Hamilelikte 2. ayım ve bunalım kapımda :(

Nazlicim merhaba tekrardan cocuklar yemediginde aynen yaptigin gibi hicc zorlamamak lazim zaten ac olsa cani istese yer burda bir arkadasim var diyorki hic zorlamadim hep cani istediginde yedi ve suanda cocugunun kilosu gayet iyi o sebeple hic sikma canini zaten uykusuzuz gunboyuda cokk yoruluyoruz daha bunlara ilave harcayacak gram guc yok ucumuzde de.Gece uyanma konusuna gelince benimkide surekli hareket halinda uykuda yuzunu kapatacak nefessiz kalacak yada ustunu acip usutecek diye korkuyoruz ev cok sicak ama uyuyanin uzerine kar yagar derler ya yinede ustu acik uyusun istemiyorum ama cokkk enerjik bir bebek gunboyuda atamiyor enerjisini sanirim gece ful hareket halinde.Kati gidaya gectim ama nette yazilanlar gibi moda mod gidebiliyormuyum bilmiyorum elimden geldigi kadar zaten o da her verdigimi yemiyor birkac kasik alip biraktigida oluyoriste kor topal gidiyoruz karanlikta yaziyorum suan yusufu uyuttum kafa dinliyorum cok uykum var ama o kadar yorgunumki uyumaya bile halim yok inanirmisiniz

Geldin mi canımmmmm? Durum nasıl. Hadi atlattın diyeyim geçmiş olsun. Enazından artık yoklar yanında bunu düşün rahatla. Bak o konu cok hassas bi konu!!!Ne demek annem diye sevecek ya toruununu? Manyak mı o kadın kusura bakma ama . Dediğin süpermiş. o kadar analık yapmak istiyorsa ogluna yapaymış. Heee o patik olmasaydı cok büyük eksiklik olurdu demi hayatında. Tüm laflarını silip süpürür o attıgı patik. Oh ne güzel mis. Pavyon karısına benzet sonrapatik ver hooop birden iyi niyetli ol....

Nazlicim şükür annemlerdeyim. Kendimi buraya nasıl attigimi Allah bilir. Simdilik esinle birbirimize laf sokma isini bıraktik gibi. Daha doğrusu o bırakti bende birşey demiyorum. Bu gidişte tek gördüğüm şey. Çocuktan sonra eşimin çok ama çok değişmesi.AiAilesine aşırı düşkün oldu. Nedenini bulamıyorum bir türlü

gunlerdir bir yorgunluk uykusuzluk halsizlik ve burnumun sol tarafindan gelen bir su var oyleki koluma dogru akiyordu;beyinde olusan bir yirtik sonucu omirilik sivisinin aktigindan suphe ediliyor bu da epidural dogum sonrasi olusabilen nadir bir hastalikmis kendimi bir suredir hic iyi hissetmiyordum boyle birsey cikti arastiriliyor dua edin

Esracım okuyunca çok üzüldüm canim benim. Kötü birşey cikmayacak Allahin izniyle. Maalesef epiduralden kaynaklı nazi rahatsizliklar oluyormuş. Bende de doğumdan donra basimi kaldiramayacak kadar agri olmuştu beyincikte birseylerden şüphelen işlerdi bende de ama birşey cikmamisti. Sonradan kendiliğinden geçmişti.inşallah seninde öyle olacak kotu birşey cikmayacak. Dua edicem senin için bol bol.

Canımmmmm..... Okuyunca içim cız etti ama inan ki senin üzülmene ve böyle yorgunluk halsizlik cekmene. İçimden hiç öyle bir hastalık vargibi gelmiyor sende. Göreceksin inşallah yok. Ve hemen duaya başlıyorum. Kendi moralini yüksek tut canım lütfen unutma biz birbirimizi hep hatırlıyor vedualarımızda anıyoruz. Ben ikiniz için de emin olun dua ediyorum. Allahım sana şifalar göndersin

Canım enazından laf sokmayı bırakmışve didişmiyorsunuz şuan bu gercekten çok iyi. Enazından kafan biraz dinlenmiş olacak annenlerde.
Ben gece delirmeleriyle basa cıkmaya calışıyorum. Neden böyle oluyorum bilwemiyorum. Gece bizimki 20 dak da bir nerdeyse uyandı ben tam dalıyorum uyanıyor ve bagırıyorum kendi kendime agladıkca uyumadıkvca sacımı falan yoluyorum hatta dün gece hıçkırarak agladım. Ve o anlarda neler dediğimi hatrlamıyorum sabah esim hatırlatıyor. Böyle bi gece terörü yasıyorum cok üzülüyorum... Sanırım beyin dayanmıyorartık sürekli yat kalk olayına.

