- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.667
-
- Konu Sahibi banabenigeriver
Banada çok büyük imtihandı Allah yardımcın olsunBana nişanlılık bir imtihan galiba
Görmeyince göresin görünce öldüresin gelen biri varsa oda kocandır:))en güzel giden evlilikte bile hayatının geri kalanını birine, bi düzene göre sürdürmek zorundasın. koca denen şeyde zaman zaman sevgiden, zaman zaman öfkeden öldürmek istediğin bi varlık.
Ne güzel yapmışsınız. Ya konuyla alakası yok ama sizin yorumlarınızı okuyunca gözüme çok minnoş, sevgi dolu, tatlı bi çift geliyor. Çok daha mutlu olun inşAllah
Konuyla alakalı olarak da, her şeyin imtihan olduğunu düşünüyorum.
Bazen tam hayal ettiğim gibi oluyor, bazen de acaba evlilik bana göre değil miydi diye düşünüyorum
Kahkaha attım kızımın daEşimle yurtdisina çıkar gezeriz. O tiyatro senin bu müze benim o kitap fuarı şunun gideriz diye düşünmüştüm. Ne mi yapıyoruz? En büyük hobimiz çay içip hangi aslan hangi geyiği avlamis hangi su aygiri nerede tepismis onu izlemek
O kadar olur yaO kadar minnoş ve poncik degiliz daha dogrusu ben degilim.Agresif tarafim var akillara zarar.
Kahkaha attım kızımın da
O kadar olur ya
gonlumuzun populer uyesisin tereliyeHahahaha bu yüzden mü popüler üye oldum:))
Aman Allah korusun kuzum :) tobe tobe :)Valla söyleye söyleye kv de öte tarafa gitmesin dikkat et cancağızım :)
Genel olarak ilişkilerin sıkıntılı olduğunu düşünüyorum. Hayalindeki evliliği yakalamak biraz zor. Zaman zaman hayalde yaşamak gibi olan evlilik, yeri geliyo çok zor bi hal alıyo ama idare ediyosun. Birlikte yaşayan hangi iki varlık arasında sorun olmaz ki zaten. Aynı zamanda evliliğin bir kaderdir, yaşayacağını yaşarsın yani dediğinize çıkar bir imtihan da sayılır. Evlilik güzel şey anlaşmaya niyeti olana ve idare edebilene..Yoksa evlilik herkes için bir imtihan mı?
Sonradan çıkıyorlar ortaya bakiyorsun yatılı okullarda büyümüş 14 yasinda evden ayrılmış. Simdi dayisi,ananesi herseyi kiymetli olmus. Onceden bayram nedir bilmeyen adam evlenince bayramlasmaya memlekete gitmek icin evdeki kapıyı kırıyor. Obur tarafta hesaplascazBende hep oyle biri olsun istedim ben evlenene kadar sokakta yatardi evlendik atandi ailesi cikti ortaya. Bir babasi var tum sulale ölmüs olsa baba tek basina yeter oyle fena
Üff tartışmadan evlilikmi olurmuş yalandır o ya da kedidirTesekkur ederim. Valla bazilari hic tartismadigini iddaa ediyor bilemicem ne kadar dogru, biz onlardan degiliz. Ama genel olarak mutluyuz bana göre.
Banada çok büyük imtihandı Allah yardımcın olsun
Çok teşekkür ederim Amin hepimizinBanada çok büyük imtihandı Allah yardımcın olsun
Hep öyleydi bakma canım. Annem babama bir sayar ki of. Bütün sülalesini yad eder. Ne kavgalar kufurlesmeler. Toplum hep aynıydı. Hiç kibar bir millet olmadık bence. Sadece insanlar eskiyi hep iyi hatırlamak eğilimindedir. Severek evlenen kısmı ise şu yanlış anlama bir öküze aşık olunuyor ama lobido ve aşkın göze indirdiği perde ile öküz kuğu sanılıyor. Hareketleri farklı şekilde yorumlanıyor. Aynı eve girince gözdeki perde de kalkıyor tabi. Öküz meğer aynı imiş de genç kızımız fark etmemiş. Dış etkenin etkili olmasi çok normal. Çünkü biz hayatı o dış etkenler için yaşıyoruz. Elalem ne der. Elti ne der komşu ne düşünür akrabalar ne yorumlar diye diye hayatı kendimize zindan ediyor o zindandan çıkamadan ölüp gidiyoruz.Benim esimle ettigim kavgaları su alemde kimse etmemiştir asla marifet değil keske olmasaydi ama demekki olmasi gerekiyormus ve de olmuş hep soyluyorum dünyadaki en büyük şans evliliktir dunya liderlerine,bazi siyasilere bakın. Evlenmemisler ama cok basarilara imza atmışlar..
Allah herkesi iyilerle karşılaştırsın bazen sevgide yetmiyor sorunlari çözmeye malesef.
.sorunlarin bazisi oylece kalıyor kötü insanla ugrasmak cok zor eslerinizin iyi insan oldugunu düşünüyorsanız hala şansınız var demektir ..
Birbirini severek evlenenler cok kavga ediyor mesela,bazen görüyorum siz birbirinize âşıktınız ne oldu diyorlar ne mi oldu cevap basit
Senin annen bunu dedi
Baban bunu yapti. Neden kardasına borc veriyorsun sen bana şunu dedin bacın beni tersledi
Hep dış etkenler. Igrenc bir toplum olmaya başlıyoruz bence.
Kac yillik evlisin bacim de hele:))