- Konu Sahibi nazlisandal
- #1.381
Hiçbiriniz yazmiyotsunuz diye acikcasi kirginim size. Asıl şimdilerde daha çok paylasima ihtiyacimiz var diye düşünüyorum.
Nazli benim oğlumda ayni geceleri sürekli kalkmaktan bir gece yatmadim artik yat kalk serseme döndüm. Resmen 15 dk'da bir kalkiyorum bazı geceler. Bu yüzden dua ediyorum calismiyorum diye yoksa benim sistemim hepten çökerdi.Bazı günler resmen ayakta sallaniyorym uykusuzluktan. Benim oglumda birde su var gece kalkiyor diyelim ama gözler kapalı babası alıyor kucagina onda asla durmuyor nasıl ağlamak kıyameti kopariyor. İlla beni istiyor ya bana geldi mi susuyor bu da beni iyice yoruyor. Eşime gitse geceleri azıcık uyuyacagım ama yok sıpa kokudan hemen anlıyor.
Birde ben adet düzensizliği için doktora gitmistim. Doktor muayene etti birşey yok emzirme döneminde gördüğümüz birşey bu dedi. İçim rahatladı. Bizden haberler boyle
Canım ben üst üste birkaç mesaj yazdım ve bugün bakıp durdum nihayet sen yazmıssın. Ben de aynı seyi düşünüyorum o hamilelikteki işler hiçbişeymiş asıl şimdi ihtiyacımız var.... ve benim oğlan da aynı seninki gibi gözler kapalı bagırıyor aglıyor ve bende usuyor yaaa!! Gecmiş olsun bişeycıkmammasına sevindimmm bende de adetr süznsizliği var ama dr a gitmedim oluyor bu dönemde diye. Benimki yine emmiyor bu arada. sürekli anı kısır döngüde boguluyorum...