- 18 Şubat 2018
- 12.829
- En iyi cevaplar
- 2
- 58.529
- 598
- 44
- Konu Sahibi sailor_moon29
Evet, sonradan gördüm ben de.Yok be hanımefendi. Yukarıda bir üye bir önceki konusunu alintilamis, siz de okuyun. Karı koca takmışlar kadina.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet, sonradan gördüm ben de.Yok be hanımefendi. Yukarıda bir üye bir önceki konusunu alintilamis, siz de okuyun. Karı koca takmışlar kadina.
Türk medeni kanunun da öyle bir madde yok. Eşi direk yalan söylemiş. Kulaktan dolma, internetten gerçek hukukçu olmayan kişilerin yorumları , yalan bilgiler den bakıp söylemiş kocası. Yani gerçek bir avukatla görüşüp bilgi almamış, biricik kızı için. Adam yalan söylüyor , yalancının teki ben diyeyim size.Adam: Türk Medeni Kanunu'na göre 8 yaş ve üzerindeki çocukların mahkemede görüş bildirme hakkından bahsetmiştir belki de.
Konu sahibi bilmiyor ki yarın bir gün kocasıyla arası bozulsa adam bu sefer konu sahibini millete tam da öyle kötülecek.Önceki konunuzla bu konunuz çok itici.
Boşanılan eski eşle sanki siz aynı evde yaşadınız. Ay çok sinir oldum ya. Size ne acaba. Ayrıca en kötü anne bile üvey anneden iyidir. Çünkü o kadın doğurdu o çocuğu. Size ne?
Niye git desinler? Bu kız için kendi yapacakları çocuğun bakımına yardım eder diyorlar. Çocuk bakıcılığı olmasa ev işi yaptırırlar. Eşim söylüyor, eşimin fikri diye yazıyor burada da. Çocuğa verilen nafaka, görmek için gidilen yol masrafını dert edinmiş kendine. İyi niyet falan yok ortada. Karı koca eski eşe takmışlar kafayı, iftira hakaret kadını canından bezdirmişler.birine gel demek kolaydır da git demek çok zordur siz belki iyi niyeti izle gelsin bakarım diyorsunuz
adamın red flagları yok resmen o flagın kendisi...O ayrıntıyı belirtmemişim. Şimdi velayet davası düşünmüyor ama ilerleyen yıllarda düşünüyor. Öncelik kendi ailemiz diyor çünkü bizim henüz çocuğumuz yok. Hem o da abla olarak bize yardımcı olur diyor çocuğu için. Bilerek evlendim tabii ama çok detay var anlatamayacağım. O yüzden buraya deneyim amaçlı sormak istedim.
Anne çocuğa şiddet uyguluyorsa, ekonomik ve sosyal olarak çocuğa yetemiyorsa vs verilmeli tabi.Verilir. Şartlar uygunsa verilir. Anne istese de istemese de. Maalesef ki.
Anne çocuğa şiddet uyguluyorsa, ekonomik ve sosyal olarak çocuğa yetemiyorsa vs verilmeli tabi.Verilir. Şartlar uygunsa verilir. Anne istese de istemese de. Maalesef ki.
Babası konu sahibi çocuğu eve kabul etsin,arıza çıkarmasın diye öyle söylemiştir bence.Çocuğun en zor zamanları annesiyle geçsin. Büyüyüp doğacak kardeşine bakacak yaşa gelince de alıp size yardim ettireceksiniz yani. Babalığını sevsinler eşinizin.
Yol çeksin bir zahmet, sanki babalık namına ne kadar ne yapıyor uzaktan. Tek taraflı dinleyip kocalarınizi harika baba sanıyorsunuz ya çok komik.
Buradan yardım istemeyi bırakın.Çünkü bu iş uzmanlık işi.Merhaba herkese. Eşimin ilk evliliğinden bir kızı var. Şu an annesiyle başka bir şehirde yaşıyor. Ancak eşim velayet davası açmayı planlıyor. Eşinin ilk çocuğu ile yaşayan var mıdır aramızda? Nasıl bir deneyim? Kendi çocuğunuz oldu mu sonradan? O çocukla ilk çocuk arasındaki iletişim nasıl? Ve de çocuğun, annesine evde olanları anlatma ihtimali nedir sizce?