• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Ol🧘‍♀️ Nişan Al🎯 Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

benim bugun son calisma gunu, sonra 10 gun tatilim :KK50:

Chocolita Chocolita pazartesi izin isticem senden o yuzden,

kardesim geliyor yarin zaten, haftasonunu diyete uygun geciririm ama sonrasinda evde 4 cocuk olacak, birazcik tatil modunda olucaz. sporu ekerim gibi, ama adimlarimi tamamlarim.

aslinda en cok istedigim sey soyle uzun uzun uyumak,
ama bebegimiz de olacak, onla vakit gecirmek icin erken kalkmak gerek, kardesim hayatta izin vermez gec yatmasina :KK20:
şimdiden iyi tatiller diliyorum, dilerim biraz dinlenir, güzel vakit geçirirsin Alys Alys 🥰🙏💐🌺
:KK19::KK200:

benim bugun son calisma gunu, sonra 10 gun tatilim :KK50:

Chocolita Chocolita pazartesi izin isticem senden o yuzden,

kardesim geliyor yarin zaten, haftasonunu diyete uygun geciririm ama sonrasinda evde 4 cocuk olacak, birazcik tatil modunda olucaz. sporu ekerim gibi, ama adimlarimi tamamlarim.

aslinda en cok istedigim sey soyle uzun uzun uyumak,
ama bebegimiz de olacak, onla vakit gecirmek icin erken kalkmak gerek, kardesim hayatta izin vermez gec yatmasina :KK20:
Tamam canım dönünce hesaplasiriz 🙋🏻‍♀️
Tadını çıkar 😘

Arkadaşlar dün İstanbul a gittim.
Bütün günüm yolda geçti.
Benim için üzücü ve duygusal anlar yaşadım.
Ancak İstanbul trafiği beni kendime getirdi.
Topkapidan kapalicarsiya kadar yürüdük boylece de ceza adımları tamamladım.
Screenshot_20231222_185817_Huawei Health.webp

Beslenmem pek düzenli olamadı dün.
Bugun tek öğün yedim.
Haşlanmış tavuk.
10 bine tamamlayacagim adımlarımı

Pazartesi tartilip oyle cikarim izne.

Once bir delfinia delfinia yi yeneyim de 😃
Allah iyiliğini versin Alys Alys :KK48:
Aklıma şu mani geldi
"İki yiğit çıkmış meydane,
ikisi de birbirinden merdane" :KK48:
(merdane: yiğit, mert anlamında imiş.)
Zorlu bir mücadele olacak.
:KK5: Başarılar hepimize.🥰🙏🍀

Son düzenleme:
Merhabalar Fit mutlu anne Fit mutlu anne Chocolita Chocolita
22 Aralık, Cuma günü
Menüm:
Kahvaltı:
*yarım simit
*1 ince dilim beyaz peynir
*3 siyah zeytin
*roka
Ara öğün:
*sade Türk kahvesi
*1 kare
Öğle yemeği:
*yarım simit
*1 ince dilim beyaz peynir
*3 siyah zeytin
*roka yedim.
Ara öğün:
*açai ananaslı yeşil çay
*hibiskus çayı
*2 kuru incir
Akşam yemeği:
*mercimek çorbası
*3 ızgara köfte
*1 küçük haşlanmış patates
Su: 2,5 lt.
Adımlarım: 3705 adım
(Dün rahatsız olduğum için bugün enerjim çok düşüktü. Yürüyüş yapamadım.)

Eklentiler

• 20231222_212836.webp
    20231222_212836.webp
    11 KB · Görüntüleme: 24
İyi akşamlar :KK36:

22 Aralık menüm

09:00

-1 bardak çay

10:00
-1 kupa az sütlü filtre kahve

12:30
-4 kaşık patlıcan yemeği
-2 kaşık makarna
-1 kase yoğurt
-1 küçük mandalina

13:00
-1 fincan sade türk kahvesi

16:00
-1 fincan salep

19:30
-1 avuç içi tavuk ızgara
-salata

Su: 1,5 lt
Adım: 2.631

IMG_1685.webp

Fit mutlu anne Fit mutlu anne Chocolita Chocolita

İyi geceler, menülerimi yazayım

Perşembe günü
Kahvaltı; 2 mandalina, yoğurt ve yulaf ezmesi

Kahve

Ayva

Akşam: pilav, fırında köfte ve sebze, yoğurt

Su 2 litre

Bugün Cuma günü menüm

Kahvaltı yoğurt ve yulaf ezmesi

Kahve yanında incir

1 portakal

Akşam: mercimek çorbası, buharda pişmiş karnabahar, kereviz yemeği ve makarna hepsinden azar azar.

