• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmayı bekleyenler

15 aylık evliyim ailevi sorunlarımız vardı bu aya kadar hiç düşünemedik, 8 ocak sat 22 ocak yumurtlama :)

ellerine sağlık hepimize uğur getirir inş.:46::46::46::46::46::46::46::46:

aminnnnnn insallaahhh canimm birisi açılışı yapsaa bi :16: daha yeni basladiniz yani calismalara , neyle korununuyodun peki daha once? bide mersinlimisnn 33ü gorunce.. :)

hepinize gunaydinnn kuzucuklarrr :3: napiyorsunuzz nasılsınız yaaa dun konuşmadık kimseylee.. bat gecenlerrr bi ses verinn meraktan çatladımm birinin acilisi yapmasi gerekkk :49:

Günaydınnn tatlımmm nasılsınnn :))
Şekerlerrrr ilk açılışı kim yapıcaksa yapsınn artıkkk :))

aminnnnnn insallaahhh canimm birisi açılışı yapsaa bi :16: daha yeni basladiniz yani calismalara , neyle korununuyodun peki daha once? bide mersinlimisnn 33ü gorunce.. :)

mersinli değilim ama sayılırım eş durumundan :) evt daha yeni başladık çalışmalara,kondomla korunuyorduk

iyiyimm bebegiimmm sen nasılsınnn :)))) evett yaaa ama uzuluyo anne adaylarim sevincli haberler alsak ya artikk :16::16:

İiimmm cnmmm bndeee :)) ya ben üşüttüm sanırım kasık ağrım varr adet olcakmışım gbi :(( daha 13gün var..geçen ay çatlatma iğnesi olmuştum o düzenimi bozmuş olabilirmiki bikmiorumm

hadi yaaaa :((((( canim benimm nolur uzulmee bu ay hayirli degilmis demekki hep dua etmiyormuyuz Allah hayirlisini dogru zamanda versin diye....aglama lütfennnn....hem tatile gidiyomusun sen bakiimmmm

Ewet gtcem yarın...evet hep hayırlısını ıstıyoz vardr bundada bı hayır ama ne bılıımm hıc olmayacak heralde dıorumm bazenn bunalıyorum ağlıyorumn...elimde degıl pıt pıt akıo

Slmlar kizlar bende araniza yeni katildim bende oncelikle bir kizim.var ve simdi.ikinciyi istiyorum 19 aydir calismalardayiz ama tik yok her kirmizilarda uzulmekten yoruldum ve sizinle moral.bulmak istedim.umarim kabul edersiniz 31 ocak yani yarin bekleme gunum.insallah olmaz ama hiiiicc umudum yok

canimm hosgeldinn niye kabul etmiyelimmm , ekliyorun listeyee bat bugun o zamannnn varmı bi gelişmeee :18:

Son düzenleme:
Ewet gtcem yarın...evet hep hayırlısını ıstıyoz vardr bundada bı hayır ama ne bılıımm hıc olmayacak heralde dıorumm bazenn bunalıyorum ağlıyorumn...elimde degıl pıt pıt akıo

Canımmmm bnmm üzme kendini lütfennn hayırlısı demekten çok sıkıldık artk biliorum ama elimizden bişide gelmioki..sakın hiç olmıcakmış gbi gelio diede düşünme bidahaa vaktini beklio bebişlerimizz

İiimmm cnmmm bndeee :)) ya ben üşüttüm sanırım kasık ağrım varr adet olcakmışım gbi :(( daha 13gün var..geçen ay çatlatma iğnesi olmuştum o düzenimi bozmuş olabilirmiki bikmiorumm

geçmiş olsun kuzumn valla catlatma iğnesi hakkında pek bilgim yok ama 13 gun var daha bnce usutmussundur sen.adet oncesi kasık agrisi mi olur sende ? bende genelde bel agrisi olur

ne demekk hic olmicakmis gibii duymayim bi dahaa :20: Allah ne mucizeler yaratıyor, imkansiz denilenler bile Allah ol dedikten sonra evlat sahibi oluyor..daha dur bakalimm bu kadar çabuk ümitsizlik olurmuu

geçmiş olsun kuzumn valla catlatma iğnesi hakkında pek bilgim yok ama 13 gun var daha bnce usutmussundur sen.adet oncesi kasık agrisi mi olur sende ? bende genelde bel agrisi olur

Tşkr ederimm canımm..ya adetten 1-2gün önce kasıklarımda olur ağrım gelcepini anlarım şimdi yine öle..yumurtlama bu ay kaçtığı için ztn başkada bişi gelmio aklıma..dikkat ediyim ben biraz ayaklarımı sıcak tutmaya :))

Back
X