gizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ben gelıorum çay alıpppp gıtmee sakınnnn
geldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm![]()
hosgeldin caniiimmmm beniiiiiiiiiiimmmmmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ben gelıorum çay alıpppp gıtmee sakınnnn
geldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm![]()
canımmmmm ben nıdaaa hanımaaa gıdıyorummmm
kızlar merhaba ya ben bişey sormak istiyorum hamile kalmak için maydonoz kürünü deneyen varmı bana dün söylediler yap diye ama ben nasıl yapılacagını bilmiyorum
hosgeldin caniiimmmm beniiiiiiiiiiimmmmmm![]()
Nida hanım çok tatlıdır. Hamileyken ilk zamanlarda onu tanısaydım kesin ona giderdim. Son iki ayımde bebeğim dönmedi, acep dönmüşmü diye yakında bir doktora gideyim dedim, onunla tanıştık,, hep ona gittim sormaya dönmüşmü diye :) Bebeğim ters geldi ama olsun:)) Ay kıyamammm:)) Ay hayırlısı komşuymuşuz ayol kız bacılaar:)
evet duydum bende ama daha çok idrar yolu enfeksiyonlarına iyi geliyo.idrar yolu enfeksiyonları gecincede hamile kalmak kolaylaşıyo. Benim daha çok duyduğum soğan kürü. Denemek istiyorum bi faydası olur mu bilmem ama?
kızlar merhaba ya ben bişey sormak istiyorum hamile kalmak için maydonoz kürünü deneyen varmı bana dün söylediler yap diye ama ben nasıl yapılacagını bilmiyorum
ayrıca maydanoz kürü zayıflama içinde kullanıyo söktürücü özelliği var. Araştırdığımda hamilelikte sakıncalıymışmesela hamile kaldın bebek tutunma aşamasında tutunamamasına sebep oluyo
kadın yolları iltihabına faydalı olan maydanoz, idrar yolları hastalıklarında da etkili oluyor. Bu faydalarının yanı sıra hamile kalmak için de etkili olan maydanoz suyu, deneyen ve sonuç olarak başarıya ulaşan kişilerin önerileri arasında. Yani maydanoz kürü ile hamile kalanların sayısı oldukça fazla.
TEŞEkkür ederim ama nasıl yapılıyor bilmiyorum
ya kızlar ne dicemmm aranızda tirodi olan var mı
Kızlaaaaaaaaaarrrr bugun adet günümm normalde sabah olmam gerekıyoduuu ama olmadım hala beklıyorum 4 ayının sonucunda bi umut ayyyyy![]()
Kızlaaaaaaaaaarrrr bugun adet günümm normalde sabah olmam gerekıyoduuu ama olmadım hala beklıyorum 4 ayının sonucunda bi umut ayyyyy![]()
bebeğim elbett olacak ne ınsanların oluyoo merak etmee ama kendını kaybettme fırsat buldukça çalışmaa yap gun falan saymaa boş ver ben öyle yaapıyorum bıde yumurlıcanı anladığındanda yoğunlaş çalışmaya eşinede yumurtlorum hadı deme o bılmesın yoksa çok etkılenıyorlar ınannn![]()
Ayy gizzcim valla iyi hatırlattın:) Yarın battt:)) Çok tırsıyorum ülen:))) Doktor yine boş çıkarsa adetin 5.günü bekliyorum dedi:))) Aslında kızım bugun sabaha kadar uyumadı,oturdu. 1,5 yıldır o kadar uykusuzum ki.. Ama ölmediiim:))) İkinciyi ertelesem mi naapsam kızlar ya bir akıl verin. Kızım hiç uyumayan bir bebek. Bir de hamileliğimin ilk 4 ayı kusmaktan su bile içemedim, elimde poşetle geziyordum artık(( İkinci hamileliğim de kesin öyle olacak. Kızım hala emiyor bir de memeden kesmeme ki o zaman 1,5 yaşında olacak 4 ay var neredeyse. Hem kusup, hem uyumayıp, hem emzirip sabaha kadar 40 kere (memeye tapıyor çünkü) hem çalışıp, hem ev işi yapabilir miyim?Bir de bebem ters geldiği için sezaryen oldum, tekrar sezaryen olacağım.. Bunları yaparsam süpermen ya da batman olup aya mı uçarım? Sizce salak mıyım :))))
Not:Sakın gözünüz korkmasın, normalde gebelikte mide bulantısı benimki kadar olmaz, bebeklerin de %90ı 6 aylık olduktan sonra gecede 1 kere ya uyanır ya uyanmaz:) Benimki trinitron gibi maşallah:)))
Ben varim.benimki hizli calisiyo