Hamilelikte 2. ayım ve bunalım kapımda :(

Arkadaşım dediğin gibi niye bi tek biz düşünüyoruz bunları bende buna o kadar sinir oluyorumki. He hele de böyle anlarda misafir gelmesine iki kat kıl oluyorum. ya ben evdeki adamla konuşmak istemiyorum bi de sahteden misafir agırla öf cok sinir. bize de hep gelirler. Ama bu okuldan arkadasıymış yüzyüze bakıyomuş aynı dediğin gibi senle aynı evde yasıyo ama yok ne de olsa cocugunun annesisin sen. bi sekilde katlanmak cekmek zorundasın. bak inan böyle düşünüyorlar.
Ah be senem sen niye böyle iyi niyetlisin...Bak insanı iyi niyetine bin pişman ederler bunlar. Ben çünkü hep yaşadım ne zaman alttan alıcak bi jest yapsam gerek yoktu tarzı havalra girer beyfendi. ondan demiştim sana da. Bırak oğluyla ilk dogum günü geldiğini biliyodu dogru düzgfün davransaydı o zaman en azından bu günlerde. o zaman hakederdi. Sakın yarın vazgecip beyfendinin bi taraflarını kaldırma....

Canım anca girebildim. Oğluşun nasıl oldu bu arada senin kendi derdime düştüm çocuğu sormayı unuttum.
Canım biz güne eşimin doğum gününü kutlamak la başladık. Yani öylesine sıradan bir şekilde. Sonradan olay nasıl oldu anlayamadan laf sokma durumuna geldi. Karşılıklı atışmaya döndü olay. Sonra kendisi söyledi pastayi yapicaktin falan diye. Ben oğlum adına yapıcaktim falan dedim. Yine karsilikli laf atismasina dondu olay. Gitti malzeme falan akdi yaptim pastasını. Sonra arkadaşlara gittik onlar çağırdı doğum günü diye. Onlardan sonra Esim daha bir iyi davranmaya başladı. Şimdilik ortalık sakin gibi ya bilemiyorum ne olur sonradan.

Zaten ne geliyorsa su başıma iyi niyetinden geliyor hep. Aslında o pastayı yapmamak vardi ya cok söyleyince yine büyüklük bende kalsin dedim yaptim. Bak bugün kendi tarafından ne arayini vardi ne Sorani. Benim anneanneme kadar herkes aradı ama bunlara kim yaranmış ki onlar yaransın. Aramadılar diye hic ses çıkarmadım bugün. Yeri gelsin bunu da söyleyeceğim gerçi yine kabahatli ben olurum ama neyse içimde kalmaz bari.
Umarım siz iyisinizdir esinle

Yine cok ince davranmışsın canım helal olsun ben biraz tersimdir hayatta pasta yapmazdım heralde.Sonuç olarak daha iyi olmanıza sevindim gerçeten. Eeee biliyosun onların tarafı naparsa yapsın göze görünmez bu da görünmeyecek emin ol.

Buaralar biz de iyiyiz şükür canım ama eşimin şalterleri her an atabilir çünkü ben aşırı sinirli stresli gerginim artık. Eskisinden daha beter. Çocuk hareketlendiği için bişeyyapamaz hale geldim. uyku yok yemek yok cocuk hala hareketli. Maşallah diyeyim de. Ve hep benle olmak istiyor. kucagımda. Bugün inanırmısın tıvaletim geldi sıkıştım ama 2 saat tuttum aglaması yüzünden. Hal böyle olunca da gelir gelmez evedirekt ona al cocugu diyorum suratım beş karış. Hergün aynı rutin. birgün o da patlayacak gne. Zaten eskisine dönmek imkansız artık....

Aslında bende çok tersimdir. Bugün onu düşündüm bende inanır mısın neden pasta yaptım diye. Bizde iyiden halliceyiz işte. Şu tatil yaklaştıkça geriliyorum iyice. Bakalım bu yüzden tekrar ne zaman kavga edicez ama yakındır. Biz duzelemiyiz artık. Anlasamama durumumuz çok fazla olmaya başladı. Allahım hayıra çıkarsın.
İnan kendime üzüldüğüm kadar üzülüyorum sana da. Zaten insan bir kere kırılmaya görsün bir daha toparlayamıyorsun.
Benim oğlanda aynı. Sürekli kucağımda oyuncaklariyla oynayalim diyorum zaten bensiz oynamiyor. İkimiz oturuyoruz bende dinleneyjm diye ama ne mümkün ya adam 2 dk zor oynuyor. Hemen bana kollarini uzatiyor al beni diye. O yüzden anlayabiliyorum seni. Bende de bundan ötürü artık dayanacak hal kalmadi. Hele birde o gece uyanmaları yok mu. Artık oturduğun yerde içim geçiyor resmen. Dün abartısiz 15 seferden fazla kalkmisizdir. Bir ara oğlan kucagımda dusucektik artik yatip kalmaktan.
Gelelim benim en büyük sorunuma. Ben 1,5 aya yakındır regl olmuyorum ve hamilelikten supheleniyorum. Kavga etmeden önce gebelik testi almisti Esim evde yaptim negatif cikti. Bu ara mide bulantisi falan başladı bende. Belki diyorum yorgunkuktandir ya da psikolojik. Yani 2.çocuğu şuanda dusunucek durumda asla değilim. Korunmustukta ama iste umarim degilimdir. Haftaya falan tekrardan diyorum test yapayim.

