Hamilelikte 2. ayım ve bunalım kapımda :(

Güzelim geçmiş olsun, endişelenme Allah'ın izniyle atlatacaksın. Gecen bir haberde izledim bir bayan hamile iken öğrendi meme kanseri olduğunu ve gec olduğu düşünüldüğü halde ne bebeğinden vazgeçti ne savaşmaktan ve atlattı. Hayırlı haberlerle gel insallah.

Nazlım ses ver nasıl oldum ölüyorum meraktan tek tesellim son görünme tarihine bakıyorum ara ara giriyosun ne olur yaz nasılsın daha iyimisin neredeyse hergün bakıyorum bişey yazmışmısın diye ne olur bişeyler yaz kuzum

Nazlıcım salı günü görünmüşsün kuzum bişeyler yaz en azından son etkinliğine bakıp teselli buluyorum nasılsın ne olur yaz canım çokkk meraktayım

Nazlıcım bu sana son mesajım gördüğün halde cevap vermemen beni kahrediyor hastasın ve haber alamıyoruz aylardır meraktayım sana ulaşabileceğim hiçbir yer Yok hakkını helal et çok rahatsız ettim bundan sonra rahatsız etmeyeceğim inşaallah şifa bulmuşsundur Allah'a emanet ol

Nazlı nasıl oldun kuzum kaç kere tel nomu gönderdim yanında olabilmek için çok meraktayım canım ses ver nasılsın

selam canım, hamilelik psikolojisi işte maalesef herkeste farklı farklı tepkimelere neden oluyor. kuzenim bebek kıyafeti görünce midem bulanıyor dedi mesela :) o da endişe ve stres yapıyor heralde ki psikolojik olarak tepkime veriyor bünyesi..
anne bebek üstüne kitaplar oku, değişik mucizelere tanık ol sosyal medyada dolaş, arkadaşlarında daha çok zaman geçir dedikodu et :)) muhabbet et :) gerçekten terapi gibi geliyor :)

Nazlısandal nickini kullanan arkadaşımızdan haberi olan var mı kendisine ulaşamıyorum rahatsızdı onu çok merak ediyorum

Nazlı nasıl oldun kuzum hala haber Yok senden aklımdasın hep,özel mesajlarda ulaşmıyor sanırım,girersen görürsen yaz kuzum özel mesajdan telefon numaramı bile gönderdim hem sana hem seneme inşaallah daha iyisindir,sana nereden ulaşabileceğimi de bilmiyorum dualarımdasın canım benim

Okuyunca ben de merak ettim arkadaşı. Umarım sağlığı duzelmistir haber alabildiniz mi birdaha?

Arkadasım merhaba merak ettiğim bu sıkıntışarın geçtimi geçtiyse ne zaman şuan berbatım bende çok kötü hAmilelik geçiriyorum sıkıntı ağlama guzursuZluk canım cıkacak sanki

Kardeşim merhaba umarım yazımı görürsün ve bana birazda olsa yardımcı olursun bu yazdıklarının aynısını ve belkide daha fazlasını yaşıyorum şimdilerde ilaç kullanıyorum berbat hallerdeyim daha üç aylık hamileyim merak ettiğim bu sıkıntıların geçtimi geçtiyse ne zaman geçti canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…