• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmayı bekleyenler

gizzcim günaydın:)) bir kaç gün sonra birinci yıldönümünüz galiba, kocişinle evleneli 11 ay 26 gün olmuş:))) ne güzel, nice yıllara inşallah, Allah birbirinizden ayırmasın:)))) nasıl kutlayacaksınız:) var mı bir program, sürpriz falan?

gunaydin canim benim..evett kismetse pazartesi gunu birinci evlilik yıldönümümüz :16: surpriz var gibi hissediyorum ama yinede bilmiyorum tabi benim kocis hic renk vermez bu konularda sagolsun :9: ben kravat ve kol dugme takimi aldim 2 subatta kaynimin nisani var alacağını biliyodum kendi almadan ben aldim pazartesiye kadar da almaz inşallah :1: ay umarim hoş bi surprz vardir evde yemek yapmakla da uğraşmayacagimm :9: :16::16:

gunaydin canim benim..evett kismetse pazartesi gunu birinci evlilik yıldönümümüz :16: surpriz var gibi hissediyorum ama yinede bilmiyorum tabi benim kocis hic renk vermez bu konularda sagolsun :9: ben kravat ve kol dugme takimi aldim 2 subatta kaynimin nisani var alacağını biliyodum kendi almadan ben aldim pazartesiye kadar da almaz inşallah :1: ay umarim hoş bi surprz vardir evde yemek yapmakla da uğraşmayacagimm :9: :16::16:

Ay ay ay, kıyamam ben size:))) Allah bir yastıkta kocatsin inşallah:))))) Aldığın hediye de çok güzelmiş, çok klass:))) Çıkın valla giyinin şöyle şıkır şıkır:)) Yemeğinizi yiyin romantik romantik:)))) Valla biz bebişten sonra -ki kızım 1,5 yaşında- bırak söyle dışarı çıkmayı, yanyana bile yatamaz olduk:))))) Ay özledim sinemaya falan gitmeyi:)))) Saçımı bile taramadan sokağa çıkıyorum valla:)))

eklerim canımm listeyi şimdi yapacam. inşallah iyi olacak herşey,doktora gittinmi hiç tatlım

gittim canım doktora normal herşey dedi ama bundan 5 ay önce kimyasal gebelik oldu bekliyoruz bakalım inş olur bu ay..

cok geçmiş olsun canım zaten ameliyattan sonra 6 ay beklenmesi gerekiyormus siz o sureyi doldurmussunuz degerleriniz de normalmis olur inşallah bundan sonra..Allah hepimizin yardimcisi olsun canim insallah kaVusacazz bebeklerimizee :16:

inş tatlım allah o günleri gösterir inş (amin)

merhabalar.. umarım herkes iyidir bebek haberi olan var mı ? bende durumlar karışık adet olmadım henüz ama bende genelde 2-3 günlük gecikmeler olabildiği için umutlanmıyorum ne zaman aklıma düşse hayır hamile değilim diyorum yoksa ümidi boşa çıkınca daha da yıkılıyor insan.. Rabbim fazla bekletmeden hayırlısıyla kavuştursun gönlümüzdeki muradımıza..

birde internette her yerde suriyedeki kardeşlerimizin yaşadığı zulmün fotoğrafları var vicdansızlar masum bebeklere bile acımadan kıyıyor :43: anneleri evlatsız evlatları anne babasız bırakıyor :43::43: dua edelim onlar için de müntakim olan Allah biran evvel zalimlerden intikamını alsın mazlumları kurtarsın inşallah

stres yoookkkk kuzum stres en büyük düşmanımız :20: seni çokk iyi anlıyorum şimdiye kadar geçen günler saatler şu 3 gün geçmek bilmez malesef ama inşallah iyi olacak herşey biz iyi düşünelimki iyi olsuunnn :16::16::16:

:)) insallah canım ama suana kadar gelen gıden bısey yok içim içimi yiyor :))

:)) insallah canım ama suana kadar gelen gıden bısey yok içim içimi yiyor :))

Kuzummmmm inşallahhh gelmezzzzz yaa :)) benim bitti regl ama çalışma yok şu ilacı kullanmaya başladım yarın doktor var bnmde bakalımmm :18:

merhabaaa:)ben nasıl kaçırmışım burayı...
26 aydır bekliyorum bebeğimi.eşimde sperm azlığı var veeee 20 ocakta aşılama yaptırdım:))1 şubatta sonucu alacağım:)

kızlarrrr herkese selamm neler yapıyorsunuz dünden beri giremedim pekk... yokmu bebiş haberleriiiiiiii :16::16::16::16::16::16:

merhabaaa:)ben nasıl kaçırmışım burayı...
26 aydır bekliyorum bebeğimi.eşimde sperm azlığı var veeee 20 ocakta aşılama yaptırdım:))1 şubatta sonucu alacağım:)

canımm hoşgeldinn :)) inşallahhh hayırlısıyla nasip olur sanada dünyalar tatlısı bir bebişş :16::16:

Back
X