- Konu Sahibi nazlisandal
-
- #1.321
Yahu bu erkeklerin hepsi mi bir cins yoksa bize mi böyleleri denk geldi acaba arkadaşım? Hayır madem çocugun sorumluluğunu alamiycaktınız ne istediniz madem diye sorarlar adama. Kendilerini mi disariya karesi ispatlamanin derdindelerdi. Aaaa bakin benim çocuğum oluyor. Şuanda ve daha sonra bu çocukların huzurlu bir aile ortamına ihtiyaçları var. Kavganın gürültünün içinde bu çocuk nazil bir ruh haliyle büyüyecek ki. Yani neden sadece biz bunları düşünüyoruz artik gerçekten kafayı oyanaticam ya.
Bak akşamüstü ne oldu anlatayım. Arkadaşı aradı size ugrayacağız evdeyseniz diye. Bu durumda bile hayir diyemedi tabi bende şalter attı niye cagiriyorsun dedim cevap su o insanla okulda yüz yüze bakiyorum hayır diyemem. EE o zaman bana nerenle bakıyorsun. Bize geldimi konuşmak dahi yok. Hadi dedim sus. Evde ikram edicek birşey yok git bari birşeyler al dedim. Yine insanlık bende kalsın dedim yarına pasta yapayım. Malzeme söyledim birkaç tane onlarida al dedim. Adamda ki cevap onlara gerek yok istemiyorum birşey yapma bende dedim olsun yapayım yok hayır benim içinse sakın yapma. Yahu kimin için yapicam tabi ki senin için. Simdi hatırlamıyorum sinirden birşey söyledi kafamı attırdı o anda. Tamam dedim lanet olsun yapmayacağım birşey. Ya bin pişman oldum. Sen haklıymışşın canım en iyisi kuru bir söz söylemek en iyisi olacak. Ben oğluyla ilk doğum günü ailecek kutlasın diye düşündüm kabahatli yine ben oldum. İyilik kime yaramis ki buna yarasın
Zaten ne geliyorsa su başıma iyi niyetinden geliyor hep. Aslında o pastayı yapmamak vardi ya cok söyleyince yine büyüklük bende kalsin dedim yaptim. Bak bugün kendi tarafından ne arayini vardi ne Sorani. Benim anneanneme kadar herkes aradı ama bunlara kim yaranmış ki onlar yaransın. Aramadılar diye hic ses çıkarmadım bugün. Yeri gelsin bunu da söyleyeceğim gerçi yine kabahatli ben olurum ama neyse içimde kalmaz bari.
Umarım siz iyisinizdir esinle
Aslında bende çok tersimdir. Bugün onu düşündüm bende inanır mısın neden pasta yaptım diye. Bizde iyiden halliceyiz işte. Şu tatil yaklaştıkça geriliyorum iyice. Bakalım bu yüzden tekrar ne zaman kavga edicez ama yakındır. Biz duzelemiyiz artık. Anlasamama durumumuz çok fazla olmaya başladı. Allahım hayıra çıkarsın.
İnan kendime üzüldüğüm kadar üzülüyorum sana da. Zaten insan bir kere kırılmaya görsün bir daha toparlayamıyorsun.
Benim oğlanda aynı. Sürekli kucağımda oyuncaklariyla oynayalim diyorum zaten bensiz oynamiyor. İkimiz oturuyoruz bende dinleneyjm diye ama ne mümkün ya adam 2 dk zor oynuyor. Hemen bana kollarini uzatiyor al beni diye. O yüzden anlayabiliyorum seni. Bende de bundan ötürü artık dayanacak hal kalmadi. Hele birde o gece uyanmaları yok mu. Artık oturduğun yerde içim geçiyor resmen. Dün abartısiz 15 seferden fazla kalkmisizdir. Bir ara oğlan kucagımda dusucektik artik yatip kalmaktan.
