Hamile kalmayı bekleyenler

doğru söylüyorsun canım da üzülüyor iste insan. aynen herseyin hayırlısı olsun bakalım

aminnnn amiinn kuzumm inşallahhh bebekler göbüşlerimizi şişirsin artıkk ama sen niye karamsar oldunki şimdiiii ye ye kuzum afiyet olsunnn inşallah yakında bebiş ister de onun için yersinn

canımm inşallahh yerleşme kanamasıdırr yani benim başıma gelse kesin onu düşünürdümm

kızlar ya bn asılma olalı 8. gunum bgun test yptım cok sılık czgı cktı ılk defa adetıme 6 gun var hamılemyım szce.. esescım yakaldm senı

kızlar ya bn asılma olalı 8. gunum bgun test yptım cok sılık czgı cktı ılk defa adetıme 6 gun var hamılemyım szce.. esescım yakaldm senı

canım aşılama tam olarak nasıl oluyor bilmiyorum ama 6 gün çok uzun bi süre yanılma payı yüksek adet gününde hatta en neti gecikince yap derim ben, ama umarım Allah gönlüne göre verir inşallah vardır bebeğiin

Kızlaaarrr slmmm :))
Hepinize kocaman mucuksss
Napıosunuz bakalımmm :)) ben bgn doktora gittimm bu ayı es geçeriz diodum ilaç kullandığım için ama tam vaktinde ilacım bitiomuş es geçmicezz :))
Yaaa kızlarrr şubatın 24ü hem evlilik yıl dönümümüz hemde eşimin doğumgünü ona bebişimizin olcağı haberini o gün vermeyi okadar çok istiorumkiii Allahımmmm inşallahhh yaa dua edinnn
Cimbomummm kuzummm biliosunnkii adet ve hamilelik aynı belirtilerrr düşünme senn onuu gelecek bebişşşş :))

slm canımmm, seninle aynı durumumuz bizimde 4 gün sonra evlilik yıldönümümüz çok istedim hamile olup o haberi o gün vermeyi bana kısmet olmadı inşallaaahhh sana kısmet oluurr tatlıımm... ne ilacı kullanıyodun canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…