Hamile kalmayı bekleyenler

Hamilelik nezlesini hiç duymamıştı. Bi araştırayım :)

slm kızlar ben de akşam tribin Allahını attım kocişime konuşmuyorum yarın da yumurtlama günüm hayde bakalım ne yapacam
Hadi sende mii:)) tamda gunu
O yumurtlama gununde neden kusulur yawww hep o gune denk gelırr
hep boyle mi denk gelir yaaa:))
sorma yaw kaç gündür sabrettim tam yatarken dayanamadım pofff

Keske 2gun daha sabretseydinn:))) sen niye patladin:)

Bak demedimmi ben bisey yokmus gibi gelir diye al iste:)) zaten uzatamyorumki benim kocis yine aldi gonlumu:)))

merhaba arkadaslar siteye yeni katildim bende bi süredir takip ediyordum yazdiklarinizi bende hamile kalmayi cok istiyorum 8 aylik evliyim 2 aydir esimle beraberim ve 2 aydirda korunmuyoruz hala tik yok önümüzdeki ayin 1 de regli günüm insallah olmam :18:bu arada 28 yasindayim rabbim hepimize nasip eder insallah o duyguyu tatmayi:emir_bebek

merhba canım hoş geldim... inşallah hamile kalırsın canımm..RABBİM HEPİMİZE ANNE OLMA DUYGUSUNU YAŞATSIN İNŞALLAH..

bu 4 gun gecmelı rabbım gönlumden gecenı kabul eyle bu ay:)(herkesınkınıde)

Son düzenleme:
Slmlar kizlar bende araniza yeni katildim bende oncelikle bir kizim.var ve simdi.ikinciyi istiyorum 19 aydir calismalardayiz ama tik yok her kirmizilarda uzulmekten yoruldum ve sizinle moral.bulmak istedim.umarim kabul edersiniz 31 ocak yani yarin bekleme gunum.insallah olmaz ama hiiiicc umudum yok

hepinize gunaydinnn kuzucuklarrr napiyorsunuzz nasılsınız yaaa dun konuşmadık kimseylee.. bat gecenlerrr bi ses verinn meraktan çatladımm birinin acilisi yapmasi gerekkk

Gece geldı cnm kırmızılar butun hece agladım esımle bırbırımıze grdık o aglamader ben aglarım vsvsvs ....

hadi yaaaa (((( canim benimm nolur uzulmee bu ay hayirli degilmis demekki hep dua etmiyormuyuz Allah hayirlisini dogru zamanda versin diye....aglama lütfennnn....hem tatile gidiyomusun sen bakiimmmm

ellerine sağlık hepimize uğur getirir inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…