- 26 Eylül 2014
- 4.519
- 9.860
-
- Konu Sahibi banabenigeriver
Amin inşallah canım sağlıkla gelsin kuzucuklar :)Bebeğin ve eşinle çok çok çok mutlu olmanı dilerim canımAllah bir avazda kurtarsın ikimizi de
Evet..Kim
Eşiniz mi o kapı kıran
Kesinlikle imtihan.. Davulun sesi uzaktan hoş gelir misali.Yoksa evlilik herkes için bir imtihan mı?
Verseydiniz eline kapıyla beraber gitseydiEvet..
Allah onun belasini birgün vercek .gittigi yetmedi benide götürdü yalanci oldugu icin bana baska annesinin yaninda baska konuştu. Bayramlasma dönüşü tabiki yine kavga cikti. Bayramda kavga edildiğini evlenince öğrendimVerseydiniz eline kapıyla beraber gitseydi
Belasını bulsada anlamazAllah onun belasini birgün vercek .gittigi yetmedi benide götürdü yalanci oldugu icin bana baska annesinin yaninda baska konuştu. Bayramlasma dönüşü tabiki yine kavga cikti. Bayramda kavga edildiğini evlenince öğrendim
Ay ben yaşıyorum
Oley
Kıskanın gancıklar
Mis gibi
Tatmin olan çıksın, kasıyor
Zaten bunun sebebi paralanmasi tüylenmesi yani.. ailesi 5 para etmez mesela ozledinmi diyorum yoo diyor o zaman neden görüştün diyorum hukuki diyor neyin hukuku diyorum 3 4 ayda bir gormek bana iyi gelior diyor yalancinin onde gideni memleketine gittik bayramda kızkardeşi ve kendisi gittiler anneannesinin odasinda yattilar yatakta esim uyudu öteki de kitap okuodu bu kadar saygisizlar beni orda tek basima birakti ve ben kaçacak delik aradim cehalet diz boyu hangi birinden kaçacağımı sasirdim cunku yakaladilar mi cocuk varmi cocuk yapin diyorlar. O olmazsa cok zayifsin diyorlar. Bunu esime soledigim zaman napcam senin pesindemi dolancam orda diyor. Iyide ben onlara yabanciyim.Belasını bulsada anlamaz
Erkekler evlenince o zamana kadarki aile ilişkilerinin tersini yaşamaya başlıyor gördüğüm
Bekarken ailesine düşkün olan evlenince ailesinden uzaklaşıyor, ailesiyle arası hiç olmayan anamda anam bacımda bacım dıdım da dıdım olıyor
Hele birazda paralanmışsa soyu sopu biranda ışık hızıyla çoğalıyor
Ben gelinliğimi düğünümü oturacağım eve kadar hayâl ettim. Hayal etmek güzel şey. En azından hayallerinle mutluyum.Hiç hayal etmedim ki. Pat diye olur sandım. Valla zor işler.
Belasını bulsada anlamaz
Erkekler evlenince o zamana kadarki aile ilişkilerinin tersini yaşamaya başlıyor gördüğüm
Bekarken ailesine düşkün olan evlenince ailesinden uzaklaşıyor, ailesiyle arası hiç olmayan anamda anam bacımda bacım dıdım da dıdım olıyor
Hele birazda paralanmışsa soyu sopu biranda ışık hızıyla çoğalıyor