- Konu Sahibi nazlisandal
-
- #1.401
Kızlar ben yine konuyu kaybetmiştim ve yazmiyorsunuz diye çok kirgindim size.
Esracim sonuclarinin iyi cikmasina ve Türkiyeye yerlesicek olmaniza çok sevindim.
Bizde durumlar ayni oğlumun 3. dişi geliyor onun huysuzlugu var. Dişimden ameliyat olucam birde çok yorgunum diye annemlere geldim. Dinleniyorum bol bol oğlum pesimi bıraktigi surece :)
Nazlıcim sana da geçmiş olsun. Herkes gerçekten gripten kırılıyor. Bu arada Esracım dizede geçmiş olsun umarim duzelmissinizdir hepiniz.
Ben uykusuzluk tan berbat durumdayim artik ne konuştuğumu bile bilmiyorum. Bulduğum yere yığılıp kaliyorum. Oğlum yine istahsız ve uyumuyor. Oğlum emeklemek için hic çaba sarfetmiyor bu da beni çok uzuyor. Sadece ayakta dikilebiliyor adımda atmak istemiyor ne olucak boyle bilmiyorum baya tembel cikti bizimki. Sizin ogluslarda durum nasıl?
Geçmiş olsun canım.. İnşallah kısa sürede iyilşirsin kıyamam. BEn iyileşemedim. öksürüğüm alerjik öksürüğe çevirdi daha beter oldu. ayrı odada tek basıma yatıyorum. çünkü cocuk benim öksürmemden irkiliyor. ben dede gibi öksürüyorum çünkü bagıra bagıra.Kızlar tekrardan merhabalar. İyiyim şükür annemlere geldik yine dikişlerim alinicak bu hafta. Benimde ödem oldu ameliyattan sonra yüzüm 1 hafta boyunca sisti.
Nazlıcım sanada geçmiş olsun canım belki usutmeden ötürü olmuştur. Artik çocuklardan kendimize bakmaya sıra gelmiyor malesef.
Bu hafta oğlum hic durmadi sürekli kucaktaydi. Birde artik nereye gitmek istiyorsa oraya yönlendiriyor bizi. O kadar çok Yoruldum ki annemlere kendimi zor attim.
Ben o uyumama konusunu doktora sorduğumda 1 yasina kadar boyle devam eder kaybetme korkusu yasiyor şuanda ondan çok sık uyaniyordur dedi. Artık uykusuzluk tan gözlerimin alti çöktü.
Esracim sen nasilsin?
nazlisaöncedost: 41045832 .!.:bir beş dakikanız da mı yok 24 saat içerisinde kızlar? Teşekkürler... Görüyorum ki sadece ben yazıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?