• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmayı bekleyenler

canımmmm ümitlendirmek için değil herşeye hazırlıklı olmalıyız olmazsa da gelecek ay dicez moral bozmak yılmak yok,Allah ne zaman kısmet ederse sonuçta..:35: ama biraz da iyiyi kendimize doğru çeksek fena olmazzz :16::16::16::16::16::16:

doğru söylüyorsun canım da üzülüyor iste insan. aynen herseyin hayırlısı olsun bakalım

Ay canıım:) Az kaldı ama iki gündür yediğim çıkolataların haddi hesabı yok ve de öyle bir tatlı krizlerindeyim ki hiç sorma:((Duruma bakılırsa malesef bebiş yok galiba:((( hiç bir şey yiyemezsem nesguik yiyorum kase kase:)))) Ay inşallah tez zamanda göbüşlerimiz bebiş dolar hepimizin hepimizin.İnşallah inşallahh:)

aminnnn amiinn kuzumm inşallahhh bebekler göbüşlerimizi şişirsin artıkk :16::16: ama sen niye karamsar oldunki şimdiiii :20: ye ye kuzum afiyet olsunnn inşallah yakında bebiş ister de onun için yersinn :9::9::9::9:

canımm inşallahh yerleşme kanamasıdırr yani benim başıma gelse kesin onu düşünürdümm :16:

kızlar ya bn asılma olalı 8. gunum bgun test yptım cok sılık czgı cktı ılk defa adetıme 6 gun var hamılemyım szce.. esescım yakaldm senı:9:

kızlar ya bn asılma olalı 8. gunum bgun test yptım cok sılık czgı cktı ılk defa adetıme 6 gun var hamılemyım szce.. esescım yakaldm senı:9:

canım aşılama tam olarak nasıl oluyor bilmiyorum ama 6 gün çok uzun bi süre yanılma payı yüksek adet gününde hatta en neti gecikince yap derim ben, ama umarım Allah gönlüne göre verir inşallah vardır bebeğiin :16:

Kızlaaarrr slmmm :))
Hepinize kocaman mucuksss :16:
Napıosunuz bakalımmm :)) ben bgn doktora gittimm bu ayı es geçeriz diodum ilaç kullandığım için ama tam vaktinde ilacım bitiomuş es geçmicezz :))
Yaaa kızlarrr şubatın 24ü hem evlilik yıl dönümümüz hemde eşimin doğumgünü ona bebişimizin olcağı haberini o gün vermeyi okadar çok istiorumkiii Allahımmmm inşallahhh yaa dua edinnn :16:
Cimbomummm kuzummm biliosunnkii adet ve hamilelik aynı belirtilerrr düşünme senn onuu gelecek bebişşşş :))

Kızlaaarrr slmmm :))
Hepinize kocaman mucuksss :16:
Napıosunuz bakalımmm :)) ben bgn doktora gittimm bu ayı es geçeriz diodum ilaç kullandığım için ama tam vaktinde ilacım bitiomuş es geçmicezz :))
Yaaa kızlarrr şubatın 24ü hem evlilik yıl dönümümüz hemde eşimin doğumgünü ona bebişimizin olcağı haberini o gün vermeyi okadar çok istiorumkiii Allahımmmm inşallahhh yaa dua edinnn :16:
Cimbomummm kuzummm biliosunnkii adet ve hamilelik aynı belirtilerrr düşünme senn onuu gelecek bebişşşş :))

slm canımmm, seninle aynı durumumuz bizimde 4 gün sonra evlilik yıldönümümüz çok istedim hamile olup o haberi o gün vermeyi bana kısmet olmadı inşallaaahhh sana kısmet oluurr tatlıımm... :16: ne ilacı kullanıyodun canımm

Back
X