Bugün annemlerden eve döndük artık. Annemle arada disari cikmak iyi geldi bana. Biraz daha kalabilseydim çok daha iyi olucakti ama Esim sağolsun oğlumdan ayrilmam diye tutturunca kalamadım. Yine hastalanıyorum sanırim heryerim dökülüyor. Esim biraz daha iyi davranmaya başladı bana ama ben ona iyi davranamiyorum ve uzun bir surede boyle devam edicek. Eşimin memleketin deyken bir gecede arkadaşlar imiz da kaldik. O da benim çektiklerimi çeken birisi yeni doğum yapmisti. Onunla da baya dertleşme firsati buldum. Biz dertlesirken esimde arkadaşıyla araba muhabbeti yapmis. Annemlere gidince tutturdu arabayi degistiricem diye. Perşembe günü araba buldum diyip babamla gittiler ben alacagini hic tahmin etmezken alıp dönmüşler. Yani bu tatil baya bir yenilik getirdi bize. Sorsaniz benim içim yaniyor o ayri bir konu. Esim ise hiçbirşey olmamis gibi devam ediyor hayatına. Yeni oyuncakta aldi simdi kendine.
Benim için tatilini en güzel kısmı ise çarşamba günü oğluşumun ilk dişi çıktı. Benden haberler simdilik boyle.
Esracim sen nasıl oldun.? Hep dua ediyorum senin için hepimiz için.
Nazlım o süt meselesini hic sorma. O kadar kotu günler geçirdim ki hala d duzelemedim. İnan sütüm tamamen kesilicek diye ödüm kopuyor. Bana hurma ve tahin iyi geliyor. İnternette okumuştum. İstersen sende bir dene.

Kizlarrrrr cok sukur duzelmeye basladi.Basimi one egince su gibi akardi o azala azala kalmadi gibi birsey, ben basimi carpmistim burnumla alnim arasini orda sanirim catlak olusmus beyin omirilik sivisi akiyormus ama cok sukur iki ihtimalden iyi olani gerceklesti ve ameliyata gerek kalmadan kendi kendine kapandi.Dualariniz ve iyi dilekleriniz icin cokk tesekkur ederim canlarim benim iyiki varsiniz yazdiginiz herseyi birbir okuyorum ve inanin sizinle yasiyorum cozum dusunuyorum ama bebeklerimiz konusundaki sikintilarimiz hep ayniona cozum yok dis cikarma surecindeyiz sanirim gece uykular cok az gunduz huzursuz bebeklerden baska hayatimiz yok gibi ugrasiyoruz sabahtan aksama.Martta Turkiyeye geliyorum insaallah'hep iyi dileklerle sevincle geliyorum ama sinirim bozulup donuyorum bakalim bu sefer ne olacak

Kızlarrrr selamlar. Öncelikle cok cok sevindim Esracım şükürler olsun :) Allah bizi büyük hastalıklarlal imtihan etmesin... Senemim yeni arabanız hayırlı olsun kazasız belasız kullanın inşallah.
Bana gelince ben çalışmaya basladım...Öğlenciyim. Hergün 14 30da gidip 19 00da geliyorum... Annem bizde kalıyor. Alışamadı evladım malsef hergün aglıyormuş Cok zor kızlar coooook. Onu bırakıp gitmek Okuldan dönünce öyle bir atlıyor ki kucgıma kimseye gitmiyor. Buarada benim oğlan 8 dişi tamamladı darısı basınıza. Cok zor bi sürec. Hala uykusu düzensiz... Calışırken daha yorucu hersey inanın...

