Nazlım oglusunun iyi olmasına çok sevindim. İnan benim oglimda aynı bu kadar az uyuyup bu kadar az yemesine rağmen çocuk enerji patlaması yaşıyor. Bende ruh gibi dolasiyorum. Gece kalktigi sayiyi bazen sayamiyorum bile.Uykusuzluktan gözlerim kan canagina döndü. Bir yerde yığılıp kalmaktan korkuyorum. Dediğin gibi Allah acılarını göstermesin ne yapalim katlanicaz. Benim oglanda bazen yemek savaşlarında sinir ediyor beni. Kendimi tutamayip bagiriveriyorum bazensonrada çok üzülüyorum.
Ben resmen burada gün sayiyorum. Allahim az daha sabır versin yarina kadar çünkü yarın yola cikicaz kısmetse. Eşimin annesi çığrından çıktı artik. Çocuğa annem diyor ya. Severken de annem diye seviyor. Az önce eşime patladim artik annene söyle çocukta kavram karmasasina neden oluyor. Annelik yapmak istiyorsa çok sana yapsın benim cocugumun annesi var çok şükür dedim. Ya ne zaman oğlumu kucagima alsam ya annesi ya kardeşi dibimde bitiyor hemen elimden almak için. Çocuk kucaklarında yırtıyor kendini alayim diye hamle yapiyorum kırk nazla veriyorlar. Hadi bunlari da geçtim bana pavyon karısı diyen anneannesi hazretleri patik almis bana. Verme sekli zaten çok komik kucagima atiyor patigi tesekkur ettim. Hal hatir sordum başkada muhabbet kurmadim. Eşimin demesi anneannem o kadar patik almus sana neden hic konusmadin kadinla. Bendededim ki ben pavyon karısıyım benimle muhabbete girerse namusu kirlenir bir patikle yaptiklarini asla unutturamaz dedim. Sustu kaldi. Adam buraya geldi daha da aslan kesildi. Boşanma olayini daha da düşünür hale getirdi. Ailemin yaptigi bazı şeyler gozune batiyor ailesi aynisini hatta daha beterini