OOOOO kadaRRRR :))))
sen hangi aşamadasın tatlım?
biz 2.yi denicez kuzum. birazcık yeniyiz eskimeyiz umarım :26: 10 aydır hap kullanıyordum keske kullanmasaydım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
OOOOO kadaRRRR :))))
sen hangi aşamadasın tatlım?
tedavin nedir.hangi asamadasın cnm.6 aydır bekliyorum canım yas 28
slm canımmm, seninle aynı durumumuz bizimde 4 gün sonra evlilik yıldönümümüz çok istedim hamile olup o haberi o gün vermeyi bana kısmet olmadı inşallaaahhh sana kısmet oluurr tatlıımm...ne ilacı kullanıyodun canımm
biz 2.yi denicez kuzum. birazcık yeniyiz eskimeyiz umarım :26: 10 aydır hap kullanıyordum keske kullanmasaydım![]()
ümitlenmek değill iyiyi düşün sadece kuzum kendini şartlandırma, olmayadabilir aklından çıkarma tabi ama güzel düşün güzel olsun inşalllaaahhhhhhhhhh![]()
canım seni üzmek istemem ancak çatlatma iğnesinin içinde hamilelik hormonu var.bu yüzden ilk 10 gün içinde gebelik testi pozitif sonuç verir.en erken 11. günü test yapılması gerekir.bende aşılama yaptırdım 3. günündeyim test yapsam pozitif çıkAR.kızlar ya bn asılma olalı 8. gunum bgun test yptım cok sılık czgı cktı ılk defa adetıme 6 gun var hamılemyım szce.. esescım yakaldm senı![]()
heycanla bekliyoruz seni kuzuumm![]()
canımm duaların için Allah razı olsunn, sen bi test alsana kuzum madem gecikmiş yaa eşin neden strese sokuyorki seni ??
kızlar sabah damla damla gelmeye basladı resmen çökmüş durumdayım çok kötüyüm![]()
((üzüldüm canım...vardır vakti zamanı ne desek boş...
kızlar sabah damla damla gelmeye basladı resmen çökmüş durumdayım çok kötüyüm![]()
evet canım demek hala zamanımız var( hayırlısı olsun . senın ne zaman bat ?
benim bat 3 şubat,aşılama yaptırdığım için 1 şubata kan testi yaptıracağım.
hayırlısı olsun canım . ınsallah senden alırız guzel haberler
dogum kontrol hapı mı tatlımmm :26:
ben hic hap icmedim tatlım,dogal yoldan ...
insallah bebeklerimiz tutar artık bizlerii...l
canimm evet malesef doğum kntrol hapi icmistim( amin insallahh canim benim bekliyoruz gelsinler de mis kokularini icimize cekeliimm
![]()
benm eşim hep böyle maalesefbgn alsın ecz.den bi test de yapayım bi yandan da korkuyom ya test yanlış sonuç verirse ?? ay ne zormuş böyle muallaktayım resmen
peki test falan yapsam 2.5 senlik evliyim cok istiyorum![]()
biz doğal korunduk ama tık yok
inşallahhhhhhhhhh![]()