• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmayı bekleyenler

insanbul geldı tatlım uğrar yıne o sıteye ılk üye olduğumdakı bır arkadasım benle çok ılgılenmıştı şimdi hamişş çok tatlı bır bayandırr benım kı enerjıkkk :52: gizimmmmmm sen ne alemdesın çalışmalar ne alemdeee anlat bakemmm neler yapıyosunnn

Insanbullllllll valla ağlarımm yaaa tamam özür dilerımmm ben çok ösledımm senı bebikk napıyoooo annişiii benı o affetsınnn bakk ağlıyorumm:43::43::43::43::43:

ekledim tatlimm :))) ay herkes 14 subata yetismeye calisiyorr Allah yardim etsinnn kuzularr :16:

Günaydın kızlarrr anca geldimmmm:))) Evet bakalım inşallahhh yetişir yaaa hepimiz bi anda hamiş kalalımmmmmmm :))

gunaydin canimm ahh inşallahh :16: sende hamilesin saniriimm inşallah ugur getirirsin bize :16: hadi bize anlatt neler yaptinnn :16:
canım ben 10 ay denedim olmadı,
kalçamın altına yastık koydum sabah ezanına kadar duş almadım kalkmamak için.
eşimin hareketli sperm sayısı artsın diye her akşam taze sıkılmış havuç suyu içirdim son ay boyunca. ( faydası kesin oldu)
klomen kullandığım ilk ay olmadı ama ikinc ay klomen kullanmama rağmen etkisi devam ettiğinden hamile kaldım.
size tavsiye edeceğim tek şey, çalışma yapmadan önce abdest alıp 21 defa ''Ya Mütekebbirü Celle Celaluh'' okumak.
gün içinde de ağzımda sürekli '' Ya Musavvira Celle Celaluh'' vardı. Allah hamile kalıp evlat sahibi olmayı en yakın zamanda nasip etsin inşallah hepinize.:16:
geldım gıtttım geldımm gıttım senı göremedımmm zaten nadır ınsanlarla sohbet edıorum bebeğimm sen olmayıncada o topıkten çıktımm napemm senın bebişinnn nasılll annesıı tamam affet barışalımmm benım başımaa nelerrrrrr geldı regl oldum hamıle kaldım kımyasal gebelık mişşş testlerım kafayı yedııııı bak afffetttt mınıkım nasılllll:50::50::50::50::50::54:
canım kıyamam neler olmuş öyle.
ne affetmesi kuzum, sen iyi ol yeter ki... tekrar aynı sıkıntıları yaşamazsın inşallah. stres yapma kendine.
olacak inşallah,dua et bolca.. ben herkes için dua ediyorum.
teyzesi miniğin düşük tehlikesi olduğundan beklemedeyiz. ilaç kullanıyorum. Allah a emanet ettim,
ondan gelen her şey hepimiz için hayır olsun..

Insanbullllllll valla ağlarımm yaaa tamam özür dilerımmm ben çok ösledımm senı bebikk napıyoooo annişiii benı o affetsınnn bakk ağlıyorumm:43::43::43::43::43:

canım deme öyle üzülürüm. iyi olduğunu bilsem arada bana yeter.
gel öpem özledim :38:

benim çıkmam lazım. tekrar uğrar bakarım :27:

eşimin hareketli sperm sayısı artsın diye her akşam taze sıkılmış havuç suyu içirdim son ay boyunca. ( faydası kesin oldu)
klomen kullandığım ilk ay olmadı ama ikinc ay klomen kullanmama rağmen etkisi devam ettiğinden hamile kaldım.
size tavsiye edeceğim tek şey, çalışma yapmadan önce abdest alıp 21 defa ''Ya Mütekebbirü Celle Celaluh'' okumak.
gün içinde de ağzımda sürekli '' Ya Musavvira Celle Celaluh'' vardı. Allah hamile kalıp evlat sahibi olmayı en yakın zamanda nasip etsin inşallah hepinize.:16:

ne affetmesi kuzum, sen iyi ol yeter ki... tekrar aynı sıkıntıları yaşamazsın inşallah. stres yapma kendine.
teyzesi miniğin düşük tehlikesi olduğundan beklemedeyiz. ilaç kullanıyorum. Allah a emanet ettim,
tubaaa sakınnn ayağa kalkma yat mumkunse ayyy kıyamam bebğimm sana allahın izniylee hiç bişey olmaz merak etmeee sen kendıne dıkaat ettt yeter bende zor gunler geçirdım ama geçtı allhın bugunune şükürler olsunn rabbım alnımıza hayırlısını yazsınnn

Günaydın kızlarrr anca geldimmmm:))) Evet bakalım inşallahhh yetişir yaaa hepimiz bi anda hamiş kalalımmmmmmm :))

hosgeldin tatlimmm hadi inşallah Allah yardımcımız olsunn hepimizin..subatta patlama yaratsak bide havai fişek patlatcam ha :1:

insanbul geldı tatlım uğrar yıne o sıteye ılk üye olduğumdakı bır arkadasım benle çok ılgılenmıştı şimdi hamişş çok tatlı bır bayandırr benım kı enerjıkkk :52: gizimmmmmm sen ne alemdesın çalışmalar ne alemdeee anlat bakemmm neler yapıyosunnn

hosgelmis tatlimm :)) Allah bebegini ona bağışlasın :16: ben ne alemdeyim ah bilsem kuzumm...iki uc gune bir iliski devam ama bugün olmali mutlaka dun olmamıştı diye dusunemiyorum hatta olmicak gibi bi his var icimde..ama gecen ay cok umutlanip çok uzuldum ondan mi beynim boyle kabulleniyor bilmiyorum....dedigin gibi istek var ama hayaller umutlar hesaplamalar yokk......
sadece batimi biliyorum bide ayin 2si 3ü gibi yumurtlayacagimi..onu da agridan ve sıvıdan anlarim zaten....boyle istee......:26:

ya kızlar ne dicemmm aranızda tirodi olan var mı

kızlar merhaba ya ben bişey sormak istiyorum hamile kalmak için maydonoz kürünü deneyen varmı bana dün söylediler yap diye ama ben nasıl yapılacagını bilmiyorum

canimm beniiiim Allah razi olsun bilgilerin icin cok cok tesekkur ederimm :16: Allah bebegini sana bagislasin ve bir nefeste hayirli doğum nasip etsin insallahhh :16::16:

hosgelmis tatlimm :)) Allah bebegini ona bağışlasın :16: ben ne alemdeyim ah bilsem kuzumm...iki uc gune bir iliski devam ama bugün olmali mutlaka dun olmamıştı diye dusunemiyorum hatta olmicak gibi bi his var icimde..ama gecen ay cok umutlanip çok uzuldum ondan mi beynim boyle kabulleniyor bilmiyorum....dedigin gibi istek var ama hayaller umutlar hesaplamalar yokk......
sadece batimi biliyorum bide ayin 2si 3ü gibi yumurtlayacagimi..onu da agridan ve sıvıdan anlarim zaten....boyle istee......:26:

bebeğim elbett olacak ne ınsanların oluyoo merak etmee ama kendını kaybettme fırsat buldukça çalışmaa yap gun falan saymaa boş ver ben öyle yaapıyorum bıde yumurlıcanı anladığındanda yoğunlaş çalışmaya eşinede yumurtlorum hadı deme o bılmesın yoksa çok etkılenıyorlar ınannn :19:

Back
X