Ayy kızlar sonunda birşeyler yazdinizda bende sayfayi bulabildim şükür. Kaç gündür sayfayi bulmanin derdindeyim. Artik kızlar nerdesiniz diye yazicaktim.
Esracım inan çok ama çok sevindim şükür kotu birşey çıkmamış. Allahim kotu hastalıklardan çaresiz hastalıklardan saklasin korusun. Canım seni çok iyi anliyorum sinir olmamak maalesef elde değil. Keşke yardim edebilsem bir fikir verebilsem ama kelin merhemi olsa basina sürermiş hesabi bende ayniyim biliyorsun. Ben onlarla bir araya geldiğimde bol bol sabir cekiyorum başkada birşey yapamiyorum zaten. Yasadiklarimi biliyorsun. Son gittiğimizde de anlatamadigim çok şey yasadim bir tanesi zaten benim kopma noktamdi artik onu size anlatmadim.
Nazlı cfm öncelikle Allah yardımcın olsun hem
is hem ev zordur birde cocuçocuk eklenince nasıl olur düşünemiyorum bile. Ben bu yüzden ayrıldıgım için çok seviniyorum çünkü imkani Yom yetisemezmisim hicbirseye. Kuzum ya
alisincaya kadar biraz zorluk yasayacaksiniz artik. Bizim ilk disimoz patladi o bile baya zorladi diğerlerini düşünemiyorum bile. Bu arada tesekkur ederim daha iyileri sizlerin olsun.

Ay evet cep telefonundan bi türlü bulamıyorum bende bilgisayardan girdim. Nasılsın? Duırumlar nasıl? Oğluş nasıl?
Bizimki buaralar bizi delirtmekle mesgul 15 20 dkda bir uyanıyor geceleri ben cıldırıyorummmm. Allahtan öglenciyim.Hadi hayırlı olsun dişiniz. İnşallah sancısı enaz sekilde atlatırsınız. Bizimilk 2si kolaycıktı digerleri cok zorladı bizi. Hala daha düzgün emmiyor ve uyumuyor işte.
Buara sağlık ocagınba götrdüler izlemi varmış gecen hafta annemle eşim. Deli oldum aptal kadın taa nezamandan boyu cocugun 69dui bu sefer 66 ölçmüş. O kadar sallama ölçüm yapmışlar ki boyu dakiloyu da. Üstelik parmagından kan almışlar kabnsızlık cok degil ama var bu yüzdne kan damlasını 2 katına cıkarın yani 16 damla demişler. DEli oldumya. zaten 8 damla bile kabız yapıyor. Vermiyorum bende. doktorumu arıcam bugün 16 damla nedirya????

Buarada esracım sen nasılsın???? Taksit taksit yazıyorum oğluşu uyutup da. Hiç haber gemlemiş daha sonra senden.
Kızlar yaaaa başlığı acalı düşünün 16 ay olmuş bizim hayatlarımız ne kadar değişti değilmi Şööööyle bir o günlere gittim de o günlerdeki dertlerimizi fazla mı büyütmüşüz ne Amaaan...

Selam kızlar iyihaftasonlarıı. Tabi biz dün gece var yaaaabartısız 40 dk kesintisiz uyumadık ya artık sinirden dişlerimi öyle sıkmışım ki hala acıyor yanaklarımın içleri. Nolucak bu cocukların halleri?? Okuyorum nette milletin cocugu kafayı bi koyuyomuş yataga 4 5 saat kesintisiz uyuyormuş. Ben 2saatte bir kalkmaya razıyım!!!! Gercekten razıyım ama2 saat kesintisiz uyuyayım. böyle 20 dk da 15 dkda en fazla yarım saatte bir kalkmak beni çarptı iyice ya

Hiçbiriniz yazmiyotsunuz diye acikcasi kirginim size. Asıl şimdilerde daha çok paylasima ihtiyacimiz var diye düşünüyorum.
Nazli benim oğlumda ayni geceleri sürekli kalkmaktan bir gece yatmadim artik yat kalk serseme döndüm. Resmen 15 dk'da bir kalkiyorum bazı geceler. Bu yüzden dua ediyorum calismiyorum diye yoksa benim sistemim hepten çökerdi.Bazı günler resmen ayakta sallaniyorym uykusuzluktan. Benim oglumda birde su var gece kalkiyor diyelim ama gözler kapalı babası alıyor kucagina onda asla durmuyor nasıl ağlamak kıyameti kopariyor. İlla beni istiyor ya bana geldi mi susuyor bu da beni iyice yoruyor. Eşime gitse geceleri azıcık uyuyacagım ama yok sıpa kokudan hemen anlıyor.
Birde ben adet düzensizliği için doktora gitmistim. Doktor muayene etti birşey yok emzirme döneminde gördüğümüz birşey bu dedi. İçim rahatladı. Bizden haberler boyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…