Gelelim benim en büyük sorunuma. Ben 1,5 aya yakındır regl olmuyorum ve hamilelikten supheleniyorum. Kavga etmeden önce gebelik testi almisti Esim evde yaptim negatif cikti. Bu ara mide bulantisi falan başladı bende. Belki diyorum yorgunkuktandir ya da psikolojik. Yani 2.çocuğu şuanda dusunucek durumda asla değilim. Korunmustukta ama iste umarim degilimdir. Haftaya falan tekrardan diyorum test yapayim.
Ya kızlar aşkolsun he. Hergün girip bakıyorum şuraya
Canım dün dediğim gibi doktora götürmüştük oğlanı ondan yazamadım. Bu goturdugumuz farklı bir doktordu ama yine memnun kalmadık. Koskoca şehirde bir tane mi düzgün doktora denk gelmez insan ya. Kadından resmen annelik dersi aldım. Nasıl ters bir kadın anlatamam ya. Gece çok kalkiyor diyorum alistirmayacaksin koluna diyor. Nasıl olucak o is. Resmen evi nazi kampına Cevir dedi ya. Yok efendim el kadar çocuğa patronun kim olduğunu gosterecekmisiz falan. Neyse bir doktor macerası daha hüsranla bitti.
Gelelim asıl konuya. Doktora gitmeden önce ilk defa Esim annemlere gider miyiz diye sorması. Annem ayrıca rahatsızdi görmeyi isterdim. Yani merkeze gidip ilk defa onları görmeden geri döndük ve demedi bile götüreyim mi diye.intikamını böyle alıyor benden. Ses çıkmadığını görünce ondan bende ses etmedim gidelim diye. Hâla soğuğuz birbirimize.Bilmiyorum daha boyle nasıl devam ederiz. İyice kopuyoruz artık birbirimizden Esim gerçekten çok değişti. Bu kadar ailesine düşkün değildi resmen onların bagimlisi oldu.
Annemde dun onlara gitmeyince ısrarla telefonda sordu birşey mi oldu diye bende anlatmak zorunda kaldım. Üzüldü tabi büyüklük sende kalsın huzursuzluk olmasın evinizde git kızım dedi. Çocuğuna günah o herşeyden etkilenir dedi haklıda etkileniyor. Bide şansıma hava ısınıcakmıs. Valla ne yapacagimi sasirdim. Annem diyor bizim hatrimiziciiçin git. Biz seni boyle yetistirmedik falan. Gidersem yine herşey yanlarına kâr kalıcak eşimin yaptıkları da dahil. ooooooffffff kafayı oynatıcam artık yemin ederim. Tek bildiğim ve gördüğüm artık Esim için değersiz oluşum. Kalbim çok kırık. Bir yandan regl olmadım hala ona canım sıkılıyor. Bizden kaç aydan sonra o isi yapmıştık umarım hamile degilimdir. Bu olaylardan sonra artık onu isteyeceğini sanmıyorum uzun bir süre.
Bu arada canım oğluma alistirma bardağı aldim dün. Çok hoşuna gitti kendi tutup içmeye calisiyor. Almadıysan eğer kesinlikle tavsiye ederim. Bende durumlar böyle işte.
Canım benim çok büyük geçmiş olsun. İnan okurken gözlerim doldu çok üzüldüm ya. Kıyamam ben ona canım benim ateş ne halsiz bırakmıştır kuzucuğu. Ateşin düşmüş olmasına sevindim. Maalesef arkadaşım bu ülkede insanların sağlığıyla boyle oynuyorlar. Yazık ya küçücük çocuk boşuna aldı antibiyotiği. Peki neden bir hafta almak zorundaymis ilacı?
Simdi nasıl peki durumu? Bende bebekken gecirmisim bu hastaligi ama bulasici bir hastalık mi onu bilmiyorum. Nerden gelmiş bulmuş sizi aman ya.
Ayy bizde de neler oldu neler. Anlatıpta sıkmayayım seni zaten derdin basından aşkın. Sende ne kadar bitkin dusmussundur canım benim ya. Umarım esin yardimci olmuştur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?