O kadar aynı şeyleri yaşıyoruz ki birbirimizi bu yüzden çok iyi anlıyoruz canım benim. Ben de öyle diyorum artık cok zor bazı seyler. çünkü iz yaptı bi kere. .. Ve türlü sorunlar bizi bekliyor yine. Tatill ve memleketler işi değil mi... O işler zaten tam bir krmaşa. İnşallah cok büyük tantanalar cıkmadan halledersiniz.Ben debi kere 22 defa kalktıgım saymıştım biliyomusun . Bizimde aynı siz gibi en azı 12 13 kere kalkıyor. cok sinir bi durum.
Ay canım inşallah hamile değilsindir ki bence değilsindir panik olma hemen bekle bakalım. Ay bieşy diycem bizim 3 ay falan olmuştur ilişki yaşamayalı biliyomusun. çocuk o kadar durmuyor ki gerçi biz de durmuyor kavga ediyorduk. hiç o işlere vakit kalmıyor valla yalan yok. Siz gene fırsatını bulmuşsunuz.
2. çocuk olayını ben de asla düşünmüyorum büyük söylemeyeyim ama. Allah isteyenlere versin diyorum.

[Canım
Ya kızlar aşkolsun he. Hergün girip bakıyorum şuraya

isandal, post: 38865148, member: 424064"]Ya kızlar aşkolsun he. Hergün girip bakıyorum şuraya[/QUOTE]

Canım bugun oğlanı doktora goturdukte ondan giremedim. Daha yeni geldik eve oglanda uyumadi. Kısmet olursa yarın detaylı yazarım.

Canım dün dediğim gibi doktora götürmüştük oğlanı ondan yazamadım. Bu goturdugumuz farklı bir doktordu ama yine memnun kalmadık. Koskoca şehirde bir tane mi düzgün doktora denk gelmez insan ya. Kadından resmen annelik dersi aldım. Nasıl ters bir kadın anlatamam ya. Gece çok kalkiyor diyorum alistirmayacaksin koluna diyor. Nasıl olucak o is. Resmen evi nazi kampına Cevir dedi ya. Yok efendim el kadar çocuğa patronun kim olduğunu gosterecekmisiz falan. Neyse bir doktor macerası daha hüsranla bitti.
Gelelim asıl konuya. Doktora gitmeden önce ilk defa Esim annemlere gider miyiz diye sorması. Annem ayrıca rahatsızdi görmeyi isterdim. Yani merkeze gidip ilk defa onları görmeden geri döndük ve demedi bile götüreyim mi diye.intikamını böyle alıyor benden. Ses çıkmadığını görünce ondan bende ses etmedim gidelim diye. Hâla soğuğuz birbirimize.Bilmiyorum daha boyle nasıl devam ederiz. İyice kopuyoruz artık birbirimizden Esim gerçekten çok değişti. Bu kadar ailesine düşkün değildi resmen onların bagimlisi oldu.
Annemde dun onlara gitmeyince ısrarla telefonda sordu birşey mi oldu diye bende anlatmak zorunda kaldım. Üzüldü tabi büyüklük sende kalsın huzursuzluk olmasın evinizde git kızım dedi. Çocuğuna günah o herşeyden etkilenir dedi haklıda etkileniyor. Bide şansıma hava ısınıcakmıs. Valla ne yapacagimi sasirdim. Annem diyor bizim hatrimiziciiçin git. Biz seni boyle yetistirmedik falan. Gidersem yine herşey yanlarına kâr kalıcak eşimin yaptıkları da dahil. ooooooffffff kafayı oynatıcam artık yemin ederim. Tek bildiğim ve gördüğüm artık Esim için değersiz oluşum. Kalbim çok kırık. Bir yandan regl olmadım hala ona canım sıkılıyor. Bizden kaç aydan sonra o isi yapmıştık umarım hamile degilimdir. Bu olaylardan sonra artık onu isteyeceğini sanmıyorum uzun bir süre.
Bu arada canım oğluma alistirma bardağı aldim dün. Çok hoşuna gitti kendi tutup içmeye calisiyor. Almadıysan eğer kesinlikle tavsiye ederim. Bende durumlar böyle işte.

nazlisandal 2013 de acmissin basligi bebegin dogmus 4 aylik olmus olmali nasi atlattin o gunleri

Dersena selamlar. o günlerdeki sıkıntılar hiç bişeymiş. Bi şelkilde kendiğilinden geçmişti ama sonrası cok daha büyük sıkıntı. Yani doğduktan sonra. Eminim herkes böyle diyordu ama bi d eben diyeyim. Bu günlerinin kıymetni bil gez toz boşver dogana kadar o sana takılıyor sonra sen ona...

