inşallahhh..hepimize nasip olsun dünyalar tatlısı bebiişş:))
amin aminn inşallahhhhh

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallahhh..hepimize nasip olsun dünyalar tatlısı bebiişş:))
merhabalar.. umarım herkes iyidir bebek haberi olan var mı ? bende durumlar karışık adet olmadım henüz ama bende genelde 2-3 günlük gecikmeler olabildiği için umutlanmıyorum ne zaman aklıma düşse hayır hamile değilim diyorum yoksa ümidi boşa çıkınca daha da yıkılıyor insan.. Rabbim fazla bekletmeden hayırlısıyla kavuştursun gönlümüzdeki muradımıza..
gittim canım doktora normal herşey dedi ama bundan 5 ay önce kimyasal gebelik oldu bekliyoruz bakalım inş olur bu ay..
amin aminn inşallahhhhhcanım aşılamayla ilgili pek bilgim yok da ne sonucu alacaksınız 1 şubatta ?
Ay ay ay, kıyamam ben size:))) Allah bir yastıkta kocatsin inşallah:))))) Aldığın hediye de çok güzelmiş, çok klass:))) Çıkın valla giyinin şöyle şıkır şıkır:)) Yemeğinizi yiyin romantik romantik:)))) Valla biz bebişten sonra -ki kızım 1,5 yaşında- bırak söyle dışarı çıkmayı, yanyana bile yatamaz olduk:))))) Ay özledim sinemaya falan gitmeyi:)))) Saçımı bile taramadan sokağa çıkıyorum valla:)))
1 şubatta kanda gebelik testi yapılacak canım.
amann boşver bilmek zorunda kalma inşallah.Rabbim herkese aramadan nasip etsin hamile kalmayı.2 yıldır yapmadığım,denemediğim kalmadı.bununla kalalım inşallah.tüp bebekle filan uğraşmayayım.
canım benimmm inşallahhh seninledir bebeğiinn sıkıntı yapma kuzum haline şükret dediğin gibi daha kötü durumda olanlar var..Allah çaresiz bırakmasın bizi yeterki..inşallahhh bu ay hamilesindir kuzum bizlede musmutluuu haberlerini paylaş uğurlu gelsin sana bu topik![]()
canım benm,teşekkür ederim iyi dileklerin için.
dediğin gibi beterin beteri var.bugünümüze şükür.
bu topik hepimiz uğurlu gelsin inşallah.
aynen öyle canımm şuanımıza şükürler olsunn..inşallahhh canım beniim umarım hepimize uğur getirirben bu ay çok düşündüm
canım yaa stres en büyük sorun bence ondan olmadıı
tatlım daha yolun başındasın sen.sanırım bu ay 2. denemen.stres yapıldığında yumurtalar kalitesizleşiyo bizzat yaşadım.sakın stres yapma,oluruna bırak.
merhabaaa:)ben nasıl kaçırmışım burayı...
26 aydır bekliyorum bebeğimi.eşimde sperm azlığı var veeee 20 ocakta aşılama yaptırdım:))1 şubatta sonucu alacağım:)
ayyyy canım beniiim bizimde bebiş olsun da çıkamayalım yaaa nolacakçok teşekkür ederim bu arada düşüncelerin içiiinn tatlım
senin bat a az kaldıı sankiiii
![]()
1 şubatta kanda gebelik testi yapılacak canım.
amann boşver bilmek zorunda kalma inşallah.Rabbim herkese aramadan nasip etsin hamile kalmayı.2 yıldır yapmadığım,denemediğim kalmadı.bununla kalalım inşallah.tüp bebekle filan uğraşmayayım.
kuzulaaar Allahım hepimizin kucağını tatlı tatlı bebişlerle doldursun inşallahbenim bat 21 ocak,ama test yapmaya korkuyorum,hiç yapmadım da ,bu zamana kadar(yani 4-5 aydır korunmuyoruz) hiç gecikmemişti ama bu ay aşırı stresliydim ondan da gecikmiş olablr mi diyorum.eşim beni o kadar sıkıp strese sokuyo ki düşünün sinir krizleri bile geçirmeye başladım ciddi ciddi...
tatlımmm ne durumdasınn batın dündü dimiii![]()
Kizlar yaaa bi kac msj oncede yazmistim ama anlayamadim pek kimsede cvp yazmadi benkm bat 3 subat ve hic once gelmez adetim genelde gecikir ama kahve leke olayini anlayamadim ne olaabilir bi yardkim eli istiyorumn
Kizlar yaaa bi kac msj oncede yazmistim ama anlayamadim pek kimsede cvp yazmadi benkm bat 3 subat ve hic once gelmez adetim genelde gecikir ama kahve leke olayini anlayamadim ne olaabilir bi yardkim eli istiyorumn
canım döndü de ağrılarım basladı aksam aksam canım sıkkın sanki bu ayda yok gibi![]()