Hayalindenki evliliği yaşayan gerçekten var mı?

Ya bu “hayal ettiğim adamla/kadınla evlendim” gerçek bir hikaye mi? Aşık olunca hayal kurarsın, hayal kurunca aşık olduğun insanı bulamazsın. Hayal etmek gayet kusursuz bi olay. Kusuru olmayan biriyle evlendiğini düşünen varsa uzun süreli bir ilişki olamaz bu. İnsanı kusurlarına rağmen seversin. Birazda bu ütopik düşünceler mutsuz ediyor insanları.

Bu da biraz züğürt tesellisi gibi olmmış mı?Görme engellilere fili tanıtmışlar.Elleriyle dokunup anlamaya çalışmışlar.
Bacağına dokunan filin sutun gibi,kulağına dokunan yelken gibi,hortumuna dokunan boru gibi olduğunu söylemiş.
Herkes tanıdığı şekilde tarif ediyor işte:)

Allah'a şükür mutluyuz, tek kötü yanı ailemden 12 saatlik uzaklıkta olmam. Aynı şekilde eşimin ailesi de uzakta ama 6 saat kadar. Benim ailem ve eşimin ailesi çok çok iyi anlaşıyorlar maşaAllah, kayınvalidem çok çok iyi bir insan kırmaya korkarım ve ben de çok iyi davranırım hep yanıma çağırıyorum iki ay önce geldi iki Hafta kaldı biz daha çok kal diye ısrar ettik ama işleri vardı onunda gitti. Kayınpederim hergün arar, sorar. Her istediğimi yaptılar. Aynı şekilde iki görümcem var abla gibiler çok seviyorum. Allahım bana çok çok iyi bir aile nasip etti, kendi ailem gibi hissettirdiler. Uzaktayım, ama eşimden Allah razı olsun bir dediğimi iki etmez ve iki hafta sonra annem babam ve kaynpdrm ve kynvldem beraber gelecekler İnşaAllah, annemin iznini bekliyorlar çünkü kayınpederim beraber gelmek istedi. Dediğim gibi çok iyi anlaşıyorlar..
Ben hep annem gibi kayınvalidem olsun istedim ve Allah nasip etti, annem gibi çok iyi biri. Buradaki kayınvalide dertlerini okuyunca şaşırıyorum Allahım yardım etsin herkese, evli olmayanlara hayırlı bir kısmet nasip etsin.

Ama her şeyin başında ben çok iyi davrandım, her konuda yardımcı oldum, pahalı şeyler istemedim, saygıda kusur etmedim. Başta kötü başlasaydım onlar da benden uzaklaşacaktı ancak öyle bir karakterim yok zaten.

Tek gercek beklentisiz insan mutludur!Hangi ilişki içinde fazla beklenti barindiriyorsa o iliski maalesef sarpa sarıyor bu tüm iliskilerimizi kapsayan bir gercek bana göre!

Çünkü kocamı sevip aşık olamamın ispati ailesinin her hareketine karşı salak rolüne yatmak olurdu değil mi?

Ispata gerek yok ..
Kaldı ki söylediklerimin bununla alakası yok .
Seviyorum diyebiliyor musun ?
Ya da aşık olmuştum diyebiliyor musun ?
Bence hayır..

Ilk evliligim kaostu.simdi evet hayalimde ki.uzun sevgililik doneminde neler planladiysak nasil yasadiysak evlendigimizde ayni devam ettik

Eskiden kocam şöyle olsun böyle olsun diye istediğim özellikleri sıralardım. Çok şükür her istediğim eşimde var sanki sipariş etmişim de gelmiş gibi. Her gece şükrederim Allah'a onu benim kaderime yazdığı için. Ama ben de babamla sınanıyorum mesela. Eşim babam gibi olcak diye çok korkardım. Bir yerden kazanıyosan bir yerden kaybediyorsun sanki. Hayatta her şey mükemmel olmuyor malesef. Uzaktan ne kadar şanslı ne kadar güzel hayatı var dediğimiz insanların içinde ne fırtınalar kopuyor bilemiyoruz.

Sen susup kin güdenlerden ve güttüğün kinden dolayı mutlu olmayı beceremeyenlerdensin... Sen eşinle görücü usulu evlendin... Kendi ağzınla söyledin daha önce ben sevmedim o beni sevdi.. Ben de acıdım evlendim dedin... Şimdi bana eski konuları arattırma... Gerek yok.. Sana göre onun seni sevmemesi için sebep yok... Madem eşin seni seviyor ki ne güzel, şanslısın ... Neden evliliği bir imtihan gibi görüyorsun? Sebebi ne? Sevildiğini bilen kadın şanslııdr... Bak bakalım etrafına ya da şurda açılan konulara.. Kadınlar eşlerinden neler çekiyor....Eşlerininin ailelerinden neler çekiyor? İmtihan o kadınların yaşadığıdır işte... Ha şöyle bir şey olabilir ve gayet doğal bana göre... Sevgi bitebilir, aşk bitebilir.. Sevmiyorum bitsin dersin bitirirsin.. Saygı duyarım... Eğer mutsuzsam, hissetmiyorsam ayrılırım... Net.. Dünyaya bir kere geliyorum ve mutsuz bir ömür geçirmek istemem... Sen ne istediğini biliyor muusn?

Valla benim kvmin
kötü
anlayışsiz
Kıskanç
Para göz olması
Benim karaktersizliğimden degil

Kadına gül uzatsan gelir ısırır insanlık nedir bilmez

Gelinlerler karaktersiz oluyor diye kayinvaldeler kötü davranmıyor

Kötülük içlerinde var onların

Boşversenize sizinde ballandıra ballandıra anlatmanız çok garip yani

bide kv gelin kavgalarını okuyunca çok şaşıyorum demişsiniz
Neden bukadar şasirdiniz anlamadım

Ben de evlilikte şanslı olanlardanım tabi ki ama hayalimdeki evlilik çocukları büyütünce olabilkir çünkü çocukların yükü üzerimizde çok fazla ve birbirimize hiç vakit ayıramıyoruz inşallah çocuklar büyürse gezer ,eğleniriz diye hayal ediyorum :)

Bekarken evlilikle ilgili hayallerim yoktu . aşk filmlerini fazlaca cıvık buluyorum.

Ama sorunsuz bir evliliğim var
Allaha şükür

Ben de evliliğin hemen başlamadığına inanıyorum. Mutlaka bazı sınanmalar gerekiyor. Aile olmayı bilmek için maddi manevi ve sağlık ile ilgili sorunları birlikte aşabilenler evliliğe hak kazanıyor. Bence insan prensesliği hayal edeceğine bu yetkinliğe ulaşabilmeyi hayal etmeli.

Söz duadır,ben buna çok inanırım.
Şimdilerde evrene enerji yollamak diyorlar:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…