Hamile kalmayı bekleyenler

canım bat ne zaman senin inşallahh vardır miniğiinn

amin aminn inşallahhhhh canım aşılamayla ilgili pek bilgim yok da ne sonucu alacaksınız 1 şubatta ?

1 şubatta kanda gebelik testi yapılacak canım.

amann boşver bilmek zorunda kalma inşallah.Rabbim herkese aramadan nasip etsin hamile kalmayı.2 yıldır yapmadığım,denemediğim kalmadı.bununla kalalım inşallah.tüp bebekle filan uğraşmayayım.

ayyyy canım beniiim bizimde bebiş olsun da çıkamayalım yaaa nolacak çok teşekkür ederim bu arada düşüncelerin içiiinn tatlım senin bat a az kaldıı sankiiii

canım benimmm inşallahhh seninledir bebeğiinn sıkıntı yapma kuzum haline şükret dediğin gibi daha kötü durumda olanlar var..Allah çaresiz bırakmasın bizi yeterki..inşallahhh bu ay hamilesindir kuzum bizlede musmutluuu haberlerini paylaş uğurlu gelsin sana bu topik

canım benm,teşekkür ederim iyi dileklerin için.
dediğin gibi beterin beteri var.bugünümüze şükür.
bu topik hepimiz uğurlu gelsin inşallah.

canım benm,teşekkür ederim iyi dileklerin için.
dediğin gibi beterin beteri var.bugünümüze şükür.
bu topik hepimiz uğurlu gelsin inşallah.

aynen öyle canımm şuanımıza şükürler olsunn..inşallahhh canım beniim umarım hepimize uğur getirir ben bu ay çok düşündüm
canım yaa stres en büyük sorun bence ondan olmadıı

aynen öyle canımm şuanımıza şükürler olsunn..inşallahhh canım beniim umarım hepimize uğur getirir ben bu ay çok düşündüm
canım yaa stres en büyük sorun bence ondan olmadıı

tatlım daha yolun başındasın sen.sanırım bu ay 2. denemen.stres yapıldığında yumurtalar kalitesizleşiyo bizzat yaşadım.sakın stres yapma,oluruna bırak.

tatlım daha yolun başındasın sen.sanırım bu ay 2. denemen.stres yapıldığında yumurtalar kalitesizleşiyo bizzat yaşadım.sakın stres yapma,oluruna bırak.

evet tatlımm 2. denemem olacak bu ay.çok haklısın ama ben sanırım bu aya özel bi stres yaptım evlilik yıldönümümüzde kocişe surpriz yapmak istemiştim kısmet olmadı..hayırlısı olsun artık ne zaman kısmetimizde varsa..

kuzulaaar Allahım hepimizin kucağını tatlı tatlı bebişlerle doldursun inşallah benim bat 21 ocak,ama test yapmaya korkuyorum,hiç yapmadım da ,bu zamana kadar(yani 4-5 aydır korunmuyoruz) hiç gecikmemişti ama bu ay aşırı stresliydim ondan da gecikmiş olablr mi diyorum.eşim beni o kadar sıkıp strese sokuyo ki düşünün sinir krizleri bile geçirmeye başladım ciddi ciddi...

merhabaaa:)ben nasıl kaçırmışım burayı...
26 aydır bekliyorum bebeğimi.eşimde sperm azlığı var veeee 20 ocakta aşılama yaptırdım:))1 şubatta sonucu alacağım:)

Zeynepcimmmmm inşallahhh bebiş vardırr yaaa mutlu haberi verirsn bizee

ayyyy canım beniiim bizimde bebiş olsun da çıkamayalım yaaa nolacak çok teşekkür ederim bu arada düşüncelerin içiiinn tatlım senin bat a az kaldıı sankiiii

Ay canıım:) Az kaldı ama iki gündür yediğim çıkolataların haddi hesabı yok ve de öyle bir tatlı krizlerindeyim ki hiç sorma(Duruma bakılırsa malesef bebiş yok galiba(( hiç bir şey yiyemezsem nesguik yiyorum kase kase:)))) Ay inşallah tez zamanda göbüşlerimiz bebiş dolar hepimizin hepimizin.İnşallah inşallahh:)

Ay inşallah güzel haberlerini alırız canım yaaaa:)))) Hayırlı uğurlu olur canım inşallah.

Canım eşine çaktırmadan yap olmazsa bir test. Ben öyle yapıyorum valla. Benimki adetime 1 hafta kala başlıyor test yap demeye. Yaw adam şimdi çıkmaz testlerimi bitirme diyorum yook dinlemiyor, sinir ediyor beni. Hele geçen ay adetim bitti 2 gün geçti üzerinden test yap deyince aklımı kaybettim. Dolapta duran testler batıyor adama, illa harcayacak..İlk bebek istediğimiz zamanlarda artık dayanamayıp kendi test yapmıştı:))) Valla bir akıllısı da bana denk gelmez mi:)) İsyannn isyaan:)))

Kizlar yaaa bi kac msj oncede yazmistim ama anlayamadim pek kimsede cvp yazmadi benkm bat 3 subat ve hic once gelmez adetim genelde gecikir ama kahve leke olayini anlayamadim ne olaabilir bi yardkim eli istiyorumn

Kizlar yaaa bi kac msj oncede yazmistim ama anlayamadim pek kimsede cvp yazmadi benkm bat 3 subat ve hic once gelmez adetim genelde gecikir ama kahve leke olayini anlayamadim ne olaabilir bi yardkim eli istiyorumn

tatlım ben senin mesajını göremedim hala da göremiyorum nedir sorun tam olarak bidaha anlatabilirmisin..

şimdi gördüm canım ben 14. sayfaya yorum yazmıştım bakarsan.. kahverengi lekeler genelde yerleşme kanaması olarak biliniyor canım, başka bi anormallik var mı ?

canım döndü de ağrılarım basladı aksam aksam canım sıkkın sanki bu ayda yok gibi

kuzuuuuummm canını sıkma sakııııııııııınnn hamilelik ve adet belirtileri birbiriyle aynıymıışşş kırmızı kart görene kadar umudumuzu kesmiyoruuuuzzzz tamam mııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…