dogru soyluyorsun olacagi zaman oluyor tek denemede bile olsa gunler hesaplamasan bili Allah ol derse oluyor.insallah canim ikimizinde olur inşallah dusunmesek olacak belki ama kismet...
slm arkadaşlar bişey sorabilirmiyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dogru soyluyorsun olacagi zaman oluyor tek denemede bile olsa gunler hesaplamasan bili Allah ol derse oluyor.insallah canim ikimizinde olur inşallah dusunmesek olacak belki ama kismet...
Valla baska bi anormallik yok canim yaaa bilemedim ama ilk hamileligimde hatirlamyorum boyle olmusmuydu acabaşimdi gördüm canım ben 14. sayfaya yorum yazmıştım bakarsan.. kahverengi lekeler genelde yerleşme kanaması olarak biliniyor canım, başka bi anormallik var mı ?
slm arkadaşlar bişey sorabilirmiyim
devamı gelmedi dimi ,bittimi lekeler ?Valla baska bi anormallik yok canim yaaa bilemedim ama ilk hamileligimde hatirlamyorum boyle olmusmuydu acaba
kuzuuuuummm canını sıkma sakııııııııııınnn hamilelik ve adet belirtileri birbiriyle aynıymıışşş kırmızı kart görene kadar umudumuzu kesmiyoruuuuzzzz tamam mııı![]()
slm, tabikii canım
tamam canım insallah görmem kırmızıları . senin ne zaman bat
devamı gelmedi dimi ,bittimi lekeler ?
ay benim daha çoooookkkk18 şubat canım. görmiceksiiiiiin merak etme kuzumm sakin ol düşünmemeye çalış müzik dinle bi kafanı dağıttt
![]()
ya ben geçen ayın 25 adet oldum bu ayın da 22 kisinde oldum ama dun yok denilecek kadar az geldi kahverengi ve adet kanaması şeklinde bugun ise pedim az bişey kirli ama lavaboya cıktıgım zaman idrarım bittikten sonra bir iki damla damlıyor oysa benım adetlerimin ilk 1 ve 3 gün yogun gelir hatta parca parca lekel bile gelir sizce ne olabilir şuan çalışıyorum acaba gebe olabilirmiyim düşüncenizi alabilirmiyim
canım düsünmemek elde değil ki her an aklım orda![]()
ay benim daha çoooookkkk18 şubat canım. görmiceksiiiiiin merak etme kuzumm sakin ol düşünmemeye çalış müzik dinle bi kafanı dağıttt
![]()
tamam tatlım kolay gelsin sanacanııımmmmmmm bilmemmiiiiiikuzum ben şimdi kocişe yemek yapim geri dönecem, moraller yüksek olsunnn kızarım baakkk
![]()
![]()
peki test falan yapsam 2.5 senlik evliyim cok istiyorum![]()
tamam tatlım kolay gelsin sana
canım en iyisi test yap testin varsa
tamm tatlım bnm mesaim 6 gibi bitiyor ama cıkınca bi test alırım yarın haber veririm sana bana dua et Rabbim sen,de tez zamanda sevindirsin...
Zeynepcimmmmm inşallahhh bebiş vardırr yaaa mutlu haberi verirsn bizee![]()