Hayalindenki evliliği yaşayan gerçekten var mı?

Evlilik diye bir hayalim hiç olmadı. Dolayısıyla eş adayımla ilgili de..
Ama kaderimde varmış ki evlendim. Ve çok iyi bir hayat arkadaşım oldu.

Evet evlilik bir kumar. İyi olsa da kötü olsa da kumar. Benim bu kumarı oynamam için gözümün kör olması lazımdı. Zira evlilik hakkında hiç iyi şeyler düşünmezdim. Ama aşık oldum ve evlendim.
Hayat ne gösterir bilinmez ama eşim bana "iyi ki" dedirtti..

Verseydiniz eline kapıyla beraber gitseydi
Allah onun belasini birgün vercek .gittigi yetmedi benide götürdü yalanci oldugu icin bana baska annesinin yaninda baska konuştu. Bayramlasma dönüşü tabiki yine kavga cikti. Bayramda kavga edildiğini evlenince öğrendim

Belasını bulsada anlamaz
Erkekler evlenince o zamana kadarki aile ilişkilerinin tersini yaşamaya başlıyor gördüğüm
Bekarken ailesine düşkün olan evlenince ailesinden uzaklaşıyor, ailesiyle arası hiç olmayan anamda anam bacımda bacım dıdım da dıdım olıyor
Hele birazda paralanmışsa soyu sopu biranda ışık hızıyla çoğalıyor

Size bişey diyim insanlara bakın genel olarak hayatta ortalama mutlu bi insan işte de mutlu oluyor evde de kocasıyla da.Çok klişe gibi gelebilir ama mutluluk gerçekten içimizde. Pozitif insanlar sorunları büyütmeyip daha uzlaşmacı kişiler oluyolar ve bu hayatın her alanında zincirleme etki yaratıyor.Evinde çok mutlu olup işinde çok mutsuz bi insan göremezsiniz bence.Mutluluk bi yaşam biçimi daha doğrusu pozitiflik.Negatif insan her şey süper gitse de bişeyle tatmin olmuyor her zaman kendisine bi sorun buluyor.

Zaten bunun sebebi paralanmasi tüylenmesi yani.. ailesi 5 para etmez mesela ozledinmi diyorum yoo diyor o zaman neden görüştün diyorum hukuki diyor neyin hukuku diyorum 3 4 ayda bir gormek bana iyi gelior diyor yalancinin onde gideni memleketine gittik bayramda kızkardeşi ve kendisi gittiler anneannesinin odasinda yattilar yatakta esim uyudu öteki de kitap okuodu bu kadar saygisizlar beni orda tek basima birakti ve ben kaçacak delik aradim cehalet diz boyu hangi birinden kaçacağımı sasirdim cunku yakaladilar mi cocuk varmi cocuk yapin diyorlar. O olmazsa cok zayifsin diyorlar. Bunu esime soledigim zaman napcam senin pesindemi dolancam orda diyor. Iyide ben onlara yabanciyim.
Kaynana salagina soyleyince de sen bunlari kafana takiyorsan sende bir sorun var o zaman herkes dal gibi olmak ister diyor. Bu arada benim baska saglik problerim çıktığı zaman uzuluyorum zaten zayıflığına simdide boylemi oldu noluyor boyle diyen bir insan kendisi bu arada kendisi 70 kg ve boyuda kısa. Simdi ama ismi dal gibi oldu
Hayatimda bu kadar cahil insanlari bir arada görmemiştim . Esimde bunlara canak tutuyor kavga da fayda etmiyor

Bana evlendigim ilk aydan beri bebek muhabbeti yapan kaynana esime demiski ben sormuyorum ki ben 2 kez sordum sadece bende esime soyledim kac kez sordugunu anlattim bunun ismi karı muhabbetiymiş karilar boyle muhabbet edermis. Benim babam 70 yasinda neredeyse ve Zamaninda kendi annesine benim anneminde annesine ( galiba) cocuk mocuk sormayın bu bizim aramizdaki mesele demis birisi. Uzun seneler çocukları olmamis. Yani ben :) Herkesi susturmus.Kendine ne annesi küsmüş ne bilmemnesi. Yani adam olan bunu yapar da adam olan tabi. Bir insanin tatli dille ailesini susturmasi zor birsey degil ama benim eşim karakter yoksunu bir zavalli malesef.

Ben çok mutluyum, evliliğimden ve eşimden çok memnunum çok şükür. Allah isteyen herkese güzel bir evlilik nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…