- 7 Eylül 2015
- 2.482
- 2.375
- 53
- Konu Sahibi nazlisandal
-
- #1.461
Güzelim geçmiş olsun, endişelenme Allah'ın izniyle atlatacaksın. Gecen bir haberde izledim bir bayan hamile iken öğrendi meme kanseri olduğunu ve gec olduğu düşünüldüğü halde ne bebeğinden vazgeçti ne savaşmaktan ve atlattı. Hayırlı haberlerle gel insallah.Yarıninşallah ameliyat olacağım. Meme ve lenfler alınacak. kimse benianlayamaz. kimse. İnşallah evladımı büyütmeyi nasip weder Allah. Okuyan görenolursa dualarını beklerim. Okadar cok ölenolduki. İNsan korkuyor tabibu hastalıktanHakkınızı helal edinkalın saglıcakla.
selam canım, hamilelik psikolojisi işte maalesef herkeste farklı farklı tepkimelere neden oluyor. kuzenim bebek kıyafeti görünce midem bulanıyor dedi mesela :) o da endişe ve stres yapıyor heralde ki psikolojik olarak tepkime veriyor bünyesi..Ruh halim bunalım. 2. ayım dolmak üzere. Hiçbirşeyden memnun değilim kendimin bu halini beğenmiyorum.Ben böyle değildim. hayattan cok zevk alan, gezmeyi yaşamayı herseyi seven hayat dolu biriydim...
Hiçbişey yapmak istemiyorum, herşeyden sıkılıyorum... Eşim gezmeye hava almaya cıkalım diyor istemiyorum filmden sıkılıyorum oyundan vs vs herseyden. Dua okuyorum bol bol. İçim çok çok sıkılıyor. Sanki boğazımı sıkıyorlar hiç bişeyden zevk alamıyorum...
Hamilelikten kaynaklandığını bilsem de geçmeyecek gibi gelmesi kötü oluyor. Evin içinde sürekli mutsuz içi daralan sıkılan biri olarak dolanıyorum. Üstelik bulantı illetiyle ve yiyememe ile uğraşıyorum.
Daha önce hiç bu kadar kötü bir can sıkıntısı yaşamamıştım. Bu durumu yaşayanlar sizler neler yaparak atlatmaya çalışıyorsunuz?
Nazlı nasıl oldun kuzum hala haber Yok senden aklımdasın hep,özel mesajlarda ulaşmıyor sanırım,girersen görürsen yaz kuzum özel mesajdan telefon numaramı bile gönderdim hem sana hem seneme inşaallah daha iyisindir,sana nereden ulaşabileceğimi de bilmiyorum dualarımdasın canım benim
Arkadasım merhaba merak ettiğim bu sıkıntışarın geçtimi geçtiyse ne zaman şuan berbatım bende çok kötü hAmilelik geçiriyorum sıkıntı ağlama guzursuZluk canım cıkacak sankiRuh halim bunalım. 2. ayım dolmak üzere. Hiçbirşeyden memnun değilim kendimin bu halini beğenmiyorum.Ben böyle değildim. hayattan cok zevk alan, gezmeyi yaşamayı herseyi seven hayat dolu biriydim...
Hiçbişey yapmak istemiyorum, herşeyden sıkılıyorum... Eşim gezmeye hava almaya cıkalım diyor istemiyorum filmden sıkılıyorum oyundan vs vs herseyden. Dua okuyorum bol bol. İçim çok çok sıkılıyor. Sanki boğazımı sıkıyorlar hiç bişeyden zevk alamıyorum...
Hamilelikten kaynaklandığını bilsem de geçmeyecek gibi gelmesi kötü oluyor. Evin içinde sürekli mutsuz içi daralan sıkılan biri olarak dolanıyorum. Üstelik bulantı illetiyle ve yiyememe ile uğraşıyorum.
Daha önce hiç bu kadar kötü bir can sıkıntısı yaşamamıştım. Bu durumu yaşayanlar sizler neler yaparak atlatmaya çalışıyorsunuz?
Kardeşim merhaba umarım yazımı görürsün ve bana birazda olsa yardımcı olursun bu yazdıklarının aynısını ve belkide daha fazlasını yaşıyorum şimdilerde ilaç kullanıyorum berbat hallerdeyim daha üç aylık hamileyim merak ettiğim bu sıkıntıların geçtimi geçtiyse ne zaman geçti canım2. ayım bitti 3. ayımın içindeyim ama Allahın gücüne geçmesin ama cehennem gibi günler yaşıyorum. daha sevinemedim hamile olduguma. zaten kaygılı bi kişiliğim vardı. sanırım hamilelik hormonlarıyla birlikte iyice coştu. nasıl yaparım nasıl dayanırım bilemiyorum sanki bu hamileliği beceremeyecekmişim gibi hissediyorum. evin içinde dua ede ede dolaşıyprum. mide yanması hiç geçmiyor. kalbim boğazımda atıyor yüreğim fırlayacakmış gibi geliyor yere göğe sığamıyorum. hatta ben depresyondamıyım diye düşünüyordum ama sizleri okuyunca anladım ki bu gerçekten hamilelikten ama gecer mi diye hep kaygılıyım. yani bu dönem bitincwe geçer mi diye endişeliyim. hatta doğum sonrasında da devam ederse diye korkuyorum. yardım edin arkadaşlar akıl verin. artık huzursuzluktan uyuyamıyorum, yiyemiyorum, mide bulantılarım artıyor, oturamıyorum kalkamıyorum. siz nasıl dayanıyorsunuz neler yapıyorsunuz nasıl vakit geçiriyorsunuz. içimde bu sdıkıntı ile nasıl vakit geçireceğimi günün nasıl biteceğini bilemiyorum o bile kaygı nedeni oluyor. siz neler yapıyorsunuz
Beni hatırladınız mı...Nazlıcım salı günü görünmüşsün kuzum bişeyler yaz en azından son etkinliğine bakıp teselli buluyorum nasılsın ne olur yaz canım çokkk meraktayım
Nasilsin nazlisandal ben cok yazdim sana ozelden ulasamadim sagligin nasil?Beni hatırladınız mı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?