Hayalindenki evliliği yaşayan gerçekten var mı?

Eşinle aynı evde yaşamaya başladığın andan itibaren bişeyler ters gitmeye başlıyor. Kişiler birbirlerine alışmaya çalışırken birde aile denen dış etkenler özel istekleri olayları pekiştiriyor. Gelin anında damadın ailesini kabul edip el ayak öpüp hizmette kusur edemez! Damat karısının sözünü dinleyip kılıbık olamaz! Ailesine bir erkeklik tespiti-kanıtı gerekiyor.
Nişanlılık dönemindeki cicim ayları böylelikle son buluyor. Birkaç sancılı seneden sonra kişiler ve aileler birbirine ısınınca evlilik başlıyor. Kimin neyi hayal ettiğine bağlı...

Bacım ben dedimki annesi babasi olmayan birisi olsun,tabi daha baska seylerde sıraladım yani kodladım.Her evlilik konusu açıldığında soranlara söylüyordum boyle biriyle evlencem diye. Annesi haric hersey tam tuttu. Annesi hayatta yani sağ. Baba yok. Istedigim gibi oldu yani daha da guzel olcak maddiyat olarak mesela. Birseyi 40 kere soylersen olur.

Annesi de ölunce tamamdir diyorsun yani

İyice ölçüp tartmadan, "bu kişidir aradığım" demeden, çocuğa kediye garsona davranışını gözlemeden, kitaplığından en sevdiği kitabı sorup alıp okumadan, yataktaki uyumunuzu bilmeden, birlikte kaliteli sohbet edeceğin biri mi önemsemeden, stresli anlarda delirir /parlar mi, sakinliğini korur mu ölçmeden,tartmadan...
Sırf evlilik yaşındasın diye karşına çıkan 'niyeti ciddi' insanlarla evlenirsen elbet evlilik sınav olabilir
Ama tersi şekilde, emin adımlarla ilerlersen mutsuz olacağını düşünmüyorum

Evlilik daha zor ve olaylı zannediodum.Lakin ben şanslı olanlardanım galiba.Eşim herzaman arkamdadır.Bir dedigimi iki etmez.Ev işlerinde benimle daha çok vakit gećirmek icin temizlik yemek hemen bitsin diye yardım eder.Ailesine karşı hep beni korur.Tek kelime ettirmez bana.Gece şuraya gidelim derim gideriz.Kafadır.Arkadas olarak ewlendik simdi can yoldasım oldu.Buarada asker kendisi safak 36En iyi arkadasımmdır kendisi

sen zor bi insansin hemde ciddi yorucu ve zor seni kolay kolay birsey tatmin etmez evet senin için ve esin icin imtihan benim evliligime gelince zor donemler olmadi mi oldu ama ikimizden biri muhakkak ipin ucunu tuttuk maddi olarak cok ama cok zor bi donemden geciyoruz ama gozumde onemi yok aksam esimle cay icio sohbet edebiliyoruz saçma sapan seylere guluyoruz ya kuzularim saglilikli cok yani herkes icin imtihan degil aksine şükür sebebide olabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…