Hamile kalmayı bekleyenler

şimdi gördüm canım ben 14. sayfaya yorum yazmıştım bakarsan.. kahverengi lekeler genelde yerleşme kanaması olarak biliniyor canım, başka bi anormallik var mı ?
Valla baska bi anormallik yok canim yaaa bilemedim ama ilk hamileligimde hatirlamyorum boyle olmusmuydu acaba

kuzuuuuummm canını sıkma sakııııııııııınnn hamilelik ve adet belirtileri birbiriyle aynıymıışşş kırmızı kart görene kadar umudumuzu kesmiyoruuuuzzzz tamam mııı

tamam canım insallah görmem kırmızıları . senin ne zaman bat

kızlar ben ne yapim şimdi????

buay eşimin sperm sonuçları düşük çıktı ve çok moralim bozuldu. doktor aşılama tutmaybilir tüp bbek denicez dedi. ve ve adet günümü beklemeye başladım. bugün gecikmenin 3.günü. sabah ilk idrarla tst yaptım negatif. sanki hasta olucam olamıyorum gibi his var. buakşam kan tahliline gitmek istiyorum ama eşim yarında olmazsan öle gidelim diyo. ne yapimmm akış verin nolur.

slm, tabikii canım

ya ben geçen ayın 25 adet oldum bu ayın da 22 kisinde oldum ama dun yok denilecek kadar az geldi kahverengi ve adet kanaması şeklinde bugun ise pedim az bişey kirli ama lavaboya cıktıgım zaman idrarım bittikten sonra bir iki damla damlıyor oysa benım adetlerimin ilk 1 ve 3 gün yogun gelir hatta parca parca lekel bile gelir sizce ne olabilir şuan çalışıyorum acaba gebe olabilirmiyim düşüncenizi alabilirmiyim

tatlım bende bu ayın 18 inde adet oldum yani cumartesi aksam ve pazar günü bitti. toplam 1.5 gün sürdü bende üstüne görme olabilir mi diye kan testi yaptırdım bugün ve negatif çıktı..umudunu kırmak istemem aklında kalmasın bi test al yap en azından canım idrar testi yapabilirsin..ama adetimiz bile stresten kesiliyor malesefff

kızlar kusura bakmayın benim acil yemek yapmam lazım tekrar dönecem kociş gelene kadar yemeği bitirirsem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…