• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmayı bekleyenler

olacagi varsa oluyor kuzum kimisi tek ilişkiyle hamile kaliyor kimisi iste bizim gibi gün asiri yapıp bide ovulasyon takip ediyor yine olmuyor...ama sanırım çok isteyince olmuyor :( ve cok dusununce..keske rahat olabilsek....

kesinliklee ölee bebegimmm :43::43:
üzülmemek elde degil

Hadi yaaa :((
Ya aslında bnm bat 13şubat gerçi pazartesi iğne olcamm daha erken yada geçte gelebilir,bekleyebilirmiyîm onuda bilmiorum :)) canım bnm akıntım var biraz daha doğrusu varmış başka bi doktora gitmiştm önce o fitil vermişti bnde kullanmamıştımm :37: şimdiki doktorumda söledi kızdı fln :)) 7 günlük ilaç bgn 4. Gün, Pazar bitio inşallahh pazartesi iğnem var :52:
Hepimiz için hayırlısıı :))

hayirlisi olsun senin icin de tatlım..Allah kimseye evlat hasreti vermesin güzel haberler verirsin umarım bize ve esine de muhtesen bi sürpriz yaparsin :16::16:

hayirlisi olsun senin icin de tatlım..Allah kimseye evlat hasreti vermesin güzel haberler verirsin umarım bize ve esine de muhtesen bi sürpriz yaparsin :16::16:

Teşekkür sderimmm tatlımmmm :)) hepîmizin hakkında hayırlısıı:16:

canlarimm hayirlisi olsunn uzulmek yilmak yok,yepyeni bir aya basliyoruz..ben kafaya çok fazla taktikca olmadigini dusunuyorum :( yoksa tek iliskiyle tutturanlar var o nasıl oluyor.....biz cok dusunuyoruz olacakmi olmicak mi diye bence :14:

aynennnn... hic planlamayanlar, yok olmaz ya ne tutucak diyenler falan catir catir cocuk sahibi oluyor. biz gun sayanlarin hali ortada :1:

ben simdi idrar yollari enfeksiyonu icin olan ilaclarimi iceyim, temizleneyim yepyeni bir aya baslayayim bakalim...

ama dusunmeden nasil yapicas bilmiyorum....

o iliski sonrasi tureyen abuk sabuk bir suru belirtiye simdi oyle guluyorum ki; kasindim, ogurdum, kasiklarima kramplar girdi, basim dondu, acayip aciktim ve ozendim, yemek yedim, yoruldum, sinirlerim bozuldu, goguslerim acidi, sertlesti...

:36::36::36::36::36: belirtiler sizi dinlemicem artik :36::36::36::36::36:

bu bekleyisler calisan kadina ayri dert, calismayana ayri dert... calisan kadin isine konsantre olamiyor, calismayan ev islerinden kaciniyor, her ikisi de kara kara dusunuyo, bekliyor... nasil oyalayacagiz kendimizi bayanlar????

aynennnn... hic planlamayanlar, yok olmaz ya ne tutucak diyenler falan catir catir cocuk sahibi oluyor. biz gun sayanlarin hali ortada :1:

ben simdi idrar yollari enfeksiyonu icin olan ilaclarimi iceyim, temizleneyim yepyeni bir aya baslayayim bakalim...

ama dusunmeden nasil yapicas bilmiyorum....

o iliski sonrasi tureyen abuk sabuk bir suru belirtiye simdi oyle guluyorum ki; kasindim, ogurdum, kasiklarima kramplar girdi, basim dondu, acayip aciktim ve ozendim, yemek yedim, yoruldum, sinirlerim bozuldu, goguslerim acidi, sertlesti...

:36::36::36::36::36: belirtiler sizi dinlemicem artik :36::36::36::36::36:

bu bekleyisler calisan kadina ayri dert, calismayana ayri dert... calisan kadin isine konsantre olamiyor, calismayan ev islerinden kaciniyor, her ikisi de kara kara dusunuyo, bekliyor... nasil oyalayacagiz kendimizi bayanlar????

canimmmm oyle güzel anlattinki...cok haklisinnnn ve o abuk sabuk belirtiler adet olunca yok oluyor dimii :17: nasil oyalayacagizz kendimizii bir bilsemm kuzumm.. :( su siralar kafama bu ay olmayacagini sokmaya calisiyorum iki gune bir iliski diye de kendimi sartlandirmak istemiyorum varsin uc gun olsun..sadece yumurtladigimi farkedip o akintiyi gorursem tabi o gece durmam yaparim :9: ama onun dışında sartlanmak istemiyorum ve olmaz bu ay diyorum... bu yararli olabilir mi sence denesekk...

canimmmm oyle güzel anlattinki...cok haklisinnnn ve o abuk sabuk belirtiler adet olunca yok oluyor dimii :17: nasil oyalayacagizz kendimizii bir bilsemm kuzumm.. :( su siralar kafama bu ay olmayacagini sokmaya calisiyorum iki gune bir iliski diye de kendimi sartlandirmak istemiyorum varsin uc gun olsun..sadece yumurtladigimi farkedip o akintiyi gorursem tabi o gece durmam yaparim :9: ama onun dışında sartlanmak istemiyorum ve olmaz bu ay diyorum... bu yararli olabilir mi sence denesekk...

Agzimiz bu ay olmaz dicek, ama gonlumuzu susturamayacagiz...
Allah hepimizin yardimcisi olsun, tam hayirli zamaninda hayirli haberler versin bize...
hem bu ay olmadi bi hayir vardir diyoruz hem de icten ice isyan ediyoruz...

aklimiz surekli bebekteyken, onu nasil giydirecegimiz nasil besleyecegimiz nasil uyutacagimizdayken, baska neyle ugrasmak insani heyecanlandirir ki?

Kizlar okuyun, yazin, film seyredin, resim cizin... bilmiyorum... cikin gezin, vucudunuzla ilgili bebek disinda bir hedef koyun, 2 kilo verin, falan filan...

canlarimm hayirlisi olsunn uzulmek yilmak yok,yepyeni bir aya basliyoruz..ben kafaya çok fazla taktikca olmadigini dusunuyorum :( yoksa tek iliskiyle tutturanlar var o nasıl oluyor.....biz cok dusunuyoruz olacakmi olmicak mi diye bence :14:

onunda etkisi var tabi canım kafamızdan atamıyoruz ki bebek için iliskiye giriyoruz sürekli. hayırlısı olsun ama rahat olmaya çalısmak en iyisi

Slm kızlarrr
Ya ben şimdi ilaç kullandığım için bişi yapamıoruz yaa ama bu sabah affedersiniz ama uzayan akıntılarım oldu acaba yumurtlamış olabilirmiyimki yaa 10.günüm bgn :18:

kızlarrrrrrrr test yaptınız miiii :16:

ya ben yaptım da maleseef negatif hatta 2 kere de kan testi verdim negatif negatif :((((((((((( dün akşamdan beri de kanama var zaten ama ilk önce yerleşme kanaması sanmıştım,kan testide negatif olunca adet kanamsı olduuna karar verdim,halbuki kahverengi damla halinde başlamıştı :(((

herkese mutlu pzarlar kızlar. kımse ugramaz oldu buraya. son gelişmeler neler test yapacak arkadaslar vardı sonuclardan haberdar edın bızı.

Back
X