- Konu Sahibi nazlisandal
-
- #1.381
Hiçbiriniz yazmiyotsunuz diye acikcasi kirginim size. Asıl şimdilerde daha çok paylasima ihtiyacimiz var diye düşünüyorum.
Nazli benim oğlumda ayni geceleri sürekli kalkmaktan bir gece yatmadim artik yat kalk serseme döndüm. Resmen 15 dk'da bir kalkiyorum bazı geceler. Bu yüzden dua ediyorum calismiyorum diye yoksa benim sistemim hepten çökerdi.Bazı günler resmen ayakta sallaniyorym uykusuzluktan. Benim oglumda birde su var gece kalkiyor diyelim ama gözler kapalı babası alıyor kucagina onda asla durmuyor nasıl ağlamak kıyameti kopariyor. İlla beni istiyor ya bana geldi mi susuyor bu da beni iyice yoruyor. Eşime gitse geceleri azıcık uyuyacagım ama yok sıpa kokudan hemen anlıyor.
Birde ben adet düzensizliği için doktora gitmistim. Doktor muayene etti birşey yok emzirme döneminde gördüğümüz birşey bu dedi. İçim rahatladı. Bizden haberler boyle
Merhabacancazım. Ben cok yorgunummmmmmCanım ben yazmiyorsunuz diye bakmiyordum artik ondan yani.
Nasılsin canim? Ben çok yorgunum ve de uykusuz. Evde dünya kadar is var ama oğluşum sağolsun beni hic bırakmiyor oyun oynamak için bile beni istiyor yaninda. Ütü dağ kadar oldu artik ne giyeceksek sadece onu ütülüyorum.
Nazlicim birşey sorucam. 9. aydan sonra yapilacak olan menenjit aşısı varmis özel. Biraz arastirdimda iki doz vuruluyormus rotavirusu gibi. Ancak 9. ayda kizamik aşısı var saglik ocaginin yapacagi bazı doktorlar menenjit asinin 10. ayda yapilmasi daha iyi olur diyor bazılarida 9. ayda yapilmali diyor. Kafam karisti sen bununla ilgili birşey duydum mu?
Canım inanki bende seninle aynı durumdayım benimde 2.ay yeni doldu kendimi beğenmiyorum herşeyden herkesten sinir kapıyorum aynada kendime baktıkça ağlıyorum eşim diyor şunu yapalım bunu yapalım istemiyorum yapsam bile hiç zevk almıyorum ama sabır geçcek biliyorum şu 3.ayıda atlatırsak biliyorum düzelcek sende inan canımRuh halim bunalım. 2. ayım dolmak üzere. Hiçb memnun değilim kendimin bu halini beğenmiyorum.Ben böyle değildim. hayattan cok zevk alan, gezmeyi yaşamayı herseyi seven hayat dolu biriydim...
Hiçbişey yapmak istemiyorum, herşeyden sıkılıyorum... Eşim gezmeye hava almaya cıkalım diyor istemiyorum filmden sıkılıyorum oyundan vs vs herseyden. Dua okuyorum bol bol. İçim çok çok sıkılıyor. Sanki boğazımı sıkıyorlar hiç bişeyden zevk alamıyorum...
Hamilelikten kaynaklandığını bilsem de geçmeyecek gibi gelmesi kötü oluyor. Evin içinde sürekli mutsuz içi daralan sıkılan biri olarak dolanıyorum. Üstelik bulantı illetiyle ve yiyememe ile uğraşıyorum.
Daha önce hiç bu kadar kötü bir can sıkıntısı yaşamamıştım. Bu durumu yaşayanlar sizler neler yaparak atlatmaya çalışıyorsunuz?
Merhabalar inşallah hayırlısıyla kucagınıza alırsınız yavrunuzu. Benim oğlum şimdi 9 aylık oldu :) Emekliyor :)Canım inanki bende seninle aynı durumdayım benimde 2.ay yeni doldu kendimi beğenmiyorum herşeyden herkesten sinir kapıyorum aynada kendime baktıkça ağlıyorum eşim diyor şunu yapalım bunu yapalım istemiyorum yapsam bile hiç zevk almıyorum ama sabır geçcek biliyorum şu 3.ayıda atlatırsak biliyorum düzelcek sende inan canım
Oo ben iyce uçmuşum :) canım kusura bakma ya kendimle ilgili bi konu görünce hemen içimi döktüm tarihe felan bakmak aklıma bile gelmediMerhabalar inşallah hayırlısıyla kucagınıza alırsınız yavrunuzu. Benim oğlum şimdi 9 aylık oldu :) Emekliyor :)
Nazlıcım hayırdir ne oldu? Neden tartistiniz? Esin çok ayip etmis yazik ya. Bu arada annen şahit oldu mu bu duruma? Umarim olnamistir yazik kadincagiz çok üzülmüştür. Oğluna çok üzüldüm ooooffff ooooffff olan kuzucuklara oluyor hep.
kizlar ben yine bir rahatsizlik sureci gecirdim anlatacak cok sey birikti teshis asamasi zorlu gecti daha sonuc cikmadi ama tekrarladi ayni rahatsizlk bakalim ne cikacak gunlerce bas agrisi cektim cocukta sizinkiler gibi gece gozler kapali aglayip durdu bir suredir de onunla ugrasiyorum ins sadece dis sikintisidir tekrar yazicam agliyor suanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?