- Konu Sahibi limoncicegi41
-
- #2.001
İnşaallah canım benim rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasib etsin kalp atışını duyana kadar ben rahat edemiycem canımCanim benim öyle sevindim ki iyi olmana aklimdaydin kac gündür, Rabbim bebislerimizi korusun insallah
Kafaya taktığın sürece daha kötü olur herşey rabbim daha iyi bilir de sen uygula birde ben bol salata ve havuç yedim çok seviyorum havucu yumurta çatlamasına doğurganlığı artırmaya cok iyi geliyor tavşanlar neden birden fazla doğuruyor acaba bir düşün havuç yiyorlar bol bol sende ye bol bol inşaallah faydasını görürsün havucu yumurtlama tarihinden sonra ye hepsi karışmasın ama mutlaka bor ay testere dişli aslan pençesi yap sonra diğerlerini karışmasn bünyen önce hormonlar düzelsin kistin yoktur inşaallahÇok teşekkür ederim canım bence uygularım bunları inşallah amh da sorun olmaz da çok korkuyorum haftaya sonuç çıkacak doktoru nasıl dinlerim diye düşünüyorum kara kara rabbim yardımcımız olsun inşallah vardır bunda da bir hayır
Çok teşekkür ederim bi nezbe de olsa içime su serptin allah razı olsun senden rahatladım biraz sayendeKafaya taktığın sürece daha kötü olur herşey rabbim daha iyi bilir de sen uygula birde ben bol salata ve havuç yedim çok seviyorum havucu yumurta çatlamasına doğurganlığı artırmaya cok iyi geliyor tavşanlar neden birden fazla doğuruyor acaba bir düşün havuç yiyorlar bol bol sende ye bol bol inşaallah faydasını görürsün havucu yumurtlama tarihinden sonra ye hepsi karışmasın ama mutlaka bor ay testere dişli aslan pençesi yap sonra diğerlerini karışmasn bünyen önce hormonlar düzelsin kistin yoktur inşaallah
Merhaba canım yani bendeki belirtiler hep aynı. Farkli bisey yok adet oncesi yaşadığım belirtiler gogus hassasiyeti kasik agrisi bel agrisi ayni seyler yani sehir dışındayım test yapmadim zaten heralde benim bat im 29 u olacak heralde. 2 gunun gec yumurtladim yane yaptın canım varmı belirti. test yapmadınmı hala. bende ümit kalmadı inşallah senden güzel haber alırız
Nekadar sakin ve mutlu olursan okadar senin için avantaja dönüşür veren belli degilmi birazda dua edin ki içiniz rahatlasın sıkıldığınızda ol dediğinde olmıycak birşey varmı yok oyüzden boz gereğini yapalım sonrasını Allah a bırakalam duamızla dimi ama :)Çok teşekkür ederim bi nezbe de olsa içime su serptin allah razı olsun senden rahatladım biraz sayende
Çok haklısın canım doğru söylüyorsunNekadar sakin ve mutlu olursan okadar senin için avantaja dönüşür veren belli degilmi birazda dua edin ki içiniz rahatlasın sıkıldığınızda ol dediğinde olmıycak birşey varmı yok oyüzden boz gereğini yapalım sonrasını Allah a bırakalam duamızla dimi ama :)
DevamDevam et canım yarında muhtemelen koyu çıkar çatlamagerçrkleşir yumurtlama gerçekleşmiş silikleşene kadar devam etmelisinKizlar devm edeyimmi catlama yada yumurtlama olmus mu
Tamam devam ozmanDevamDevam et canım yarında muhtemelen koyu çıkar çatlamagerçrkleşir yumurtlama gerçekleşmiş silikleşene kadar devam etmelisin
Merhaba adetin kaçıncı gunu birde ilişkiden kac gun sonraki bu test bu arada gözünüz aydın hamilesiniz : )
Regl gecikmemin ilk günü, ilk korunmasız 9 ekimde ilişki olmuştu.. Yaa inanamıyorum kendimi baskılıyorum umutlanmak istemiyorum
İkigİkigün sonra bidaha yapın daha ii olur koyulaşacaktır
Seninle yazismistik canim, sende benim gibi erken yapip negativi görmüstün, bak gördün mü Simdi Pozitif cikti hamilesin insallah cok sevindim :)
Kızlar kanamam durmuş doktor dedi kalp atışıda başlamış oyyy istrahate devam dedi doktor :)
Seninle yazismistik canim, sende benim gibi erken yapip negativi görmüstün, bak gördün mü Simdi Pozitif cikti hamilesin insallah cok sevindim :)
Canım benim sağolasın ama hala lekelenmem devam ediyor düşük tehlikemde devam ediyormuş oyüzden dikkat etmeye çalışıyorumOh cok sükür canim nasil sevindim
Anlatamam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?