- Konu Sahibi limoncicegi41
-
- #2.021
Merhabalar canım ne yaptın gelen giden var mı adet günü bugün ben henüz olmadim ama bekliyorum adet sancilarim varne yaptın canım varmı belirti. test yapmadınmı hala. bende ümit kalmadı inşallah senden güzel haber alırız
Merhabalar canım ne yaptın gelen giden var mı adet günü bugün ben henüz olmadim ama bekliyorum adet sancilarim var
Günaydın canım adet oldunmu ben bugun kesin olacamselam dün biraz bembe geldi peçeteye ama başlamadı henüz. başlar akşama ssabaha. sogan kürü yapmaya karar verdim. olmadı sonraki ay eşimi sprem testine yollarım
Bence normal canim benim 2 gun gecikmede 125 cikmisti. Seninde 2 gune o civara gelir zatenKızlar bat günüm bugün .. ve bugün bthcg 50
Sizce bu normal mi? Anlayan var mı?
Nooo canim gayet hamile değilizbu ay hamile kalan oldumu arkadaşlar ben kasıma geçiyorum malesef
İnşallah canım , teşekkür ederim.. sen şuan kaç haftalıksın?Bence normal canim benim 2 gun gecikmede 125 cikmisti. Seninde 2 gune o civara gelir zaten
Canim benim dış gebelikti ama farkli bir tür benim 15 binlere cikti hcg hatta daha katlamıştır bile. Rahim agzindaydi ama yerlesim yanlisti kendi saglikliydi. Suan yok yaniİnşallah canım , teşekkür ederim.. sen şuan kaç haftalıksın?
Anladım canım.. korktum açıkçası 50 yi görünceCanim benim dış gebelikti ama farkli bir tür benim 15 binlere cikti hcg hatta daha katlamıştır bile. Rahim agzindaydi ama yerlesim yanlisti kendi saglikliydi. Suan yok yani
Yok bence korkma onemli olan sayi degil dogru sekilde yukselerek ilerlemesi. Bence hemen kan verme sorun hissetmezsen 1 hafta bekle derim. Zaten cok erken 3000 olmadan doktor kese bile bakmiyor gorunmez diye kafana takmadan bekleAnladım canım.. korktum açıkçası 50 yi görünce
Bekle biraz daha canım inş vardır rabbim duyar sesimizi kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah herhangi bir belirtin varmı canım kasık ağrısı falankızlar selam
kış temizliği filan derken yazamadım buraya
benim dün bat günümdü ama hala regl olmadım
ümitlenmekte istemiyorum ama merakta etmiyor değilim yaaa
yarın ya da bir sonraki gün test yapıcam
bugün döngümün 27. günü ortalama 25-26 günde bir oluyorum ama çok nadiren 27 günü de bulduğu oluyor o yüzden daha test yapmaya elim gitmiyor
Canım benim adet döngü sürem çok uzun 45 50 gün sürüyor pko hastasıyım bat a 10 gün var acaba çıkar mı şimdi uzun adet döngüsünde ne zaman çıkar kanda acabakızlar selam
kış temizliği filan derken yazamadım buraya
benim dün bat günümdü ama hala regl olmadım
ümitlenmekte istemiyorum ama merakta etmiyor değilim yaaa
yarın ya da bir sonraki gün test yapıcam
bugün döngümün 27. günü ortalama 25-26 günde bir oluyorum ama çok nadiren 27 günü de bulduğu oluyor o yüzden daha test yapmaya elim gitmiyor
Herhangi bir belirti varmı yumurtlama yıl takibe etmelisin canım başka türlü anlayamazsın mesela yumurtlamadan yaklaşık 8 ile 12 gün aralarında yerleşme oluyor ve birkaçgüne de belli oluyor yani yumurtlamadan 14 gün sonra belli olmuş oluyor sen mutlaka yumurtlamanı takibe et akıntısı özellikle ovulasyondan anlamıyorsan akıntı takibi yapmalısın yumurta akı kıvamında yapışkan olmayan renksiz birşey ne sıvı nede çok katı bu olduğunda yumurtlama günlerin olmuş oluyor adetten sonra birgün ara ile ilişki olsun ki kaçırma canım mutlaka dek gelir sadece yumurtlama gününe özel ilişki olmasın eşinden yumurtlama günlerini bilmesin ki stres yapmasın illa olacak diye sakin olun rahat olunCanım benim adet döngü sürem çok uzun 45 50 gün sürüyor pko hastasıyım bat a 10 gün var acaba çıkar mı şimdi uzun adet döngüsünde ne zaman çıkar kanda acaba
Hayırlısı olsun artık, hep öyle dua ediyorumBekle biraz daha canım inş vardır rabbim duyar sesimizi kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah herhangi bir belirtin varmı canım kasık ağrısı falan
tatlım korunmasız ilişkiden en erken 10 gün kadar sonra kanda tespit edilebilir ama garanti olsun, senin eğer ilişkinin üzerinden 12 -14 gün geçtiyse kan verebilirsinCanım benim adet döngü sürem çok uzun 45 50 gün sürüyor pko hastasıyım bat a 10 gün var acaba çıkar mı şimdi uzun adet döngüsünde ne zaman çıkar kanda acaba
Bunları bende yaşıyorum kız bunların neredeyse hepsi hamilelik belirtisi göğüs sayamam o adet belirtisi ama şuan benimde göğüsleri feci el demiyor senin bat nezaman dır birde yumurtlama tarihini bilmiyormusunHayırlısı olsun artık, hep öyle dua ediyorum
Cümlemize nasip etsin inşallah
Canım benim belirtilerim bayadır var ama adetle gebelik belirtileri aynı neredeyse
10 gün kadar şeffaf akıntım var sürekli iç çamaşırımda, göğüs uçlarım çok hassas ve acıyorlar, son akşamdır uyutmayacak kadar belim ve karın ağrım oldu geceleri
sağ kasığımda batma, bel ağrısı nerdeyse her gün oluyor ama hafif hafif
bu sabahta çok kötü mide bulantım oldu ama kusmadım, ekmek içi yedim iyi geldi
bu kadar yani belirtiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?