Çay yanında 2-3 incir

Su 1,5 litre ancak

Spor yok temizlik, ütü ve yemek yaptım.
Fit mutlu anne Fit mutlu anne Chocolita Chocolita bu arada nasıl oldun? Doktora gittin mi?

İyi geceler, menülerimi yazayım

Perşembe günü
Kahvaltı; 2 mandalina, yoğurt ve yulaf ezmesi

Kahve

Ayva

Akşam: pilav, fırında köfte ve sebze, yoğurt

Su 2 litre

Bugün Cuma günü menüm

Kahvaltı yoğurt ve yulaf ezmesi

Kahve yanında incir

1 portakal

Akşam: mercimek çorbası, buharda pişmiş karnabahar, kereviz yemeği ve makarna hepsinden azar azar.

Çay yanında 2-3 incir

Su 1,5 litre ancak

Spor yok temizlik, ütü ve yemek yaptım.
Fit mutlu anne Fit mutlu anne Chocolita Chocolita bu arada nasıl oldun? Doktora gittin mi?
Çok şükür iyiyim canım. 28 inde gideceğim inşallah. Sen nasılsın?

Tunaydinlarrr
Miskinlik yapıp kahvaltımı yaptım. Mutfağı toparladım şimdi süpürüp toz alıp sileceğim evleri.

İnsan üstü bir varlık gibi beslendigim günlere veda etmem için son 2 günüm kaldı🤣🤣🤣🤣
Suanki psikolojim pazartesi tartı ile yuzleseceksin ye yiyebildigin kadar. Ama neden sanki o yediklerimi de ben vermek için uğraşmayacagim sanki🤣🤣🤣
Şu an kendimle bunun tartsimasini yaşıyorum. Hani olur ya Tv'de sağındaki melek doğruyu solundaki melek yanlısi söyler telkin eder hahhh onu yasiyorum her yediğim lokmada :KK70: :KK70: :KK70: tövbe tövbe

Neyse neyse takımda kimsecikler kalmamış sanki gruplarda da öyle yaprak dökümü yaşamışız. Birer birer toplaniriz ins

Ben de iyiyim canım. Teşekkür ederim. Tansiyonunu düzenli ölçmeni tavsiye ederim. Doktora gittiğinde söylersin.
Sağol canım benim ♥️ evet düzenli olcuyorum
Tunaydinlarrr
Miskinlik yapıp kahvaltımı yaptım. Mutfağı toparladım şimdi süpürüp toz alıp sileceğim evleri.

İnsan üstü bir varlık gibi beslendigim günlere veda etmem için son 2 günüm kaldı🤣🤣🤣🤣
Suanki psikolojim pazartesi tartı ile yuzleseceksin ye yiyebildigin kadar. Ama neden sanki o yediklerimi de ben vermek için uğraşmayacagim sanki🤣🤣🤣
Şu an kendimle bunun tartsimasini yaşıyorum. Hani olur ya Tv'de sağındaki melek doğruyu solundaki melek yanlısi söyler telkin eder hahhh onu yasiyorum her yediğim lokmada :KK70: :KK70: :KK70: tövbe tövbe

Neyse neyse takımda kimsecikler kalmamış sanki gruplarda da öyle yaprak dökümü yaşamışız. Birer birer toplaniriz ins
Başlamadan önce psikolojik olarak insan daha çok yemek istiyor evet 😅 ama düşme buna. Sonra şiş şiş oluyoruz. Benim direkt gözlerim küçülür yediklerim her yerime vurur. Gaz sancısı ayri başlar. Bağırsak sağlığı çok önemli. Bir duzenli gidip bir saldırırsak onun dengesi de altüst oluyor. Bununda tehlikesi var. Dikkat et yani canım biraz da olsa ♥️

Selam canım biraz daha iyi olmana sevindim canım

Sevindim canım iyi olmana. Sağlık yerinde olsun da ♥️
Çok teşekkür ederim kızlar ❤️
Tunaydinlarrr

Öyle düşünme canım benim, diyet öncesi evet bunlar aklımızda ama unutma güzel yiyecejler bitmezler sonra yine yiyeceğiz kaçmıyor ki 😍

Back
X