• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmayı bekleyenler

slm canımmm, seninle aynı durumumuz bizimde 4 gün sonra evlilik yıldönümümüz çok istedim hamile olup o haberi o gün vermeyi bana kısmet olmadı inşallaaahhh sana kısmet oluurr tatlıımm... :16: ne ilacı kullanıyodun canımm

Hadi yaaa :((
Ya aslında bnm bat 13şubat gerçi pazartesi iğne olcamm daha erken yada geçte gelebilir,bekleyebilirmiyîm onuda bilmiorum :)) canım bnm akıntım var biraz daha doğrusu varmış başka bi doktora gitmiştm önce o fitil vermişti bnde kullanmamıştımm :37: şimdiki doktorumda söledi kızdı fln :)) 7 günlük ilaç bgn 4. Gün, Pazar bitio inşallahh pazartesi iğnem var :52:
Hepimiz için hayırlısıı :))

biz 2.yi denicez kuzum. birazcık yeniyiz eskimeyiz umarım :26: 10 aydır hap kullanıyordum keske kullanmasaydım :43:

dogum kontrol hapı mı tatlımmm :26:
ben hic hap icmedim tatlım,dogal yoldan ...
insallah bebeklerimiz tutar artık bizlerii...l

ümitlenmek değill iyiyi düşün sadece kuzum kendini şartlandırma, olmayadabilir aklından çıkarma tabi ama güzel düşün güzel olsun inşalllaaahhhhhhhhhh :16:

tamam caınm iyiyi düsünüyorum suana kadar gelen giden yok hala

kızlar ya bn asılma olalı 8. gunum bgun test yptım cok sılık czgı cktı ılk defa adetıme 6 gun var hamılemyım szce.. esescım yakaldm senı:9:
canım seni üzmek istemem ancak çatlatma iğnesinin içinde hamilelik hormonu var.bu yüzden ilk 10 gün içinde gebelik testi pozitif sonuç verir.en erken 11. günü test yapılması gerekir.bende aşılama yaptırdım 3. günündeyim test yapsam pozitif çıkAR.
OLUMLU SONUÇ ALIRSIN İNŞALLAH:)
heycanla bekliyoruz seni kuzuumm :16:

sağalasın tatlım benm:))

kızlar sabah damla damla gelmeye basladı resmen çökmüş durumdayım çok kötüyüm:14::14:

canımm duaların için Allah razı olsunn, sen bi test alsana kuzum madem gecikmiş yaa eşin neden strese sokuyorki seni ??

benm eşim hep böyle maalesef :(bgn alsın ecz.den bi test de yapayım bi yandan da korkuyom ya test yanlış sonuç verirse ?? ay ne zormuş böyle muallaktayım resmen

dogum kontrol hapı mı tatlımmm :26:
ben hic hap icmedim tatlım,dogal yoldan ...
insallah bebeklerimiz tutar artık bizlerii...l

canimm evet malesef doğum kntrol hapi icmistim :(( amin insallahh canim benim bekliyoruz gelsinler de mis kokularini icimize cekeliimm :16:

biz doğal korunduk ama tık yok :23:
inşallahhhhhhhhhh :16::16::16::16:

olacagi varsa oluyor kuzum kimisi tek ilişkiyle hamile kaliyor kimisi iste bizim gibi gün asiri yapıp bide ovulasyon takip ediyor yine olmuyor...ama sanırım çok isteyince olmuyor :( ve cok dusununce..keske rahat olabilsek....

Back
X