bencede öyle sanırım en iyisi p.tesiyi beklemeeek kım beklıycekseeee
Hiç düşünmemeye çalış bişeylerle ilgilen haftasonu gez toz.. strese sokma kendini. benim gecen ay 10 gün gecikmem oldu. idrar kan ultrason ne olsa baktım hamile değildim ama kırmızıları görene kadar inanmadım. anca kendiini yıpratıyor insan emin ol. benim Bat 6 şubat ve eger gecikirsem 13üne kadar yapmıycam test falan:)))
benım hiç gecikmezdi ya :) böyle heycanlanıyorum aslında ıstemkle ıstemememk arası kararsızdım ama sanırım tek cızgıyı görunce uzuldum bencede en ıyısı beklemek :) haberleşelım mutlaka
Selam mantıklı bence gelecek aya daha pozitif başlarsın.. Bu arada ben regl beklerken bademciklerim şişti ilaç almamak için ne olur ne olmaz diye tuzlu gargara yapıyorum..sen idrar testi yapmadan direk kan tahlili mi yaptıracaksın Pazartesi canım...inş dediğin gibi bebeğimin içimde olduğu günü iple çekiyorum fazla bekletmesin annişini
Selam mantıklı bence gelecek aya daha pozitif başlarsın.. Bu arada ben regl beklerken bademciklerim şişti ilaç almamak için ne olur ne olmaz diye tuzlu gargara yapıyorum..sen idrar testi yapmadan direk kan tahlili mi yaptıracaksın Pazartesi canım...inş dediğin gibi bebeğimin içimde olduğu günü iple çekiyorum fazla bekletmesin annişini
akşam biraz atıştık sabaha yansıdı ve küsüsss(
zaten sorunun büyüğüde bu istediğim gibi trip atamıyorum. Benim kociş tartışır yarım saat sonra gelir sarılır uzatmaz hiçbi zaman. ama ben ole değilim üzüldümmü hiç bişe olmamış gibi unutamıyorum.akşam kızdırdı küstüm yattım geldi sarıldı falan pas vermedim diye acısını sabah cıkardı. sinirlenip gitti öpmeden çıktı evdennnnAksama barısırsınız kavga edıp barısabılıosanız sıkıntı yok sonucdaa sıkma canını olay her neıse duzeltrsınız cnm devamlı ıyı ıyı oda sıkar dımı
ayyy cok tatlisinnn sennnbenim kocis de laf cambazligi ve haklı cikma konusunda benim bir numara oldugumu söyler sagolsun kiyamaz da bana sadece cabuk kuser icli kofte
zaten sorunun büyüğüde bu istediğim gibi trip atamıyorum. Benim kociş tartışır yarım saat sonra gelir sarılır uzatmaz hiçbi zaman. ama ben ole değilim üzüldümmü hiç bişe olmamış gibi unutamıyorum.akşam kızdırdı küstüm yattım geldi sarıldı falan pas vermedim diye acısını sabah cıkardı. sinirlenip gitti öpmeden çıktı evdennnn( bütün gün aramadı ama akşam gelince hiçbişe olmamış gibi gelicek sarılıcak öpecek falan ama benim sabahtan beri sinirim başımda...
slm kızlar ben de akşam tribin Allahını attım kocişime konuşmuyorumyarın da yumurtlama günüm hayde bakalım ne yapacam
O yumurtlama gununde neden kusulur yawww hep o gune denk gelırr
Uzun ve zorlu bir sürecin içindeyiz...
Bu süreyi birlikte geçirmek ve bildiklerimizi paylaşmak umut verir belki bize.. Yeni sayfamız yeni hamilelere de vesile olur inşallah....
BAT LİSTEMİZZ UĞUR GETİRSİNN HEPİMİZEE
miss_curious 30 OCAK BEKLEMEDE
basarans 30 OCAK BEKLEMEDE
the_reason 31 OCAK BEKLEMEDE
adzeynep 1 ŞUBAT BEKLEMEDE
modelli 3 ŞUBAT BEKLEMEDE
serAynn 6 ŞUBAT BEKLEMEDE
nazende88 7 ŞUBAT BEKLEMEDE
misscareful86 11 ŞUBAT BEKLEMEDE
vegetable 12 ŞUBAT BEKLEMEDE
alaraisil 12 ŞUBAT BEKLEMEDEsweetgiirl 13 ŞUBAT BEKLEMEDE
tuanabatu06 13 ŞUBAT BEKLEMEDEgiizz 18 ŞUBAT BEKLEMEDE
tamayy 15 ŞUBATBEKLEMEDELeman24 16 ŞUBAT BEKLEMEDE
gulsahhh01 15 ŞUBAT BEKLEMEDE
jonguil 19 ŞUBAT BEKLEMEDE
cimbom33 19 ŞUBAT BEKLEMEDE
olcayyasemin 19 ŞUBAT BEKLEMEDE
aysaydgn 21 ŞUBAT BEKLEMEDE
tuma23 23 ŞUBAT BEKLEMEDEmertay 26 ŞUBAT BEKLEMEDE
var tabi, hamile değilim:)))
kıızzz benmki de ikizlr ama ne romantik nede duygusalanam odun odun ((
bu arada topik dolmuş taşmış hoşgeldiniz kızlarrr:)))
bende bendeee bat 5 şubat
benimde 6 şubatt :)))
Ay canııım asıl sen çok tatlısın:) Böyle güzel ve moral dolu bir topik açtığın, pozitifliğin ve inceliğinle bizlere yaşam enerjisi ve dolu dolu moral verdiğin veee deee aynı yola baş koymuş baldan tatlı insanlarla beni tanıştırdığın içiiiiin:)
I love gizzz :)))
regl oldun mu cnm..
bugun senle ikimizin bati..
ben regl olmadim ama malesef idrar testi yaptim negatif cnm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?