kaşık mercimek yemeği
-1 kase salata
-1 bardak ayran

Su: 1,5 lt
Adım: 3.742

Chocolita Fit mutlu anne

Merhaba canim çok şükür iyiyim sen nasılsın?
Daha iyisindir inşallah Bu ay hastalık ayı gibi oldu hepimiz için. Bakalım pazartesimiz nasıl gelecek
Pazartesinden sonra hepimiz daha toparlanmış oluruz ve rutinlere döneriz inşallah. Ben çok daha iyiyim sporlara başlayacağım tekrar. Detoks suyuna ve beslenmede ananas yemeye dikkat ediyorum hastalık beraberinde ödem de getiriyor ne yazık ki.

Gerçekten öyle ikinci beyin diyorlardi bir ara bağırsak için. Bazı hocalardan ilk beyin bagirsaktir. O dengesiz olursa hiçbir organ normal çalışmaz gibi şeylerde duydum. Dün dah dengeliydim. Pazartesi birden hoppp diye inmeyecek bu dengeli beslenme ısı san kızım dedim dün. Sağol canım
Dün eltime gitmiştim evde telefonumu vermesende gittiğim yerde el koyuyor çocuklar girip yazamadım ancak yazdım.
Çok teşekkür ederim kızlar

Öyle düşünme canım benim, diyet öncesi evet bunlar aklımızda ama unutma güzel yiyecejler bitmezler sonra yine yiyeceğiz kaçmıyor ki
Ay gerçekten o kadar haklisinki canım. Sanki bir daha hiç yiyemeyecegim. Ama sana birşey diyimmi güzel yiyecek ekmekti sadece. Kahvaltıda 1 bütün beyaz ekmeği gommusum.fazlasi da vardır.
Yoksa bayadir o siyah şeyden, siyah içecekten içmiyorum bile. Demekki ekmekte bı kıtlık yaşıyorum ben

Sen nasıl oldun daha iyimisin.

Merhabalar
Fit mutlu anne Chocolita
24 Aralık, Pazar günü
Menüm:
(13:00)
*sahanda yumurta (2 yumurta ile)
*1 dilim beyaz peynir
*1 dilim kaşar peyniri
*8 yeşil zeytin
*1 tatlı kaşığı bal
(16:30)
*kaşarlı sandviç (2 dilim tam buğday ekmeği,2 dilim kaşar ile)
(20:00)
*haşlama et
*3 y.k. z.yağlı barbunya
(20:10)
*3 kuru kayısı
*yeşil çay
Su:2 lt.
Spor yok maalesef.

Merhabalar
Fit mutlu anne Chocolita
ve tüm grup arkadaşlarım,
Sizlere danışmak istedim. Diyet boyunca kendinizi güçten düşmüş hissettiğiniz oldu mu? Bu konuda önerileriniz var mı?
D vitaminimi düzenli kullanmıyordum. Onu düzenli içmeye başladım.
Bu hafta enerjim çok düşüktü.
Tabir-i caizse kolumu kaldırmak istemiyordum tüm hafta. İyi yürüyüş yapamadım. Spor da yapamadım. Gün sonunda "yürüyüş yapamadım" yazmak da üzdü beni.
Haşimato hipotiroidim var. Tiroid hormonlarıma bakılmıştı, düşük çıkınca Levotiron'u haftasonu 125'liğe çıkarmıştı doktorum. haftaiçinde 100'lük Levotiron ile devam ediyorum.
Ne yapsam bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…