Selamlar canım. günlerdir perişanm perişanız. Oğlan ateşlendi 39.5 e kadar cıktı. 4 satte bir ateş düşürücü vermemize ragmen. Doktora gittik idrar testi yapıldı enfeksiyon çıktı. Antibiyotik verdi ve de ateş düşürücü baska bi şurup. Ateş 3 gün yarım saat aralıklarla takip edeceksiniz 3 günün sonunda hala degisme yoksa acile gideceksiniz dedi.. Düşünebiliyormuusun. Bugün 4. günümüz. BNihayet dün 37.5 lara anca düştü şükürler oslun. O çocuğum hiç bu kadar acizağlak huysuz olmamıstı şoklardayım. Hani huysuz durmuyo diyoruz ya hep, bu hali bambaskaydı Allah kimseye göstremesin. Ateş çıkınca solguuun baygın bakışlı kucagımda gözler yarı acık yarı kapalı o kadar perşiandı ki anlatamam. Biz de yarım saatte atee bakarak 3 gecegecirdik düşün o uytkusuzluğu perişanlığı. Berbat durumdayız. BE de şuan enfeksiyon kaptım sanırım bogazım deli gibi agrıyor ve de başım. Cok zormuş bu işler........................
Sizin durumlarda aynı benim annem gibi senin annen de. Ama bence annelerimiz hata yapıyor. Aman kötülük olmasın boşverelim insanlık bizde kalsın diyolar ama bence yanlış. İnanlık anlayana yapılır. benim annem deseninki gibi. Bence o kadar yüz verme gitme sen bilirsin ama tabi yineen iyisiini sen bilirsin. Tatilde bol bol dinlenmemiz lazım streslenmemeiz lazım... Bi de tatil dönüşü ben işe baslayacagım inşallah offff
Bizimki hastalıktan kırıldıgı için şuaralar ek gıda tamamen rafa kalktı ki beni de emmiyor dogru düzgün. Alışırma bardagı cok istiyordum hatta alacaktık o gün yazını okusdum daha daheveslendm ama gecesine oglan hastalalndı...

Evet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bugün ateş düşmesinin ardından kırmıızı deri döküntüsü basladı heryerinde ve anladık ki hastalık 6. hastalıkmış.... Ve antibiyotik almasına gerek yokmuş oglumun ama lüzümsuz yere almış!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ve şimdi bırakamıyoruz birden buyüzden 1 haftaalcakmış.... Türkiyede saglık işte bu..................

Canım benim çok büyük geçmiş olsun. İnan okurken gözlerim doldu çok üzüldüm ya. Kıyamam ben ona canım benim ateş ne halsiz bırakmıştır kuzucuğu. Ateşin düşmüş olmasına sevindim. Maalesef arkadaşım bu ülkede insanların sağlığıyla boyle oynuyorlar. Yazık ya küçücük çocuk boşuna aldı antibiyotiği. Peki neden bir hafta almak zorundaymis ilacı?
Simdi nasıl peki durumu? Bende bebekken gecirmisim bu hastaligi ama bulasici bir hastalık mi onu bilmiyorum. Nerden gelmiş bulmuş sizi aman ya.
Ayy bizde de neler oldu neler. Anlatıpta sıkmayayım seni zaten derdin basından aşkın. Sende ne kadar bitkin dusmussundur canım benim ya. Umarım esin yardimci olmuştur.

Sağoalsın arkadasım benim canım yoldaşım. ntibyotik enaz 5 gün en fazla 7 gün olacak sekilde kullanırlırmış cocuklarda bebeklerde erken kesmek antibiyotigin zararına yol acarmıs vücut antibiyotige karsı antikor üretirmiş bi daha antibiyotikler kar etmezmiş. Bu sebepten. Sinir oluyormu şimi boş yere devam edicez. Ve antibiyotik poposunu öle bi hale getirdi ki şoktayım. kıpkırımız oldu napsam gecmiyor. pişik de yaparmış.
6. hastalık 6.aydan 3 yasına kadar cıkan bişeymiş müdahale gerektirmrzmiş sadeceateşi kontrol etcekmişsin. hemen hemen tüm çouklarda cıakrmış.
şimdi işte burun akıntısı öksürük pişik huysuzlukla devam ediyoruz....
Arkadasım anlatsana neler oldu umarım olanlar sonunda bir hayra kapı acmıstır. Anlatırsan gerçetken sevinirim. Anlatmak istersen tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…