- Konu Sahibi nazlisandal
-
- #1.361
Nazlicim merhaba tekrardan cocuklar yemediginde aynen yaptigin gibi hicc zorlamamak lazim zaten ac olsa cani istese yer burda bir arkadasim var diyorki hic zorlamadim hep cani istediginde yedi ve suanda cocugunun kilosu gayet iyi o sebeple hic sikma canini zaten uykusuzuz gunboyuda cokk yoruluyoruz daha bunlara ilave harcayacak gram guc yok ucumuzde de.Gece uyanma konusuna gelince benimkide surekli hareket halinda uykuda yuzunu kapatacak nefessiz kalacak yada ustunu acip usutecek diye korkuyoruz ev cok sicak ama uyuyanin uzerine kar yagar derler ya yinede ustu acik uyusun istemiyorum ama cokkk enerjik bir bebek gunboyuda atamiyor enerjisini sanirim gece ful hareket halinde.Kati gidaya gectim ama nette yazilanlar gibi moda mod gidebiliyormuyum bilmiyorum elimden geldigi kadar zaten o da her verdigimi yemiyor birkac kasik alip biraktigida oluyoriste kor topal gidiyoruz karanlikta yaziyorum suan yusufu uyuttum kafa dinliyorum cok uykum var ama o kadar yorgunumki uyumaya bile halim yok inanirmisinizCanım tekrar merhaba. Benim oğlan uyku dısında iyi şükür. pardon bi de ymeek. Ya bu cocuk ac uykusuz nasıl dayanıyor bende anlamış degilim. Bu gece 3 te uyudu arada 8 kere kalktı ve 7 30 da uyandı... Ya nasıl bir sistemdir. Ben tabi canavra dönüşüyorum gece arkadasım. kendimi tanıyamıyorum. bagırınıyorum sinirleniyorum o kalktıkca uyumadıkca agladıkca. Tahammülsüzüm artık. Allah yokluklarını göstermesin ama cok yoruyor beni çoook.
Hiiiiç o yüce akıllıları dinleme cocuklar yemek istemyince naparsan yap yemiyor. Bu kahvaltıda bu sabah delirtti beni bende bıraktım yedirmedim napaym. iyice mi tik kapsın cocuk. Tabi bunu onlara anlatmak zor bilirim. Emzirme saatinE MÜDAhale cok oluyor bizim toplumda. Bana kendi teyzem gelmişti ki teyzemi çok severim. Ha ibre 1saat olmadan acıktı bu cocuk istersen emzirdiyip duruyodu patlattı beni. Teyzem diye kibarca uyardım o da anladı karsımadı bi daha ama esinin tarafı olunca bunu yapan ANLAMAMAK için üstün caba sarfediyor onlar.
Sabırla gidecegin günü hayal et Senemcim.Seni ayakta tutacak sey bu cünkü
Nazlım oglusunun iyi olmasına çok sevindim. İnan benim oglimda aynı bu kadar az uyuyup bu kadar az yemesine rağmen çocuk enerji patlaması yaşıyor. Bende ruh gibi dolasiyorum. Gece kalktigi sayiyi bazen sayamiyorum bile.Uykusuzluktan gözlerim kan canagina döndü. Bir yerde yığılıp kalmaktan korkuyorum. Dediğin gibi Allah acılarını göstermesin ne yapalim katlanicaz. Benim oglanda bazen yemek savaşlarında sinir ediyor beni. Kendimi tutamayip bagiriveriyorum bazensonrada çok üzülüyorum.
Ben resmen burada gün sayiyorum. Allahim az daha sabır versin yarina kadar çünkü yarın yola cikicaz kısmetse. Eşimin annesi çığrından çıktı artik. Çocuğa annem diyor ya. Severken de annem diye seviyor. Az önce eşime patladim artik annene söyle çocukta kavram karmasasina neden oluyor. Annelik yapmak istiyorsa çok sana yapsın benim cocugumun annesi var çok şükür dedim. Ya ne zaman oğlumu kucagima alsam ya annesi ya kardeşi dibimde bitiyor hemen elimden almak için. Çocuk kucaklarında yırtıyor kendini alayim diye hamle yapiyorum kırk nazla veriyorlar. Hadi bunlari da geçtim bana pavyon karısı diyen anneannesi hazretleri patik almis bana. Verme sekli zaten çok komik kucagima atiyor patigi tesekkur ettim. Hal hatir sordum başkada muhabbet kurmadim. Eşimin demesi anneannem o kadar patik almus sana neden hic konusmadin kadinla. Bendededim ki ben pavyon karısıyım benimle muhabbete girerse namusu kirlenir bir patikle yaptiklarini asla unutturamaz dedim. Sustu kaldi. Adam buraya geldi daha da aslan kesildi. Boşanma olayini daha da düşünür hale getirdi. Ailemin yaptigi bazı şeyler gozune batiyor ailesi aynisini hatta daha beterini
gunlerdir bir yorgunluk uykusuzluk halsizlik ve burnumun sol tarafindan gelen bir su var oyleki koluma dogru akiyordu;beyinde olusan bir yirtik sonucu omirilik sivisinin aktigindan suphe ediliyor bu da epidural dogum sonrasi olusabilen nadir bir hastalikmis kendimi bir suredir hic iyi hissetmiyordum boyle birsey cikti arastiriliyor dua edin
gunlerdir bir yorgunluk uykusuzluk halsizlik ve burnumun sol tarafindan gelen bir su var oyleki koluma dogru akiyordu;beyinde olusan bir yirtik sonucu omirilik sivisinin aktigindan suphe ediliyor bu da epidural dogum sonrasi olusabilen nadir bir hastalikmis kendimi bir suredir hic iyi hissetmiyordum boyle birsey cikti arastiriliyor dua edin
Nazlicim şükür annemlerdeyim. Kendimi buraya nasıl attigimi Allah bilir. Simdilik esinle birbirimize laf sokma isini bıraktik gibi. Daha doğrusu o bırakti bende birşey demiyorum. Bu gidişte tek gördüğüm şey. Çocuktan sonra eşimin çok ama çok değişmesi.AiAilesine aşırı düşkün oldu. Nedenini bulamıyorum bir türlü
Ayy kızlar sonunda birşeyler yazdinizda bende sayfayi bulabildim şükür. Kaç gündür sayfayi bulmanin derdindeyim. Artik kızlar nerdesiniz diye yazicaktim.
Esracım inan çok ama çok sevindim şükür kotu birşey çıkmamış. Allahim kotu hastalıklardan çaresiz hastalıklardan saklasin korusun. Canım seni çok iyi anliyorum sinir olmamak maalesef elde değil. Keşke yardim edebilsem bir fikir verebilsem ama kelin merhemi olsa basina sürermiş hesabi bende ayniyim biliyorsun. Ben onlarla bir araya geldiğimde bol bol sabir cekiyorum başkada birşey yapamiyorum zaten. Yasadiklarimi biliyorsun. Son gittiğimizde de anlatamadigim çok şey yasadim bir tanesi zaten benim kopma noktamdi artik onu size anlatmadim.
Nazlı cfm öncelikle Allah yardımcın olsun hem
is hem ev zordur birde cocuçocuk eklenince nasıl olur düşünemiyorum bile. Ben bu yüzden ayrıldıgım için çok seviniyorum çünkü imkani Yom yetisemezmisim hicbirseye. Kuzum ya
alisincaya kadar biraz zorluk yasayacaksiniz artik. Bizim ilk disimoz patladi o bile baya zorladi diğerlerini düşünemiyorum bile. Bu arada tesekkur ederim daha iyileri sizlerin olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?