Hamile kalmayı bekleyenler

Günaydınlar bende yarın regl olmazsam test yapacağım inş pozitif çıkar çift çizgi görmek istiyorum artık ama hiç belirti yok kasıklarım arada sırada kasılıyor sadece

bende bendeee bat 5 şubat

Sağol canım adet günüm cuma ya cuma yapacağım yada 1-2 gün sonra belki regl olurum çünkü bu sabah kasık ağrısıyla uyandım regl olacak gibiydi kasılmalar değildi (

Günaydınlar bende yarın regl olmazsam test yapacağım inş pozitif çıkar çift çizgi görmek istiyorum artık ama hiç belirti yok kasıklarım arada sırada kasılıyor sadece

slm gunaydın benımde bat ım 31 ı bende yarını beklıyorumm eger hastalanırsam moralım bozulmasın dıe tatıle gıtcem eger haftasonu hastalanmazsammmmm ptesı dgru testeeee ınsalllahh allahım bıze kırmızıları gostermesın gobuslerımızı saglıklı bebıslerle doldursun..

amin inşallah benimde bat 6 şubat senin taktiği sevdim aynısını haftaya ben yapıcimm :)

amin inşallah benimde bat 6 şubat senin taktiği sevdim aynısını haftaya ben yapıcimm :)

walla ıkı dusukden sonra 6sar ay moladan sonra kendı kendıme taktıkler gelıstrdımm uzulmemek ıcın.... hastalanırsam arkadasların yanında canımı sıkamam hastalanmazsamda gelınce test kesın yap haftaya senn! sen ne kadardır denıosun?

benimde 6 şubatt :)))

Allah yardımcın olsun inşallah..biz 2 aydır deniyoruz :) daha çok erken ama insanın gerçekten psikolojisi bozuluyo hele burda yazılanları okuyunca o belirtimi şu belirti mi diye :)

Allah yardımcın olsun inşallah..biz 2 aydır deniyoruz :) daha çok erken ama insanın gerçekten psikolojisi bozuluyo hele burda yazılanları okuyunca o belirtimi şu belirti mi diye :)

o tarafdan devamlı kendını dınlıosunn ama bı tarafdanda devamlı konusuoruz bırbırımıze destek oluoruzz orasıda var...

o tarafdan devamlı kendını dınlıosunn ama bı tarafdanda devamlı konusuoruz bırbırımıze destek oluoruzz orasıda var...

evet zaten o yüzden tekrar üye oldum :) oturupta bunları konuşabileceğim pek arkadşaım olmadığı için...

evet zaten o yüzden tekrar üye oldum :) oturupta bunları konuşabileceğim pek arkadşaım olmadığı için...

günaydınnnnnnnn uykulu birr günaydın aç ve uykulu biiiiiiiiiiiiiiiirrrrrrrrrrrrrrrr günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kızlar herkeslereeeeeeeeee

Günaydın Kızlarrrr,
Güne kötü başladım lütfen devamı iyi olsun yaaaa((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…